Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Lenovo äriklassi X1 seeria seadmed läbisid uuenduskuuri

lenovo-thinkpad-x1-avang

Lenovo jätkab oma traditsiooniga tuues ka sellel aastal kasutajateni värskenduskuuri läbinud ThinkPad X1 seeria sülearvutid, mis on tehtud ilusamateks, saledamateks ja nutikamateks ning hoiavad jätkuvalt lipulaeva tiitlit.

ThinkPad X1 Carbon on gabariitides järgi andnud, seejuures jõudluses kompromisse tegemata. 13-tollise arvuti korpusesse suutsid insenerid ära mahutada 14-tollise IPS kuvari, tehes kuvari raamid peenemaks. Uus mudel kaalub 1,14 kilo, mis teeb sellest oma klassi kõige kergema süleraali.

Kuna Lenovo sülearvutite kasutajateks on enamasti ettevõtjad ning korporatsioonide töötajad, on tootja näinud vaeva seadmes olevate andmete turvalisuse tagamiseks. ThinkPad X1 Carbon on varustatud infrapunakaameraga, mis koostöös Windows Hello näotuvastussüsteemiga aitab arvutil täisõigusliku kasutajat näo järgi ära tunda. Nutikamaks on tehtud ka Lenovo ikoonilist sõrmejäljelugejat, mille abil saab kasutaja end identifitseerida nii arvuti kasutaja kontole ligi pääsemiseks kui ka e-panga või PayPal kontoga toimetamiseks.

Ka riistvara tandrilt  on seadmega kõik tipp-topp: saadaval on erinevates konfiguratsioonides isendid, isegi 7. põlvkonna Intel Core i7 protsessori ning WQHD lahutusvõimega ekraaniga varustatud mudelid. Moodsamatest pesadest ei tule samuti puudust tunda: arvutil on nii USB 3, Thunderbolt 3 ja HDMI ühenduspesad. Tootja sõnul peab uuendatud X1 Carbon aku vastu ühe laadimiskorraga kuni 15 ja pool tundi.

thinkpad-x1-carbon-003

thinkpad-x1-carbon-005

thinkpad-x1-carbon-004

thinkpad-x1-carbon-002

thinkpad-x1-carbon-001


thinkpad-x1-yoga-001

ThinkPad X1 Yoga tahvelarvuti-sülearvuti hübriid on Carbon mudelile omaselt varustatud kõigi vajalike ühenduspesadega, turvameetmetega ning täisväärtuslikust sülerist vennale omaselt peab ka Yoga aku väidetavalt vastu 15 tundi. Uuendatud hübriid võib uhkust tunda oma 14-tollise OLED ekraani üle, mis on võimeline edastama 100% Adobe RGB värviruumist. Intel Iris Graphics graafikakiip tagab sujuva töö graafikanõudlike programmidega töötamisel ning eriti nõudlikele kasutajatele on saadaval ka 7.põlvkonna Inteli protsessoritega varustatud hübriidid. Uut Yoga mudelit eristab oma eelkäijatest täiendatud klaviatuur, mis nüüdsest vajub nüüdsest täies mahus sisse, tagades sellisel viisil mugava töö seadet tahvlina kasutades. Uuendatud on ka puutepliiatsit, tänu millele ekraanil kirjutamine on nüüdsest loomulikum ja sarnasem paberil kirjutamisega.

thinkpad-x1-yoga-002

thinkpad-x1-yoga-003

thinkpad-x1-yoga-004

thinkpad-x1-yoga-005


thinkpad-x1-tablet-001

Uuendatud ThinkPad X1 Tablet suudab oma kaaslastele omaselt töötada ühe laadimiskorraga 15 tundi jutti ning seadme ühenduspesad võimaldavad rakendada seda igas töökeskkonna tingimuses. Seadet saab ühendada projektori külge või  kinnitada selle külge klahvistiku, muutes selle praktiliselt täisväärtuslikuks süleraaliks. Mainimist väärib ka tahvli parandatavus – kõigele vajalikule saab spetsialist valutult ligi ning saab seadme kiires korras parandada, mis on ettevõtte tingimustes vägagi oluline.

thinkpad-x1-tablet-005

thinkpad-x1-tablet-004

thinkpad-x1-tablet-003

thinkpad-x1-tablet-002


 

Nii ThinkPad X1 Carbon kui ka ThinkPad X1 Yoga sülearvuti on lisaks traditsiooniselt mustale korpusele saadaval ka hallis värvuses, jõudes poelettidele juba järgmine kuu. ThinkPad X1 Tablet tahvelarvuti jõuab poeletidele märtsis.

Allikas: Lenovo

(381)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga