Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Adobe Flash Player 10

Adobe on seadnud oma veebilehele tasuta allaadimiseks Flash Playeri uue, täieliku versiooni. Järjekorras kümnenda. Beetaversioon oli huvilistele kättesaadavaks tehtud juba 15. mail.

Adobe lubab, et uus multimeediakuvaja toob endaga kaasa suured muutused. Seda eelkõige flashi kasutavate veebilehtede visuaalse poole pealt. Arendajatel on senisest vabamad käed filtrite ja efektide loomisel, lisamisel ja jagamisel. Ka on uus Flash Player võimeline maha mängima kompleksseid 3D animatsioone.

Flash Player 10 juures on täielikult muudetud teksti renderdusmootorit. See teeb teksti kuvamise võimalused Flash Playeris peaaegu sama paindlikuks, nagu see on võimsates kujundusprogrammides nagu Illustrator või InDesign.

Teksti saab seada veergudesse, joondada piltide ümber, panna kuvama vertikaalselt või paremalt vasakule. Uues Flash Playeris näeb tekst tänu uuele rendersusmootorile ka parem välja, võimalik on lisada anti-alasing efekti. Dünaamilise teksti puhul on selline võimaluste kaskaad tõeliselt muljetavaldav.

Lisaks eelpoolkäsitletud uuendustele on flashimängija kümnendas versioonis parandatud audio kvaliteeti ning Drawing API renderduse kiirust ja omadusi.

Eelnevast nähtub, et Flash Player 10 võimalusi maksimaalselt kasutav klipp võib arvuti protsessorile senisest märksa kurnavamalt mõjuda. Seda silmas pidades on uuel multimeediapleieril sarnaselt peagi müügile jõudvatele CS4 programmidele võime kasutada lisaks protsessorile ka arvuti videokaardi ressursse.

Arendajad saavad Flash Player 10 täielikku funktsionaalsust ära kasutama hakata siis, kui Adobe oma CS4 paketi lõpuks allalaetavaks/poodidest kättesaadavaks teeb. CS4 sisaldab kõiki vajalikke tööriistu loomaks uue playeri võimeid maksimaalselt ära kasutavat graafikat.

Senikaua aga võib CS4-ga kokku sobiv Flash Player 10 juba alla laadida. Muljetavaldav on, et tegemist on kümnenda versiooniga, kuid programmijupi maht on sellegipoolest alla kahe megabaidi. Kõks ja valmis.

Adoba Flash Player 10 saad alla laadida siit.

(455)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga