Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Vaata siia – Photopointi aprillikuu parimad kampaaniad kõik ühes kohas

Aprillikuus on nii meie esinduskauplustes kui veebikaubamajas käimas hulk suurepäraseid sooduskampaanaid, mille raames saad ostudel kaasa kingitusi või ihaldatud toote on tunduvalt soodsamalt või mõlemat. Kõik need parimad pakkumised oleme Sinu elu mugavamaks tegemiseks kokku koondanud siia ühte postitusse.

Vaata järele, millised pakkumised on just Sulle meele järele ja teeme diili ära.


Metz välklambi ostul saad kingituseks universaalse Lumiquest välguhajuti

Kui sulle tundub, et vana välklamp on väsinud ja ei suuda enam aidata parimate fotode jäädvustamisel või Sul veel ei olegi välist välklampi, siis on meil sulle just õige pakkumine.

Kui ostad aprillis Photopointi esinduskauplustest või veebikaubamajast Metz välklambi, siis anname Sulle lisaks tasuta Lumiquest Big Bounce välguhajuti (väärtus 44,99€).

Lumiquesti hajuti aitab kaamera peal oleva välguga tehtud pildid muuta professionaalsemaks, kuna see pehmendab välklambi valgust – tagades nii kaunima tulemuse näiteks portreede pildistamisel. Lisaks laiendab see valguse langemisenurka ning selle paigaldamine välgule on lihtne ja käepärane.

Kui sul aprillis töökindla Metz välklambi ostuks ei peaks piisavalt eurosid jaguma, siis Bigbank järelmaksuga ostes lepingutasu hetkel puudub.

Loe lisaks:

 

Kvaliteetsete Metz välklampide valik meie veebikaubamajas ››


Klientide soovil – ka aprillikuus saab Tamron supersuum objektiivi ostul kingituse

photopoint-tamronb018bag-blog

Tamron värinastabilisaatori ja ülikerge ehitusega 11x supersuum on ainus objektiiv mida vajad, et püüda fookusesse elu säravaimad hetked. See on parim valik hobi- ja reisifotograafidele!

Klientide soovil on ka aprillis Tamron 18-200mm f/3.5-6.3 DI II VC suumobjektiiv müügil soodushinnaga 199€ (249€). Lisaks anname kingituseks vastupidava Tamroni fotokoti, mis mahutab peegelkaamera koos suumobjektiiviga.

Kui rahakott hetkel veidi õhuke kipub olema, siis ka aprillikuus on Bigbank Järelmaksuga ostes lepingutasu 0€.

Vaata Point TV videost, miks antud objektiiv on suurepärane kaaslane just hobi- ja reisifotograafile.

 

Loe ja vaata näidispilte:

 

Vii fotograafia Tamron 18-200mm DI II VC abil uuele tasemele ›


Nüüd saadaval: Tamron 10-24mm f/3.5-4.5 Di II VC HLD objektiivid + kingitus

Tamroni objektiivi tehasest tuleb uusi objektiive nii kiirelt, et raske nendega sammu pidada. Mis on muidugi igati tervitatav. Märtsi algul jõudsid Photopointi poelettidele uued Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektiivid. Nüüd on kord käes uuendatud Tamron 10-24mm f/3.5-4.5 Di II VC HLD objektiivide käes.

Esimesed kiiremad saavad aprillis Tamron 10-24mm f/3.5-4.5 Di II VC HLD objektiivi ostul kingituseks Tamroni Multi Coated UV filtri.

 

Uus objektiiv jagab sama disainjoont, nagu Tamron SP seeria objektiivid, kuid uusversioonilt on SP tähistus ära kasutatud. Objektiivi 10–24 mm fookuskauguse vahemik katab 35 mm ekvivalendina 16–37 mm vahemiku ja sobib hästi kitsastes oludes pildistamiseks. Objektiivile on lisatud ka korralik stabilisaator. 4-stopite VC stabilisaator tähendab seda, et uueks standardiks on selged ja teravad pildid. Kuid ka see pole veel kõik. Objektiiv kasutab täiesti uut HLD teravustamis mootorit, tagamaks võimalikult kiire, sujuv ning täpne teravustamine.

Optiline valem uuel objektiivil on 16 elementi 11 grupis, millest üks on LD (madala dispersiooniga, üks XLD (eriti madala dispersiooniga) element ning üks asfääriline ja üks hübriidne asfääriline element. Lisaks on sel objektiivil kasutusel ka kvaliteetsed vääristused – Tamron BBAR vääristus eemaldab varikujutuiste ja sisepeegelduste tekke. Samuti on eesmine element saanud fluoriitvääristuse, mis toimib kui mustust, sõrmejälgi ning vett hülgav kiht objektiivi ees. Lisaks on objektiiv disainitud ka niiskuskindlana – peale bajoneti tihendamise on pandud ka korpusele lisatihendid, hoidmas niiskust objektiivi sattumast.

Tehnilised andmed

Mudel B023
Fookuskaugus 10 – 24 mm
Maksimaalne ava f/3.5–4.5
Minimaalne ava f/22–29
Optiline konstruktsioon 16 elementi 11 grupis
Lähim teravustamiskaugus 24 cm
Maksimaalne suurendus 0,19×
1:5,26
Diafragma labad 7
Stabilisaator Tamron VC
Kuni 4 stoppi
Teravustamismootor HLD
Filtrikeere 77 mm
Ilmastikukindlus Niiskuskindel
Mõõtmed* ø 84 × 85 mm
Kaal* 440 g
Bajonett Canon EF
Nikon F

* Mõõtmed ja kaal Canoni versiooni järgi

Tamron 10-24mm f/3.5-4.5 Di II VC HLD objektiiv on Canoni ja Nikoni kaameratele juba saadaval nii Photopointi veebikaubamajas kui jaekauplustes.

• Tamron objektiivid Photopointis »

 


Unikaalse 360° video- ja fotokaamera Ricoh Theta S ostul kingitus

Aprillikuus on Photopointi esinduskauplustest või veebikaubamajast 360º elamusi jäädvustava Ricoh Theta S kaamera ostul Sulle kingituseks Omega 3D- virtuaalreaalsus prillid (väärtuses 19,99€).

Ricoh Theta S kaamera avab Sulle täiesti uue ja pöörase fotode ning videote maailma. Ole juutuuber, vlogger, blogger, kinnivaramaakler või fotohuviline – Theta S puhul piisab ainult ühest nupuvajutusest ning 360- kraadilised fotod või videod luuakse mängleva kergusega. Tehtud faile saad jagada otse Facebook’i või postitada blogisse/veebilehele.

Omega 3D-virtuaalreaalsuse prillidega on Ricoh Theta S kaameraga tehtud tuleviku vaateid eriti mugav vaadata. Lihtsalt pane oma nutitelefon (kuni 6-tolline) hoidjasse, käivita tehtud video või foto ning naudi uskumatuid 360° vaateid. Ei mingeid kaableid, ei mingeid keerulisi ühendusi või patareide vahetamist – nii lihtne see ongi.

Käisime Theta S kaameraga Tartus, Kvartali kaubanduskeskus asuvas Photopointi esinduskaupluses. Vaata ringi!

Photopointi Kvartali esinduskauplus #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

Kevadel olime Ricoh Theta S kaameraga Tartu Tudengipäevadel.

Post from RICOH THETA. #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

 

Kui hetkel ägeda Theta S kaamera ostuks eurosid napib, siis aprillis on Bigbank Järelmaksuga ostes lepingutasu 0€.

Vaata/loe lisaks:

Ricoh Theta S kaameraga tehtud pilte on kõige parem vaadata VR prillidega – need saad kauba peale!

Ricoh Theta S kaameraga saad Omega 3D virtuaalreaalsuse prillid kauba peale! #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

 

Jäädvusta kõik elamused 360º Ricoh Theta S kaameraga ››


Treeni targalt ja hoia silm peal oma toidukogustel – spordikella ostul saad kingituseks köögikaalu

Ilmad peaksid nüüd minema järjest kevadisemaks ning see toob paljud liikumisharrastajad taas terviseradadele. Kui sinagi oled püüdlemas tervislikumate elustiilide poole, siis on meil Sulle suurepärane pakkumine abilistele, kes Sind selles abistada võiksid.

Kõikide vähemalt 50€ maksvate spordikellade ostul saad meie poolt kingituseks praktilise Omega köögikaalu.

On selge, et treening kulgeb tõhusamalt, kui käe peal on funktsionaalne spordikell, mis lisaks pulsi lugemisele oskab mõõta läbitud vahemaad, põletatud kaloreid, samme ja seada sulle treeningeesmärke. Lisaks liikumisele on ka nii toitumine kui toidukoguste jälgimine äärmiselt oluline ja seetõttu annamegi Sulle kompaktse köögikaalu tasuta, et saaksid kogustel silma peal hoida.

Photopointi veebikaubamaja külluslikust spordikellade valikust leiab omale sobiva nii karm spordiproff kui taas liikumisrõõme avastav harrastaja. Valikus on kellad, mille saab endaga kaasa võtta kõiksugustele treeningutele – jooksurajale, ujuma, rattaga sõitma või spordiklubisse.

Loe ja tutvu lähemalt populaarsemate spordikelladega:

Kehtib nii veebikaubamajas kui esinduskauplustes kohapeal.

 

Treeni targalt koos oma uue spordikellaga ›


Apple iPhone SE suured vennad nüüd samuti kevadiselt soodsate hindadega

Alles see oli, kui läbi aegade võimsaim 4-tollise ekraaniga telefon Apple iPhone SE hind langes Photopointis kevadpäikese tulekuga alates 399€ peale. Ilmselgelt ei suutnud iPhone SE suured vennad iPhone 6s, iPhone 7 ja iPhone 7 Plus sellist pulli pikemalt kannatada ja nüüd on ka neil lipulaevade väärilised soodushinnad.

2015. aastal esitletud Apple iPhone 6s on jätkuvalt väga populaarne, sest see tundub juba esimest korda kätte võttes millegi täiesti erilisena. Täiustatud 12-megapikslilise iSight-kaameraga pildistad teravaid fotosid ja filmid suurepärase kvaliteediga 4K-videoid. Ja loomulikult näeb see Sinu käes lihtsalt võrratult ilus välja. iPhone 6s soodushinnad algavad nüüd alates 599€. Saadaval on erinevates värvides ja erinevate mälumahtudega mudelid.

Mis seal salata, et Apple iPhone nutitelefonist saab parem olla vaid teine iPhone ja nii suudavadki 6s’ile konkurentsi pakkuda ainult kõige uuemad iPhone 7 ja 7 Plus. Eelmise aasta septembris maailmale tutvustatud iPhone uudismudelid said mõlemad uued täiustatud kaamerasüsteemid (7 Plus saab uhkustada lausa kahe kaameraga). Neil on läbi aegade parima jõudluse ja tööajaga akud ning suurepärase heliga stereokõlarid. Lisaks on nad pritsme- ja veekindlad. 4,7″ Retina HD ekraaniga iPhone 7 hind algab nüüdsest 719€ ja 5,5″ Retina HD ekraaniga iPhone 7 Plus hind alates 859€Saadaval on erinevates värvides ja erinevate mälumahtudega mudelid.

Boonusena anname nüüdest nutitelefonide või tahvelarvutite ostjatele tasuta fotokursuse “Nutifotograafia ABC” (väärtus 19,99€) ja Photopointi puhastuslapi. Uhiuue nutifotograafia kursuse abiga õpid oma nutiseadme kaamerast välja võluma profitasemel fotosid.

Vaata lisaks:

 

Ihaldusväärsed Apple iPhone nutitelefonid leiad kiirelt veebikaubamajast ››


Uue Fujifilm X-A10 või X-A3 seeria hübriidkaamera ostul kingituseks kiire mälukaart

Lummavad päikesetõusud või loojangud, kevadlillede tärkamine, rõõmsad näod – kevad on peagi käes, kuid kogu selle ilu jäädvustamist ära jäta taskus oleva nutitelefoni hooleks. Pigem pööra pilk Fujifilm hübriidkaamerate poole, mis pakuvad peegelkaamerate võimekust retrolikult stiilses ja kompaktses vormis.

Kui ostad Photopointist Fujifilm X-A10, siis saad meie poolt kingituseks kiire Silicon Power 16GB mälukaardi. Fujifilm X-A3 hübriidi ostul anname tasuta kaasa mahuka Silicon Power 32GB mälukaardi.

Fujifilm X-A3 on hübriidkaamera, mis rahuldab suurepäraselt algajate fotohuviliste vajadused. Sellel on võimekas 24,2-megapiksliline sensor, mis püüab kõik hetked kinni kontrastselt ja selgelt. Varustatuna puutetundliku ja 180° pööratav LCD ekraaniga saad eriti lihtsalt teha selfiesid ja tänu integreeritud WiFi võimekusele need kohe ka nutitelefoni või tahvlisse edastada.

 

Fujifilm X-A10 on samuti tavakasutajasõbralik selfie-keskne mugav ja lihtne hübriidkaamera, mis liigitub soodsamasse hinnaklassi. Pööratav ekraan, WiFi ühenduvus, USB-kaudu laadimine ning säästlik energiakasutus teevad sellest suurepärase kuid kompaktse kaamera.

 

Tee oma elu mugavaks ning soeta peegelkaamera kvaliteediga Fujifilm hübriidkaamera, sest kevadised hetked lausa kutsuvad end jäädvustama.

 

Stiilsed X-A3 ja X-A10 koos kingitusega meie veebikaubamajast ››


Tamron SP 150-600 G2 on saadaval soodushinnaga ning lisaks saad kingituseks TomTom aktiivsusmonitori

Tamroni uue generatsiooni ultra-telefoto objektiivi SP 150-600mm f/5.0-6.3 DI VC USD G2 ostul anname Sulle kingituseks kaasa TomTom Touch aktiivsusmonitori (väärtus 149€).

Kui esmapilgul võib telesuumobjektiivi ostul aktiivsusmonitori kaasa saamine tunduda veider, siis tegelikult on see koos objektiiviga looduses rännates igati asjalik abimees. TomTom Touch loeb samme ja mõõdab läbitud vahemaad ning on varustatud integreeritud pulsianduriga. Lisaks püüab see randmele kõik Sinu telefoni tulevad kõned ning SMSid – nii saad rahulikult tegeleda pildistamisega ja ei pea koguaeg telefoni kontrollima.

Tamroni uus  SP 150-600mm G2 telesuumobjektiiv on edasiarendus juba väga suurt populaarsust ja auhindu kogunud SP 150-600mm f/5.0-6.3 DI VC USD objektiivist. Tamroni SP seeria tippkvaliteedi esindajana on objektiivil uuendatud mitmed väga olulised aspektid, mis teeb selle ahvatlevaks nii professionaalidele kui harrastajatele. See on “kahur”, millega talletad ühtaegu fantastilisi loodusfotosid kui teed tipptasemel spordifotosid.

Kui Sul uue ultra-telefoto objektiivi ostuks peaks eurosid puudu jääma, siis Bigbank Järelmaksuga ostes on märtsikuus lepingutasu 0€.

Loe lisaks:

 

Osta Tamron SP 150-600mm G2 ja ära lase käest ühtegi momenti ›


Ka aprillis on Bigbank järelmaks Photopointis lepingutasuta

Kevadine fotohooaeg on saabunud, kuid enne fotoretkele asumist vaata värske pilguga enda fotokaamerad ja lisavarustus üle – ehk vajab miski välja vahetamist. Lisaks fotovarustuse uuendamisele mõtle, kas vajad ka uut sülearvutit, nutitelefoni või oled oodanud hoopiski head pakkumist droonidele? Kui kohe täissummat välja käia ei ole võimalik, siis aitab järelmaks.

Ka aprillikuus on Photopointi esinduskauplustest või veebikaubamajast Bigbank järelmaksuga ostes lepingutasu 0 (24,99€).

Kampaania tingimustel on järelmaksu võimalik taotleda toodetele maksumusega 100 kuni 10 000 eurot ning perioodiks saab valida 3 – 60 kuud. Bigbank järelmaksu saab taotleda 20–73.a kodanik ning selle saab kiirelt sõlmida nii Photopointi esinduskauplustes kui veebikaubamajas.

TÄHELEPANU! Iga järelmaks on finantskohustus. Enne järelmaksu lepingu sõlmimist tutvuge vastava teenuse tingimustega ning vajadusel konsulteerige asjatundjaga. Tutvu teenuse täpsemate tingimustega Photopointi veebilehel. Kampaania kestab kuni 30.04.2017.

 

Vaata, mida kasulikku Bigbank järelmaksuga osta ››


Ideaalne peegelkaamera komplekt alustavale fotohuvilisele vaid 549€

Kui oled otsimas omale täiuslikku esimest peegelkaamera komplekti, mis oleks soodsa hinnaga ja lihtne kasutada, siis on meil Sulle üks välja pakkuda – Nikon D3300 + Tamron 18-200mm VC (saadaval nii punast kui musta värvi kaamerakerega komplekt).

Väike ja kerge 24,2-megapiksline Nikon D3300 peegelkaamera on võimas, mugavalt kaasas kantav ja hõlpsalt kasutatav. See on suurepärane seade algajale fotohuvilisele, kes on tegemas esimesi samme fotode ja videote tegemise maailmas. Suur pildiandur jäädvustab väiksemadki detailid erakordse teravusega ja hea toimivus vähese valgusega võimaldab hämaras teha selgeid pilte. Lisaks juhendab kaamera juhendamisrežiim sind samm sammult paremate piltide suunas.

Tamron 18-200mm f/3.5-6.3 DI II VC objektiiv on täis üllatusi. Sel objektiivil on mugav 11,1× optiline suum, kattes vahemiku 18 mm lainurgast kuni 200 mm teleni, sobides nii sünnipäevadel/lasteaia üritustel/ koolipidudel grupipiltide tegemiseks kui kaugemal pesitsevate kevadlindude pildistamiseks. Teiseks on selle objektiivi optika väga hea – detailne ning ilusate värvidega pilt on kerge tulema. Lisaks veel korralik Tamroni stabilisaator, mis silub kaadrid sujuvaks – igal juhul parem valik, kui väikese ulatusega kit-objektiiv.

Ühesõnaga kompaktne Nikon D3300 koos stabilisaatoriga ülikerge Tamron 18-200mm VC supersuumiga teevad fotograafiast Sinu lemmikhobi (kui see veel seda ei olnud).

 

Ideaalse algaja sooduskomplekti leiad mugavalt veebikaubamajast ››


Imelise Apple iPhone SE hind kevadiselt soodne – nüüd alates 399€

Välimuselt väikse, kuid sisult suure iPhone SE nutitelefoni hind langes kevadpäikese tulekuga veelgi ja nüüd saad selle nii meie esinduskauplustest kui veebikaubamajast soetada soodushinnaga alates 399€.

Apple iPhone SE – on läbi aegade võimsaim 4-tollise ekraaniga telefon. Sellel on kasutajate poolt armastatud disain ning südameks võimas A9 kiip, mida kasutab suurem vend iPhone 6s. Viimase lihvi annab täiustatud 12-megapiksline kaamera, mis jäädvustab erakordseid fotosid ja 4K-videoid.

Saadaval nii 16GB kui 64GB mudelid + erinevad värvid. iPhone SE ostul saad kasutada Bigbank järelmaksu, sest aprillikuus on selle abil ostes lepingutasu 0€.

iphone-se-varvid-photopoint

 

Liitu Photopointi abiga Apple iPhone SE perega ››


Too enda vana Canon digipeegel meile – saad uue Canon EOS 5D Mark IV sõgedalt soodsa hinnaga

Oled järjest enam hakanud mõtlema oma vana Canoni digipeegelkaamera välja vahetamisele ning unistanud Canoni tippklassi EOS 5D Mark IV peegelkaamerast? Aitab mõtlemisest, sest nüüd on tegutsemiseks kõige ideaalsem hetk.

Kui tood enda vana Canon digipeegeli meile, siis saad insenerikunsti tippteose Canon EOS 5D Mark IV 300900€ soodsamalt (ka soodushinnast)!

Soodustuse suurus oleneb tagasi toodavast Canon digipeegelkaamerast:

  • EOS 5D Mark II või EOS 80D –900€
  • EOS 70D –675€
  • EOS 1D Mark III või EOS 7D –525€
  • EOS 700D, 60D või 5D –475€
  • EOS 650D –450€
  • EOS 600D, 1D Mark II või 1D Mark II N –425€
  • EOS 550D või 50D –375€
  • EOS 500D –350€
  • EOS 450D või 40D – 325€
  • EOS 300D, 350D, 400D, 20D või 30D –300€

Kaamera peab kindlasti olema töökorras ja komplektne (spetsiaalaku puhul koos aku ja laadijaga). Kui sul on hoopis mõne teise tootja digipeegel või sinu Canoni digipeeglit antud nimekirjas ei ole, siis võta meiega ühendust ja teeme sulle personaalse pakkumise – selle saamiseks kirjuta info@photopoint.ee aadressile.

BOONUS: kui soetad EOS 5D Mark IV kaamerale lisaks juurde valitud Canon objektiivi, siis maksab Canon sulle objektiivi hinnast kuni 300€ tagasi. Sellest kampaaniast lähemalt siinsamas ajaveebis › 

Juhul, kui Sul Canoni “töölooma” ostuks kohe piisavalt vahendeid ei jagu, siis saame Sind aidata:

  • märtsikuus kaamera Bigbank Järelmaksuga abiga ostes on lepingutasu 0€. Rohkem infot ›
  • nüüdsest pakume kõigile ettevõtetele võimalust soovitud kaup võtta liisingusse. Rohkem infot ›

NB! Superdiili saab vajadusel meiega teha ilma Tallinna või Tartu esinduskauplusi külastamata, kui kirjutada oma soovist info@photopoint.ee peale. Seejärel võtavad meie müügispetsialistid ühendust ning annavad täpsemad juhised.

Loe kindlasti lisaks:

Kampaania kestab kuni 30.06.2017.

 

Püüa täiuslikkust koos võimeka Canon EOS 5D MK IV peegelkaameraga ››


Canon EOS M- seeria hübriidkaamera ostul saad kingitusega graveeringuga nahast kaamerarihma

Canoni EOS M– seeria hübriidkaamerad ühendavad endas Canoni kompakt- ja digipeegelkaamerate parimad omadused, et pakkuda suurepärast foto- ja videokvaliteeti, mis on täis detaile, värve ja atmosfääri – isegi nõrga valgusega tingimustes.

Kui ostad endale praegu Photopointist Canon EOS M3, EOS M10 või EOS M5 hübriidkaamera, siis saad Canonilt kingituseks stiilse nahast kaamerarihma, kuhu saad peale lasta graveerida enda nime. Ostu pead kindlasti registreerima Canoni kampaanialehel ›

Canon EOS M3 –  tänu APS-C formaadis 24,2-megapikslisele CMOS-sensorile ja ISO-valgustundlikkusele kuni 12 800 (laiendatav väärtuseni 25 600) saad EOS M3 abil jäädvustada rohkete detailide ja värvide ning tõetruu atmosfääriga fotosid ja videoid – isegi nõrgas valguses.

Canon EOS M10 – Canoni hübriidkaamerate pesamuna – pisikeses, kerges korpuses olev kaamera, mida on mugav kõikjale kaasa võtta. Vahet pole, kas oled puhkusel või seikled linnatänavatel – EOS M10 on sinuga kõikjal alati kaasas.

Canon EOS M5 – see on Canoni hübriidkaamerate lipulaev, mis pakub entusiastidele kompromissitut peegelkaamerate kvaliteeti ja kiirust.

Ühesõnaga, Canoni hübriidkaamerad on suurepärased kaaslased neile, kes ei soovi teha järeleandmisi pildikvaliteedis ning kiirus ja kompaktsus on eriti olulised faktorid. Juhul, kui Sul uue Canoni kaamera ostuks raha napib, siis Bigbank Järelmaksuga ostes on märtsikuus lepingutasu 0€.

 

On aeg võtta kasutusele Canoni hübriidkaamera! ››

 

Vaata lisaks:

Kampaaniatoodete ostuperiood kestab kuni 14. maini 2017. Ostu saab Canoni kampaanialehel registreerida 14. juunini 2017.

(933)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Lumiquest Big Bounce
  • Universaalne välguhajuti
  • Laiendab valguse langemisnurka
  • Loob pehme ja loomuliku tulemuse
  • Lihtne paigaldada
Metz välklamp 26 AF-1 Canonile
  • Juhtarv 26 (m, ISO 100)
  • 90° tõstetav välgupea
  • Canon E-TTL / E-TTL II toega kaameratele
  • Integreeritud LED videovalgusti
  • Toiteks 2×AAA patareid
Metz välklamp 26 AF-1 Fujifilmile
  • Juhtarv 26 (m, ISO 100)
  • 90° tõstetav välgupea
  • Fujifilm kaameratele
  • Integreeritud LED videovalgusti
  • Toiteks 2×AAA patareid
Metz välk 26 AF-1 Samsungile Kompaktne, samas võimekas välk koos videovalgustiga Samsungi kaameratele
Metz välklamp 26 AF-1 Sonyle
  • Juhtarv 26 (m, ISO 100)
  • 90° tõstetav välgupea
  • Sony ADI toega kaameratele
  • Integreeritud LED videovalgusti
  • Toiteks 2×AAA patareid
Metz välklamp 26 AF-2 Canonile
  • Juhtarv 26 (m, ISO 100)
  • 90° tõstetav välgupea
  • Integreeritud LED videovalgusti
  • Mõeldud Canoni kaameratele
  • Toiteks 2 × AAA patareid
Metz välklamp 26 AF-2 Fujifilmile
  • Juhtarv 26 (m, ISO 100)
  • 90° tõstetav välgupea
  • Integreeritud LED videovalgusti
  • Mõeldud Fujifilmi kaameratele
  • Toiteks 2 × AAA patareid
Metz välklamp 26 AF-2 Nikonile
  • Juhtarv 26 (m, ISO 100)
  • 90° tõstetav välgupea
  • Integreeritud LED videovalgusti
  • Mõeldud Nikoni kaameratele
  • Toiteks 2 × AAA patareid
Metz välklamp 26 AF-2 Olympusele/Panasonicule
  • Juhtarv 26 (m, ISO 100)
  • 90° tõstetav välgupea
  • Integreeritud LED videovalgusti
  • Olympuse ja Panasonicu kaameratele
  • Toiteks 2 × AAA patareid
Tamron 18-200mm f/3.5-6.3 DI II VC objektiiv Nikonile
  • 18–200 mm suure ulatusega universaalsuum
  • 11,1× suumivahemik
  • Kiire ning vaikse DC teravustamismootoriga
  • Integreeritud Tamron VC pildistabilisaator
  • Nikon DX poolkaader peegelkaameratele
Tamron 18-200mm f/3.5-6.3 DI II VC objektiiv Canonile
  • 18–200 mm suure ulatusega universaalsuum
  • 11,1× suumivahemik
  • Kiire ning vaikse DC teravustamismootoriga
  • Integreeritud Tamron VC pildistabilisaator
  • Canon EOS poolkaader peegelkaameratele
Tamron 18-200mm f/3.5-6.3 DI II objektiiv Sonyle
  • 18–200 mm suure ulatusega universaalsuum
  • 11,1× suumivahemik
  • Kiire ning vaikse DC teravustamismootoriga
  • Suurepärane kaaslane igapäevaseks kasutuseks
  • Sony α poolkaader peegelkaameratele
Tamron kaamerakott Colt Bag (C1505)
  • Vastupidav Tamron õlakott
  • Mahutab peegelkaamera koos suumobjektiiviga
  • Lisataskud väiksematele tarvikutele
  • Pritsmekindel välispind
  • Reguleeritav õlarihm
29.99€
Ricoh Theta S, must
  • Sfäärilised 360° vaatega videod ja fotod
  • Kaks 12-megapikslist CMOS sensorit
  • FullHD videosalvestus
  • Valgusjõulised f/2.0 avaga objektiivid
  • Integreeritud WiFi ühendus
Omega 3D-virtuaalreaalsuse prillid VR Box (43420)
  • 3D virtuaalreaalsuse prillid
  • Kasutamiseks kuni 6-tolliste nutitelefonidega
  • Sobib Android & iOS nutitelefonidele
  • Vaata 3D-filme ning mänge, 360° pilte ja videoid
  • Läätsede kaugus & silmavahe mugavalt reguleeritav
Fujifilm X-A10 + 16-50mm Kit, hõbedane
  • 16,3-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 3-tolline kallutatav LCD ekraan
  • FullHD 1920 × 1080 30p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi – juhi kaamerat nutiseadmest
  • Alumiiniumist korpus, nahkne kate
Fujifilm X-A3 + 16-50mm Kit, hõbedane/must
  • 24,2-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 3-tolline kallutatav LCD ekraan
  • FullHD 1920 × 1080 60p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi – juhi kaamerat nutiseadmest
  • Alumiiniumist korpus, nahkne kate
Fujifilm X-A3 + 16-50mm Kit, pruun
  • 24,2-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 3-tolline kallutatav LCD ekraan
  • FullHD 1920 × 1080 60p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi – juhi kaamerat nutiseadmest
  • Alumiiniumist korpus, nahkne kate
Silicon Power mälukaart SDHC 16GB Class 10
  • SDHC tüüpi mälukaart
  • Mahutavus: 16 GB
  • Class 10 kiirusklass
  • Ideaalne video- või fotokaamerale
Silicon Power mälukaart SDHC 32GB Class 10 Kiire Class 10 mälukaart video- või fotokaamerale
Tamron SP 150-600mm f/5.0-6.3 DI VC USD G2 objektiiv Canonile
  • 150–600 mm telesuumobjektiiv
  • Flex Zoom Lock mehhanism
  • Kiire ning vaikne USD teravustamismootor
  • Võimekas Tamron VC pildistabilisaator, kuni 4,5 stoppi
  • Canoni pool- ja täiskaader peegelkaameratele
Tamron SP 150-600mm f/5.0-6.3 DI VC USD G2 objektiiv Nikonile
  • 150–600 mm telesuumobjektiiv
  • Flex Zoom Lock mehhanism
  • Kiire ning vaikne USD teravustamismootor
  • Võimekas Tamron VC pildistabilisaator, kuni 4,5 stoppi
  • Nikon F bajonetiga kaameratele
1099€1549€
TomTom Touch L, must
  • Integreeritud pulsianduriga aktiivsusmonitor
  • Mõõdab kehakoostist: rasvaprotsent & lihasmass
  • 24/7 aktiivsuse jälgimine + treeningrežiim
  • Puuteekraan – päeva ülevaade telefoni puutumata
  • Nutitelefoni märguanded randmel
Nikon D3300 + Tamron 18-200mm VC, punane
  • 24,2-megapiksline DX formaadis APS-C CMOS sensor
  • FullHD 1920 × 1080 50p videosalvestus
  • 11 punktiga teravustamissensor
  • 3-tolline LCD ekraan
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 25 600
Nikon D3300 + Tamron 18-200mm VC
  • 24,2-megapiksline DX formaadis APS-C CMOS sensor
  • FullHD 1920 × 1080 50p videosalvestus
  • 11 punktiga teravustamissensor
  • 3-tolline LCD ekraan
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 25 600
Apple iPhone SE 16GB, gold
  • Apple iOS 9 operatsioonisüsteem
  • 4-tolline Retina HD ekraan
  • Apple A9 protsessor
  • 12 MP kaamera & 4K videosalvestus
  • 16 GB sisemälu
Apple iPhone SE 16GB, silver
  • Apple iOS 9 operatsioonisüsteem
  • 4-tolline Retina HD ekraan
  • Apple A9 protsessor
  • 12 MP kaamera & 4K videosalvestus
  • 16 GB sisemälu
Apple iPhone SE 16GB, space grey
  • Apple iOS 9 operatsioonisüsteem
  • 4-tolline Retina HD ekraan
  • Apple A9 protsessor
  • 12 MP kaamera & 4K videosalvestus
  • 16 GB sisemälu
Apple iPhone SE 16GB, rose gold
  • Apple iOS 9 operatsioonisüsteem
  • 4-tolline Retina HD ekraan
  • Apple A9 protsessor
  • 12 MP kaamera & 4K videosalvestus
  • 16 GB sisemälu
Apple iPhone SE 64GB, rose gold
  • Apple iOS 9 operatsioonisüsteem
  • 4-tolline Retina HD ekraan
  • Apple A9 protsessor
  • 12 MP kaamera & 4K videosalvestus
  • 64 GB sisemälu
Apple iPhone SE 64GB, silver
  • Apple iOS 9 operatsioonisüsteem
  • 4-tolline Retina HD ekraan
  • Apple A9 protsessor
  • 12 MP kaamera & 4K videosalvestus
  • 64 GB sisemälu
Apple iPhone SE 64GB, space grey
  • Apple iOS 9 operatsioonisüsteem
  • 4-tolline Retina HD ekraan
  • Apple A9 protsessor
  • 12 MP kaamera & 4K videosalvestus
  • 64 GB sisemälu
Apple iPhone 6s 32GB, rose gold
  • iOS 9 operatsioonisüsteem
  • 4,7" Retina HD ekraan
  • Apple A9 protsessor
  • 12 MP kaamera & 4K videosalvestus
  • 32 GB sisemälu
Apple iPhone 6s 32GB, gold
  • iOS 9 operatsioonisüsteem
  • 4,7" Retina HD ekraan
  • Apple A9 protsessor
  • 12 MP kaamera & 4K videosalvestus
  • 32 GB sisemälu
Apple iPhone 6s 32GB, space gray
  • iOS 9 operatsioonisüsteem
  • 4,7" Retina HD ekraan
  • Apple A9 protsessor
  • 12 MP kaamera & 4K videosalvestus
  • 32 GB sisemälu
Apple iPhone 7 32GB, rose gold
  • iOS 10 operatsioonisüsteem
  • 4,7" Retina HD ekraan
  • Apple A10 protsessor
  • 12 MP kaamera & 4K videosalvestus
  • 32 GB sisemälu
Apple iPhone 7 32GB, gold
  • iOS 10 operatsioonisüsteem
  • 4,7" Retina HD ekraan
  • Apple A10 protsessor
  • 12 MP kaamera & 4K videosalvestus
  • 32 GB sisemälu
Apple iPhone 7 32GB, black
  • iOS 10 operatsioonisüsteem
  • 4,7" Retina HD ekraan
  • Apple A10 protsessor
  • 12 MP kaamera & 4K videosalvestus
  • 32 GB sisemälu
Apple iPhone 7 Plus 128GB, black
  • iOS 10 operatsioonisüsteem
  • 5,5" Retina HD ekraan
  • Apple A10 protsessor
  • 12 MP lainurk- ja telefoto-objektiiviga kaamerad
  • 128 GB sisemälu
Apple iPhone 7 Plus 32GB, gold
  • iOS 10 operatsioonisüsteem
  • 5,5" Retina HD ekraan
  • Apple A10 protsessor
  • 12 MP lainurk- ja telefoto-objektiiviga kaamerad
  • 32 GB sisemälu
Apple iPhone 7 Plus 128GB, silver
  • iOS 10 operatsioonisüsteem
  • 5,5" Retina HD ekraan
  • Apple A10 protsessor
  • 12 MP lainurk- ja telefoto-objektiiviga kaamerad
  • 128 GB sisemälu
Apple iPhone 7 Plus 128GB, jet black
  • iOS 10 operatsioonisüsteem
  • 5,5" Retina HD ekraan
  • Apple A10 protsessor
  • 12 MP lainurk- ja telefoto-objektiiviga kaamerad
  • 128 GB sisemälu
Apple iPhone 7 Plus 128GB, rose gold
  • iOS 10 operatsioonisüsteem
  • 5,5" Retina HD ekraan
  • Apple A10 protsessor
  • 12 MP lainurk- ja telefoto-objektiiviga kaamerad
  • 128 GB sisemälu
Apple iPhone 7 Plus 256GB, black
  • iOS 10 operatsioonisüsteem
  • 5,5" Retina HD ekraan
  • Apple A10 protsessor
  • 12 MP lainurk- ja telefoto-objektiiviga kaamerad
  • 256 GB sisemälu
Apple iPhone 7 Plus 32GB, black
  • iOS 10 operatsioonisüsteem
  • 5,5" Retina HD ekraan
  • Apple A10 protsessor
  • 12 MP lainurk- ja telefoto-objektiiviga kaamerad
  • 32 GB sisemälu
Tamron 10-24mm f/3.5-4.5 Di II VC HLD objektiiv Nikonile
  • 10–24 mm ülilainurk-suumobjektiiv
  • f/3.5–4.5 maksimaalse avaga
  • Võimekas Tamron VC pildistabilisaator
  • Tolmu- ja niiskuskindla konstruktsiooniga
  • Nikon DX poolkaader peegelkaameratele
Tamron 10-24mm f/3.5-4.5 Di II VC HLD objektiiv Canonile
  • 10–24 mm ülilainurk-suumobjektiiv
  • f/3.5–4.5 maksimaalse avaga
  • Võimetas Tamron VC pildistabilisaator
  • Tolmu- ja niiskuskindla konstruktsiooniga
  • Canon EOS poolkaader peegelkaameratele
Canon EOS 5D Mark IV kere
  • 30,4-megapiksline täiskaader CMOS sensor
  • 61 teravustamispunktiga AF sensor
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 102 400
  • DCI 4K 4096 × 2160 25p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi & NFC ühendus, GPS
2949€3099€
Canon EOS 5D Mark IV kere + Lexar 128GB mälukaart
  • 30,4-megapiksline täiskaader CMOS sensor
  • 61 teravustamispunktiga AF sensor
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 102 400
  • DCI 4K 4096 × 2160 25p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi & NFC ühendus, GPS
Canon EOS M10 kere, must
  • 18-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 3" kallutatav LCD puuteekraan
  • Hybrid CMOS AF II süsteem
  • FullHD videosalvestus
  • Integreeritud WiFi & NFC ühendused
Canon EOS M10 kere, valge
  • 18-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 3" kallutatav LCD puuteekraan
  • Hybrid CMOS AF II süsteem
  • FullHD videosalvestus
  • Integreeritud WiFi & NFC ühendused
Canon EOS M10 + 15-45mm IS STM Kit, must
  • 18-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 3" kallutatav LCD puuteekraan
  • Hybrid CMOS AF II süsteem
  • FullHD videosalvestus
  • Integreeritud WiFi & NFC ühendused
Canon EOS M10 + 15-45mm IS STM Kit, valge
  • 18-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 3" kallutatav LCD puuteekraan
  • Hybrid CMOS AF II süsteem
  • FullHD videosalvestus
  • Integreeritud WiFi & NFC ühendused
Canon EOS M3 kere, must
  • 24,2-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 3" kallutatav LCD puuteekraan
  • Hybrid CMOS AF III süsteem
  • FullHD 1920 × 1080 25p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi & NFC ühendused
Canon EOS M3 + 18-55 IS STM Kit
  • 24,2-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 3" kallutatav LCD puuteekraan
  • Hybrid CMOS AF III süsteem
  • FullHD 1920 × 1080 25p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi & NFC ühendused
Canon EOS M3 + 18-55 IS STM Premium Kit
  • 24,2-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 3" kallutatav LCD puuteekraan
  • Hybrid CMOS AF III süsteem
  • FullHD 1920 × 1080 25p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi & NFC ühendused
Canon EOS M10 + Tamron 18-200mm VC, must
  • 18-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 3" kallutatav LCD puuteekraan
  • Hybrid CMOS AF II süsteem
  • FullHD videosalvestus
  • Integreeritud WiFi & NFC ühendused
Canon EOS M3 + 18-55 IS STM + Viewfinder Kit
  • 24,2-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 3" kallutatav LCD puuteekraan
  • Hybrid CMOS AF III süsteem
  • FullHD 1920 × 1080 25p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi & NFC ühendused
Canon EOS M3 + Tamron 18-200mm VC, must
  • 24,2-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 3" kallutatav LCD puuteekraan
  • Hybrid CMOS AF III süsteem
  • FullHD 1920 × 1080 25p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi & NFC ühendused
Canon EOS M5 kere, must
  • 24,2-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 3,2" kallutatav LCD puuteekraan
  • Digital IS 5-teljeline pildistabilisaator
  • FullHD 1920 × 1080 60p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi & NFC ühendused
Canon EOS M5 + 15-45 IS STM, must
  • 24,2-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 3,2" kallutatav LCD puuteekraan
  • Digital IS 5-teljeline pildistabilisaator
  • FullHD 1920 × 1080 60p videosalvestus
  • Integreeritud WiFi & NFC ühendused

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast