Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Skype videokõned nüüdsest ka iPhone`is

See pidi tulema paari nädala pärast CES elektroonikamessi ajal, aga tuli hoopis täna. Skype`i videokõned iPhone`is nimelt. Nüüd saavad kõik iPhone 4, iPhone 3GS ja neljanda põlvkonna iPod Touch kasutajad Apple`i App Store`ist alla laadida uue Skype`i versiooni, mille abil lisaks jutu puhumisle vestluspartnerit ka näha saab.

Apple`i suhtlusrakendus FaceTime sai endale vihase rivaali. FaceTime toimib pelgalt Apple`i seadmetes, Skype`i abil on aga võimalikud videokõned näiteks Windowsi sülearvuti ja iPhone`i vahel. See ei ole aga veel kõik – Skype lubab, et ei jäta ka CES messi kuivale ning olulisi teadaandeid tuleb veelgi. Kõigi eelduste kohaselt saab seega juba mõne nädala pärast pidada sellist Skype`i videokõnet, kus ühel pool iPhone ja teisal Android nutitelefon.

Pressiteade:

Luksemburg, 31. mai 2010 – Skype’i uus iPhone’i rakendus võimaldab kasutajatel teha ja võtta vastu Skype’ilt Skype’ile kõnesid, helistada rahvusvaheliselt mobiilile või lauatelefonile ning teha seda kõike väga soodsate hindadega esmakordselt üle 3G andmeside. Skype’ilt Skype’ile kõnesid saab 3G võrgus teha tasuta kuni 2010. aasta lõpuni*, mil lõpeb testperiood. Täpsemat infot teenuse hinna kohta 2011. aastal kavatseb Skype avaldada lähikuudel. Samas rõhutas ettevõte, et 3G kõnede hinnakujunduses lähtutakse eesmärgist pakkuda klientidele parimat väärtust. Samuti ei muutu tasuliseks üle Wifi-võrgu tehtavad Skype’i kõned.

„Skype’i 3G võimalus on iPhone’i kasutajate poolt enim küsitud uuendus. Selle läbi muutub Skype veelgi mobiilsemaks,“ ütles Russ Shaw, Skype’i mobiililahenduste ärisuuna juht. „Skype’i saab nüüdsest kasutada hoolimata sellest, kas iPhone’i asukohas on Wifi võrk või mitte. Tänu sellele saab teha tasuta või väga soodsa hinnaga Skype’i kõnesid ükskõik kus ja millal üle maailma.“

Lisaks 3G võimalustele pakub rakendus Skype iPhone’ile järgmiseid uuendusi:

Skype’ilt Skype’ile kõnede parem helikvaliteet, mis on võrreldav CD-de helikvaliteediga;
uuendatud kõnekvaliteedi indikaator, mille abil saab valida parima hetke helistamiseks;
kiirem käivitumise aeg;
kiire ligipääs klahvistikule seadme ekraanil.

Uuendus sobib seadmetele nagu iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPod touch ja iPad. Skype’i kasutamiseks on vajalik operatsioonisüsteem iPhone OS 3.0 või selle uuemad versioonid.

Helistamisfunktsioon on täna olemas järgmistel Apple’i seadmetel: iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS ja 2. generatsiooni iPod touch. iPod touchi kasutamiseks on vajalik mikrofoniga peakomplekt.

Skype iPhone’ile rakendust saab iPhone’ile ja iPod touchile tasuta laadida App Store’ist või lingilt www.skype.com/go/iphone.

* võib lisanduda operaatori andmeside teenustasu.

Skype
Skype on tarkvara, mis pakub ülemaailmset suhtlemisvõimalust. Miljonid eraisikud ja ettevõtted teevad Skype’i abil tasuta hääl- ja videokõnesid, peavad tekstivestlusi ja vahetavad omavahel faile. Tänu soodsatele kõnehindadele kasutatakse Skype’i ka laua- või mobiiltelefonidele helistamiseks. Skype’i saab allalaadida arvutisse või mobiiltelefoni koduleheküljelt www.skype.com

Skype’i ja Skype’iga töötavate seadmete kasutamiseks on vajalik lairiba-internetiühendus. Skype ei asenda tavatelefoni ja seda ei saa kasutada hädaabikõnede tegemiseks. Skype, seonduvad kaubamärgid ja logod ning ”S” sümbol on ettevõtte Skype Limited kaubamärgid.

(351)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga