Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Samsung Galaxy Tab 2 – vastupidavam aku ja parem ekraan

Kui Apple’i fänniklubi ootab iga järgmist iPad’i või iPhone 812.32€’i peaaegu religioosse iharusega, siis Androidiga tabletipere laienemine ei pane enam kedagi isegi kulmu kergitama. Seda enam, kui sellega saab hakkama Samsung – ipäädide ja iföönide põhivaenlane. Usun, et Samsungi erinevate tabletite virvarr ajab ketta kokku ka asjahuvilisel tegelasel. Seda enam, et nende ainukeseks visuaalseks erinevuseks on vaid mõõtmed. Erilise originaalsusega ei hiilga ka Samsungi uue lipulaeva nimetus – Samsung Galaxy Tab 2.

Aga nagu elu on meid õpetanud, peitub Samsungi toodete suhteliselt ilmetu välimuse taga nii mõndagi põnevat. Antud juhul on selleks ekstramahukas 7000 mAh mahtuvusega aku, mis peaks andma tääbiomanikule märksa enam aega „Angry Birds’is“ sigasid sihtida.  Saavutus on seda suurem, kuna uus Tab2 on isegi iPad 2-st õhem ja kergem. Akude mahtuvust iPad 2-ga paraku võrrelda ei õnnestu, kuna Apple kasutab akude mahtuvuse mõõtmiseks tavalisi (ning nende spetsifiaktsiooni järgi suhteliselt amorfseid) tunde ja minuteid milliampertunide asemel, mida kasutavad teised tootjad.

Teise olulise asjana teeb Samsung ära iPadi ekraanile nii suuruse kui resolutsiooni poolest. Tab2 10,1-tolline PLS LCD ekraan pakub resolutsiooniks 1280 x 800, kuid iPad 2 9,7-tollise IPS LCD ekraani resolutsiooniks on vaid 1240×768.

Last, but not least, on Tab 2-el ka üks parimaid kaameraid tabletite maailmas. Parem igatahes, kui tema põhikonkurendil. Iseasi muidugi, kes ikka sellist vidinat pildistamiseks kasutab.

Kui nüüd operatsioonisüsteem välja arvata, siis siin mõlema tahvelarvuti erinevused ka lõppevad. Ühteviisi võimekad on nende protsessorid, ühevõrra vähe on võimalikke ühendusporte (häbi sulle, Samsung), ühevõrra vähe saab kasutada mälukaarte. Niiet kui Samsung Galaxy Tab 2 mahutavus piirdub maksimaalselt vaid 32 Gb-ga, siis iPad2 maksivariandis on seda täpselt topelt rohkem. Aga tõenäoliselt arhiveerimiseks keegi neid vidinaid nagunii ei kasuta.

Niiet kui nüüd keegi veel iOS operatsioonisüsteemi Androidi peale konverteeriks, siis oleks meil pmst suhteliselt ohtlik iPadi tapja olemas.  Võtke seda siis naljana. Või mitte.

Samsungi ametlik pressiteade

(1140)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Apple iPhone 4S 16GB must See suurepärane telefon jätkab sealt, kus eelmine suurepärane lõpetas
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga