Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Samsung Galaxy Gear nutikell

 GALAXY_Gear

Pärast lõputuid kõlakaid ja tootefotode lekkeid on Samsungi nutikell nüüd lõpuks ametlikult välja kuulutatud ja esitletud. Samsung Galaxy Gear – nii on selle kella nimi – kujutab endast 1,6″ ekraaniga seadet, mis oma rihma sees oleva kaamerasilmaga on võimeline filmima 720p videot ning pildistama veebikaamera stiilis 1.9 MP lahutusvõimega fotosid. Samsung Galaxy Gear saab ühilduma ainult Samsungi enda nutitelefonidega. Praegusel hetkel suudab see ühilduda ainult eile välja kuulutatud Samsung Galaxy Note telefontahvliga. On lootust, et tulevikus saab nutikella toe endale ka Samsungi Galaxy S4 telefon. On teada, et selel nutikella ametlikuks jaehinnaks suurbritannia turul saab olema £299. Eurodes teeb see 354.25 €. Juba peagi toome teieni ka käed-küljes muljed Galaxy Gear nutikellast otse Berliinist IFA 2013 messilt.

Samsung Galaxy Gear nutikella olulisemad tehnilised andmed

  • Protsessor: 800 MHz protsessor
  • Ekraan: 1.63 tolli (41.4mm) Super AMOLED (320 x 320)
  • Kaamera: 1.9 megapikslit BSI-andur, Auto Focus Camera / Sound & Shot
  • Video: 720p video H.264 koodekiga. Audio: AAC
  • Kella sisse eelinstalleeritud rakendused: Atooma, Banjo, Evernote, eBay, Glympse, Line, MyFitnessPal, Path, Pocket, RunKeeper, TripIt, Vivino Wine Scanner, Samsungi teenused Samsung Apps, ChatON
  • Lisafunktsioonid: Smart Relay, S Voice, Memographer, Voice Memo, Auto Lock, Find My Device, Media Controller, Pedometer, Stopwatch, Timer
  • Hädaabi: Hädaolukorras vajuta “Power” nuppu kolm korda ning info kasutaja asukoha kohta saadetakse sõnumina eelnevalt salvestatud kontaktile.
  • 2 mikrofoni, 1 kõlar
  • Ühenduvus Bluetooth® v 4.0 + BLE
  • Andurid kiirendusmõõtur, asendisensor
  • Mälu 4GB  sisemälu + 512 MB (RAM)
  • Mõõtmed 36.8 x 56.6 x 11.1 mm, 73.8g
  • Aku: liitiumaku, 315mAh

Samsungi ametlik pressiteade:

Samsung esitleb mugavat randmeseadet Samsung GALAXY Gear

Tallinn, Eesti – 4. september 4, 2013 – Samsung Electronics Co., Ltd. tutvustas täna GALAXY Gear’i, mis on ideaalseks kaaslaseks kõigile teistele Samsung GALAXY seadmetele. Tegemist on aksessuaariga, mis ühendab endas nutiseadme ühenduvuse, suurel hulgal tehnoloogilisi võimalusi ning stiilse disaini.

“Samsung GALAXY Gear on nutikas randmeseade, mis loob silla nutiseadmete ja moemaailma vahel,” ütles Samsung Electronicsi IT- ja mobiilside allüksuse tegevjuht ja president J. K. Shin. “Tegemist on aksessuaarina kantava tehnoloogiaga, mis annab kasutajale “nutika vabaduse” lubades valida, kuidas, miks, millal ja kuhu on tema GALAXY seadmed ühendatud.

Võimalus kogeda uudset vabadust

Samsung GALAXY Gear’i põhimõte seisneb selles, et sellega saab ühendada oma ülejäänud Samsung GALAXY seadmed. GALAXY Gear teavitab kasutajat sissetulevatest teadetest, näiteks kõnedest, tekstisõnumitest ja e-kirjadest. Nutiseade laseb kasutajal valida, kas ta soovib sissetulnud sõnumist eelvaated või eelistab seda eirata. Kui aga uus sõnum vajab enamat kui kiiret pilku, saab kasutaja Smart Relay funktsiooni abil selle kiirelt avalda mõnel oma GALAXY seadmel.

Häälkäsklused otse Geari

GALAXY Geari sisseehitatud kõlar võimaldab kasutajatel teha käed-vabad kõnesid otse Gear’ist, Näiteks lahkudes toidupoest, mõlemas käes ostukotid, saab nutiseadme kasutaja teha endiselt telefonikõnesid ilma, et oleks vajalik telefoni kätte võtta. Lisaks võimaldab funktsioon S Voice salvestada vestlusi, luua kalendrisse uusi sissekandeid, seadistada äratuskella ja vaadata ilmateadet.

Juhi igapäevaelu oma randmelt

Samsung GALAXY Gear pakub mitmeid võimalusi, kuidas jäädvustada oma elu olulisemaid sündmusi. Pidevalt liikumises olevad kasutajad saavad Memographer’i 1.9-megapikslise kaameraga jäädvustada nii fotosid kui videoid ning jagada läbi Gear’i neid sotsiaalmeediakanalites. Voice Memo abil saab tähtsaid mõtteid ja vestlusi salvestada nii, et need oleksid esitatud tekstina teistes Samsung GALAXY seadmetes.

Funktsioonide nimekiri pikeneb

GALAXY Gear’i Auto Lock lukustab Gear’i ekraani, kui nutitelefon jääb kaugemale kui 1,5 meetrit, ning avab ekraani automaatselt, kui nutitelefonile on lähemal. Find My Device aitab leida teisi nutiseadmeid pannes need kas piiksuma, vibreerima või vilkuma.

Samsung GALAXY Gear’i abil saab valida teistes Samsung GALAXY seadmetes esitatavat muusikat. Nagu traditsioonilistel muusikamängijatel, saab Gear’iga lugusid mängima panna, lülitada järgmisele loole ning panna lugu pausile. Funktsioon Pedometer toimib sammulugejana ning tänu sisseehitatud sensoritele aitab kasutajal jälgida oma sammude arvu, kalorikulu ning läbitud distantsi.  

Käekell ja aksessuaar

Samsung GALAXY Gear’i kvaliteetse viimistlusega disain teeb sellest sobiliku aksessuaari iga riietuse juurde. Voolava joonega disainitud nutiseade sobitub mugavalt ümber randme, olles ühtlasi kasutatav ka käekellana. Ekraani välimuse saab kasutaja valida kümne erineva variandi seast. Samuti saab GALAXY Gear’ile lisada isikupära läbi selle kuue erineva värvi: must (Jet Black), hall (Mocha Gray), oranž (Wild Orange), beež (Oatmeal Beige), kuldne (Rose Gold) ja laimiroheline (Lime Green).

Samsung GALAXY Gear jõuab müügile, koos GALAXY Note 3-ga, alates 25. septembrist enam kui 140 riigis üle maailma.

Lisainformatsioon www.samsungmobilepress.com või www.samsungifa2013.com.

 

 

(2695)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Samsung nutikell Galaxy Gear 4GB, must Nutikaseade randmel kandmiseks
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga