Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Photopointi esinduskauplus Tallinnas, Ülemiste keskuses

Valgusküllases Photopointi esinduskaupluses Ülemiste keskuses on kvaliteetset fototehnikat ühe ruutsentimeetri kohta kindlasti enam kui kusagil mujal samas keskuses. Meil on laias valikus saadaval digikaamerad, objektiivid, droonidfotoalbumid, pildiraamid ja muu fotograafiaga seonduv. Samuti on olemas kõikvõimalikud arvutitarvikud: klaviatuurid, arvutihiired, kõrvaklapid, kõlarid jm. Tuleb ainult sammud kauplusesse seada ja valik oma silmaga üle vaadata, sest meilt leiad ka selle pisikese kummalise vidina või kaabli, mida kõikjalt juba ammu oled otsinud.

Tippklassi fototehnikast või fotoalbumitest/pildiraamidest punnis olevatest klaaskappidest ja riiulitest kaupluse tagumise osa poole liikudes võid end ühel hetkel leida minifotostuudiost, kus valmivad kõikidele nõuetele vastavad dokumendifotod ja viisafotod. Seal samas on ka laboritsoon, kus fotolaboritest vuhisevad välja tuhanded paberfotod ja sinna saab viia ka vanu pilte ja filme digitaliseerimiseks. Lisaks saab seal tellida fotomeeneid, fotokapasid ja lõuendeid ning dokumente või pilte lasta lamineerida jne.

 

Kuidas meid ilmatuma suurest Ülemiste keskusest üles leida?

2014. aastal liikus Photopointi esinduskauplus seoses Ülemiste keskuses toimunud suure laiendustööga varasemast erinevasse asukohata.

Kõige lihtsam on meie kauplus üles leida, kui sisened keskusesse peauksest. Sealt sisse tulles avastad ennast koheselt avaras ja hubases aatriumis, et seal mitte pead kaotada tasub koheselt hoida paremale ning jõuadki tehnikakaupluste peateele. Seal on mitmeid erinevaid kauplusi ning seda teed mööda vaikselt edasi liikudes ilmub väikese kurvi tagant sinu sihtkoht – Photopointi Ülemiste kauplus. Uue keskuse siginas-saginas ja tulede säras võib juhtuda, et esimese hooga ei pane Photopointi kohe tähelegi, seega kui oled jõudnud juba Klickini, siis panid meist mööda ja tule ruttu veidike maad tagasi.

 

ylemiste-pp-blog

Photopointi Ülemiste kaupluse asukoht keskuse plaanil (I korrus)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuidas vajadusel meie Ülemiste keskuse esinduskauplusega võtta ühendust?

Kui sa ei ole väga tihe Tallinna külaline, siis Ülemiste keskuse aadress on Suur-Sõjamäe 4, Tallinn (vajad näiteks GPS’i sisestamiseks) – kui juba Tallinna linna oled sisse jõudnud (Tartu poolt) ja lennujaamast möödunud, siis on Ülemiste keskust praktiliselt võimatu mitte märgata.

Meie esinduskauplus Ülemistel on avatud E-L kell 10.00 – 21.00 ja P 10.00 – 19.00 (v.a riigipühad) ja ühendust saab nii telefoni: 603 4613, mobiili: 534 84366 kui e-maili teel: ylemiste@photopoint.ee

 

Milline näeb meie Ülemiste esinduskauplus välja seest?

Tänu tehnikaimedele saad meie Ülemiste keskuse esinduskauplusele tiiru peale teha ja Sind huvitavate kaupade asukohad lausa enne külastamist selgeks teha – seda tänu Google Street View abile:

 

Kuidas tulla ja kuhu parkida?

Keskuses on tasuta parkimine 1700+ sõidukile, nendest väliparklas 1050 märgistatud parkimiskohta (parkimine keskuse ees ja keskuse taga lubatud 7.00-23.00) ja 5 korruselises parkimismajas 650 parkimiskohta (sissesõit Suur-Sõjamäe poolt), avatud 8.00-23.00). Peredele on suuremad erimärgistusega parkimiskohad keskuse ees ja erivajadustega inimestele invaparkimiskohad parkimismajas ja keskuse ees. Lisaks on rattaparklad ca 100 jalgrattale (keskuse ees ja Suur-Sõjamäe sissepääsu juures). Digitaalsed ühistranspordi sõiduplaanid asuvad keskuse 1. korruse sissepääsude juures ja rongi, bussi ning trammipeatused asuvad kõik keskuse vahetus läheduses.

Seega on Eesti ühte suurimasse kaubanduskeskusesse mugav minna nii autoga, jalgsi, jalgrattaga kui ühistransporti kasutades.


 

Külasta Photopointi Ülemiste keskuse esinduskauplust – ootame sind!

 

Mitte lihtsalt Photopoint. Meie veebikaubamajas on ka:

KAITSEMASKID | KUMMIKUD | ROBOTTOLMUIMEJAD | VISIIRID

KÜLMKAPID | ÜHEKORDSED NÄOMASKID | KORDUVKASUTATAVAD NÄOMASKID

(4226)

Kommentaarid