Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Photopoint alustab fotoraamatute teenusega

Postitas: Lauri

Photopointi omanikfirma Nordic Digital AS lansseeris täna ametlikult veebikeskkonna nimega fotoraamatud.ee. Tegemist on veebilehega, kus on võimalik koostada oma fotodest unikaalseid ning omanäolisi fotoraamatuid.

Fotoraamatu olemus ja välimus

Fotoraamatul on sama funktsioon nagu fotoalbumil – fotode säilitamine paberkujul nende mugavamaks vaatamiseks. Erinevalt albumist näeb aga fotoraamat välja nagu nägus kõvade kaantega raamat.

Fotoraamat on stiilse ning professionaalse välimusega, sobides selliselt nii perekonnapiltide säilitajaks kui ka näiteks arvutigraafikute või fotograafide portfoolioteks. Erinevalt kõhukatest ning sageli ilmetutest albumitest sobib fotoraamat suurepäraselt ka näiteks elutoa riiulit kaunistama.

Kõik veebis

“Fotoraamatud on Lääne-Euroopas viimastel aastatel väga populaarseks muutunud,” sõnas Nordic Digital AS veebiprojektide juht Lauri Veerde.

“Inimestele meeldib see, et nad saavad raamatut ise erinevas suuruses fotode ning tekstiga kujundada ning selle niiviisi omanäoliseks muuta. Samuti meeldib neile fotoraamatu esinduslik välimus. Tänu Photopointi fotoraamatute teenusele on ka Eesti elanikel võimalik tellida sellist suurepärast mälestuste talletajat otse veebist, lihtsamini kui ei kunagi varem.”

Fotoraamatu meisterdamiseks ei ole vaja alla laadida spetsiaalset tarkvara ega seda oma arvutisse paigaldada. Kõik fotoraamatu loomise neli etappi –  koostamine, kaante valimine, kujundamine ja tellimine laabuvad imelihtsalt fotoraamatud.ee veebilehel.

Fotoraamatute lehed

Kiletaskuid ning fotonurkasid fotoramatu sees ei kohta. Kasutaja poolt lisatud pildid ning tekst kantakse spetsiaalsele siidpaberile, kasutades moodsamaid printetehnoloogiaid. Tänu sellele on tagatud maksimaalne kvaliteet nii säravate ja elutruude värvide, kui ka fotoraamatu lehtede ja sinna prinditud piltide vastupidavuse osas.

Ühe fotoraamatu maksimaalseks lehtede arvuks on 30 lehte. Lehtedele saab fotosid printida kahepoolselt – seega on fotoraamatu maksimaalseks lehekülgede arvuks 60 lk. Ühele leheküljele saab oma vabal valikul paigutada kas kolm väiksemat või ühe suure foto. Seega on ühte fotoraamatusse võimalik maksimaalselt lisada koguni 180 fotot.

Fotoraamatute kaaned

Fotoraamatu lehed köidetakse kaante vahele vaiksulatusmeetodil. Tänu efektiivsele köitmisprotsessile ning kaante selgmises osas asuvale terasest tugevdusele jäävad raamatu lehed oma kohale ka tugevama füüsilise mõjustamise korral.

Hetkel on fotoraamatud.ee valikus kahte sorti kaasi – musta värvi „Ebony“ ning pärlmuttertekstuuriga kaaned „Pearl“. Mõlema puhul on tegu kõvade kaantega A4 formaadis. Aja jooksul kaante valik laieneb.

Fotoraamatute hind

Fotoraamatute hinnad algavad 299-st kroonist (10-leheline fotoraamat) ning lõpevad 599.- juures (30-leheline fotoraamat).

Vaata lähemalt fotoraamatud.ee veebilehelt.

(1669)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga