'; Peak Design Creator Kit on nutiajastu sisulooja parim sõber

Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Peak Design Creator Kit on nutiajastu sisulooja parim sõber

Väga suur osa tänapäeva sisuloomest tehakse seadmega, mis on meil alati käepärast – selleks on loomulikult meie nutitelefon ja teadupärast on nende kaamerad juba niivõrd head, et on filmitud on nendega lausa ka terveid filme.

Peak Design Mobile Creator Kit

Selleks, et nutiseadmega sisuloome oleks mugav, siis on jällegi appi tulnud fototarvikute ning nutitelefoni tarvikute ekspert Peak Design, kelle valikus on selline tarvikute komplekt nagu Mobile Creator Kit. See on tõeline game changer, kui sinu ampluaa on sisuloome nutitelefoniga. 

Peak Design Mobile Creator Kit – mis on komplektis ja selle ehitus

Peak Design Mobile Creator Kit

Peak Design Mobile Creator Kit komplekt on üpris lihtne ja kohe on kaasas: SlimLink kinnitusega “käpa”, pöidlakruvi, ARCA adapter kinnitusplaat ning ¼”-20 adapterplaat.

Käpp ja plaadid on nagu ikka tehtud tugevast alumiiniumist, mis on loodud kestma ja võin kinnitada, et peavad tõesti ülihästi vastu. Kinnituse ümber on pehmenduseks silikoon, mis väldib seda, et metall sinu ümbrise ära kriibib.

Peak Design Mobile Creator Kit

Selleks, et telefon kinnitada käpale, on tarvis Peak Design telefoniümbrist või universaaladapterit kui sul pole mudelit, millele oleks Peak Designi ümbrist.

Kinnitamine käib läbi eelmainitud Peak Design SlimLink tehnoloogia, mis on kombinatsioon tugevatest magnetitest ning lukustavatest “nagadest”, mis hoiavad telefoni kinni äärmiselt tugevalt ning võib kindel olla, et see kinnituselt ära ei kuku. See tähendab, et Creator Kit on loodud kasutamiseks ka keskmisest keerulisematesse oludesse.

Telefoni kinnitamiseks tuleb seade lihtsalt asetada kinnitusele, viies ümbrisel oleva pesa käpal oleva kinnitusega kokku, ning magnetid ja SlimLink kinnitused teevad oma töö.

Et telefon kinnituselt lahti saada, tuleb vajutada lukust avamise nuppu (võib alla vajutada ka ainult ühte neist).

Peak Design Creator Kit kasutusvõimalused

Märkus: kõikideks kasutusvariantideks on vaja kolmanda osapoole lisatarvikuid!

Peak Design Mobile Creator Kit

Mis on Peak Design Creator Kit puhul hea, on see, et kui sa juba omad näiteks GoPro kaamerat ning vastavaid tarvikuid, siis see ühildub juba sinu olemasolevate tarvikutega.

Creator Kit abil saad oma telefonist teha seikluskaamera kui sul pole GoPro või DJI Osmo Action kaamerat või pole sul seikluskaamerat hetkel käepärast.

Kuna käpal on olemas nö. vastav kinnituse võimalus, siis saab selle kinnitada näiteks rinnakinnitusele, kiivrile või muule GoPro kinnitusele. Selliselt saad telefoni abil filmida näiteks POV videoid. Kombineerida võib kit’i näiteks D-Fruiti rinnakinnitusega.

Viimase kombinatsiooni olen ma ka endale soetanud ning käisin sellega näiteks rattamatkal, mille filmisin üles POV videona. Võin öelda, et komplekt pidas super hästi vastu, sest telefoni ma võsast otsima ei pidanud ning kinnitus ära ei purunenud. Veenduda saad järgmisest reelist:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kert Kõivik Visuals (@kertk.photo)

Lisaks erinevatele GoPro tarvikutele on Creator Kit loomulikult ühilduv ka teiste Peak Design tarvikutega nagu Capture Clip.

Kui sul pole näiteks rinnakinnitust, siis kinnitades käpa külge kaasas oleva ARCA kinnitusplaadi, saab selle kinnitada Capture Clipile. Kaasasoleva ARCA plaadi küljes on ka üks kruvi, mille eesmärk on vältida kinnituse liigset loksumist Capture Clipi küljes kui see kinni pingutada.

Peak Design Mobile Creator Kit

Kõige lihtsam viis on kombineerida Creator Kit koos oma ARCA-süsteemi statiiviga, et saaksid teha timelapse videot, pika säriga pilti või lihtsalt staatilise asendiga videot. Lisaks statiivile saab seda kinnitada ka näiteks oma selfie-pulgale.

Tasub märkida, et statiivi kuulpead ei pea sättima, kui on soov teha näiteks vertikaalset kaadrit – kuna kinnitus on ruudukujuline, siis telefoni saab mugavalt sinna asetada mis tahes asendis, sellega säästad muidu statiivi sättimisele minevat aega.

Peak Design Mobile Creator Kit

Üks kasulik viis Creator Kit kasutamiseks on see kinnitada cold shoe kinnitusega kaamera välgupesa külge, ühendada telefon üle WiFi kaameraga ning saad telefoni kasutada näiteks videomonitorina.

Peak Design’i poolt on tehtud ka neile omaselt üks meeleolukas video, mis Creator Kit’i tutvustab ja kus on mõned kasutusviisid ära näidatud “Meet the Peak Design Creator Kit with Dane”.

Peak Design Mobile Creator Kit

Kokkuvõtteks

Kui oled Peak Design’i ökosüsteemi “elanik” ning soovid viia oma sisuloome nutitelefoniga uuele tasemele, siis Mobile Creator Kit avab sinu jaoks täiesti uued võimalused alates tavalise statiivi kasutamisest kuni POV videoteni.

Et kinnitus on tehtud väga lihtsasti ja kiirelt kasutatavaks ja samas ka väga töökindlaks, siis on sellel väga suur eelis tavaliste telefonikinnituste ees, mis ei kipu hoidma telefoni väga kindlalt kinni.

Kinnitused on tehtud vastupidavast alumiiniumist ning nii võid olla kindel, et see peab ka karmimas olukordades vastu, samuti suur eelis odavamate kinnituste ees, mis tavaliselt on ka odavamast materjalist.

 

Haara endale Peak Design Mobile Creator Kit ning muuda sisuloome kiireks ja mugavaks  ››

 


Kerdi tööde ja tegemiste saad tutvuda ning ennast kursis hoida tema Instagram’i lehel ja Facebooki’i lehel

 

Tutvu sisukate ülevaadetega:

Photopoint on ametlik ja pikaajaline Peak Design partner Eestis. 

(155)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Peak Design Mobile Creator Kit
  • Peak Design Mobile seeria telefonikinnitus
  • Võimaldab telefoni kinnitada statiivile, GoPro kinnitustele jm
  • Magnetiline kinnitus hoiab telefoni tugevalt
  • Ühildub Peak Design Mobile telefoniümbristega
  • Vastupidav, ilmastikukindel alumiiniumist konstruktsioon
59.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

""Artiklis kirjeldatud tooted" all viidet saadavad tagasi selle blogi. "

vaheteiole, Sportlikult elegantse Huawei Watch GT 3 ostul säästad 50-150€

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga