Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Nädala rakendus Androidile 59. Wake N Shake Alarm Clock ning enam ei pea sisse magamise pärast muretsema

wake_n_shake_thumbnail

Äratuskella rakendus nutitelefonile? Tasuline? Esmapilgul tundub selline asi väga mõttetu  eks ole nii? Reaalsus, nagu tihti, on hoopis midagi muud. Wake N Shake Alarm armutu äratuskell on palju populaarsust kogunud iPhone nutitelefonide kasutajate seas ning on nüüd lõpuks saadaval ka Android platvormile. Esialgu on see Android-telefonidel küll veel piiratud võimalustega, kuna tegu on alles beta staadiumis oleva rakendusega. Loodetavasti kasvab see aga peagi ka siin sama funktsionaalseks nagu iOS seadmetes.

wake_n_shake_alarms

Funktsionaalsus

Esmapilgul on tegu äratuskellaga nagu ikka. Kasutaja määrab aja, mil programm karjuma peaks hakkama (ilmselgelt). Samas on võimalik määrata ka uinakuaeg – mitme minuti või tunni pärast telefon karjuma hakkab. Äratuse helina saab kasutaja samamoodi ise valida ning siis rahulikult unele jääda. Kui sa oled kasutaja, kel meeldib muusika saatel magama jääda, siis on võimalik loetud minutiteks või tundideks mängima panna ka muusika esitlusloend.

wake_n_shake_music

Siit tuleb aga pisike eripära välja. Erinevalt teistest rakendustest, ei jää telefon vait nupuvajutuse peale. Selle asemel tuleb telefoni raputada – raputuse tugevust saab igaüks määrata enda jaoks sobivat. See loomulikult eeldab ka asendisensori olemasolu seadmes. Ilma selleta võidki raputama jääda ning äratada ka surnud üles – rakendus ikka vait ei jää. Raputamine aga garanteerib selle, et sa unise peaga niisama äratust kinni ei pane.

wake_n_shake_SHAKE

Mis veel puudu on, aga tulemas? iSeadmetel tuttav mänguline/sotsiaalne pool, kus sõpradega saab võistelda. Kes ärkab enne äratust üles, saab õigeaegselt äratuse kinni, kes parima skooriga ärkaja sel nädalal. Arendaja sõnul need varsti tulemas. Seni tuleb aga oodata.

Kokkuvõte

Sellistele programmidele on lihtne sihtgrupp. Inimesed, kes ei saa voodist välja töö- või koolipäeva hommikul. Ääretult mugav on ju ühe nupule vajutusega äratus kinni panna. Samas, kui sa pead nagu segane telefoni raputama, et see vait jääks, on väiksem tõenäosus uuesti unele jääda. Eks see olegi nii, et mõned panevad äratusseadme teise toa nurka, mõned aga teevad hommikust trenni telefoniga. Nagu ma eelnevalt ka mainisin, pole rakendus veel lõplikult valmis. Hetkel on tegu ääretult efektiivse äratajaga. Tulevikus lisandub sellele hea võistlusmoment sõpradega parima ärkaja osas. Artikli lõpus on ka rakendust tutvustav video iSeadmega.

Wake N Shake Alarm Google Play Store’s 0,77€

 

 

(498)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga