Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Nädala rakendus Androidile 19. CardSlash

Tüüpiline eestlase rahakoti sisu: ID kaart, deebet- ja krediitkaardid, mõni muu väga vajalik plastikkaart (uksekaardid jms) ning müriaad kliendikaarte. Palju ka selliseid, mida pole rohkem kui korra kasutanud. Ning koguaeg vea neid kaasas. Ühest küljest võiks ju kasutada ID-kaardi põhist lähenemist, aga kahjuks paljudel ettevõtetel kassasüsteemid või kliendibaasid puht tehniliselt ei võimalda kasutada seda lahendit. Samas on ka nüüd sellele alternatiiv: CardSlash. Selle programmi idee on kasutada kolmanda osapoole andmebaasi talletamaks sinu kliendikaardi informatsiooni. Ning poodi kaasa minnes ei ole vaja muud, kui telefoni, jättes rahakotti palju vaba ruumi.

Funktsionaalus

Nagu me eelnevalt mainisime, on tegu programmiga, mis salvestab sinu kliendikaartide informatsiooni. Kuidas see kõik aga täpsemalt toimib? Lihtne. Kohe räägime samm-sammult sellest lähemalt.

Esiteks, peab rakenduse Android Marketist alla laadima ja  looma endale CardSlashi kasutajakonto. Ei oma tähtsust, kas teed selle endale arvuti taga istudes aadressil http://www.cardslash.com või enda nutitelefonis CardSlash programmis. Kui konto on loodud, siis genereeritakse kasutajatele unikaalne ID. Selle unikaalse ID’ga saad programmiga liitunud kaupmehe juures oma kliendikaardi sisestada CardSlash andmebaasi. Hetkega on sinu uus kliendikaart nähtav ka programmis ning saad mobiiltelefoni kliendikaardina kasutama hakata.

Nüüd ei ole sul enam muret kliendikaardi kaasaskandmise või lausa tagantjärgi ülesleidmise pärast. Piisab ainult telefoniekraanile kuvatava ribakoodi näitamisest klienditeenindajale. Ning kliendikaardiga saadavad hüved ongi just Sinu telefonis.

Mis aga siis juhtub, kui ma peaksin oma telefoni ära kaotama või uue vastu vahetama? Sellest ei ole midagi, kogu informatsioon on salvestatud pilve.  Piisab ainult programmi uuesti alla laadimisest ning enda kasutajatunnusega sisselogimisest ning ongi kliendikaardid jälle käepärast.

Kuna tegu on väga värske lahendusega, mille esimene mobiilikliendi versioon nägi ilmavalgust 22. jaanuaril, siis ei ole sellega liitunud ettevõtete hulk veel suur. Aga mida teha, kui ma soovin mõnes ettevõttes seda siiski kasutada? Siis sa saad selle loojatele programmis teada anda või pöörduda vastava poe poole, kuna tegu on lahendusega, mis on tasuta.

Kelle jaoks?

CardSlash on sinu rahakoti jaoks, et temagi saaks endal natukene kaalust alla võtta. CardSlash on sinu keskkonna jaoks, kuna plastikkaartide tootmine, kasutamine ning kaotamine ei ole just kõige keskkonnasõbralikum variant. CardSlash on just sinu jaoks, kuna ka sina oled tüdinenud kliendikaardi kaasaskandmisest, rahakotipõhjast otsimisest või avastamisest, et see koju maha jäi.

Kokkuvõte

CardSlash on üks järjekordne nutikas programm, mis toob e’sid Eesti riigi juurde. Selle asemel, et taandada kliendikaart ühele universaalsele plastikkaardile ning teha süsteem ettevõtete IT osakondadele, paneme need hoopis pilve. Ning pilves on sinu kliendikaardid turvaliselt, kartmata, et need ära kaoksid või koju jääksid. Sest olgem ausad – kui tihti sa telefoni ikka koju unustad?

Ning jääb loota, et lähiajal saabub ka iOS ning Windows Phone rakenduse versioonid, et kaasata võimalikult suur sihtgrupp potensiaalsete kasutajate hulka.

(444)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga