Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Nädala rakendus Androidile 10. How to Tie a Tie

See artikkel on pühendatud saabuva isadepäeva puhul kõikidele isadele, kes veel lipsusõlme siduda ei oska, aga kellel on Android tarkvaraga nutitelefon taskus. Enam ei pea abi paluma lipsu sõlme sidumisel naiselt või tütrelt. Ei ole ka vaja internetist vaadata juhendeid, millest niikuinii mitte midagi aru ei saa. Võta ainult telefon taskust ja hakka siduma.

Funktsionaalsus

Programm näitab ära 12 erinevat lipsusõlme. Täisversiooni puhul lausa 20 erinevat viisi, kuidas lipsu siduda. Lipsusõlmed on programmi avades kuvatud koos näidispildi ja lühikese kirjeldava tekstiga, mis aitab lihtsalt valida ja leida sobiva sõlme nii tavaliseks tööpäevaks kui ka uhkemate ürituste tarbeks. Soovitud variandi peale vajutades avaneb samm-sammult juhend. Juhend seletab nii teksti kui ka illustreerivate piltide abil, kuidas siduda vastavat lipsusõlme. Olgem ausad, enam lihtsamaks lipsusõlme sidumine minna ei saa (eeldusel, et sa seda ikkagi ise teed).

Rohkem vilesid ja kellasid õnneks külge pandud ei ole. Disainitud ainult ühel eesmärgil, abistada lipsusõlme tegemisel ning seda teeb see hästi.

Kelle jaoks?

Ilmselgelt on programm mõeldud inimesele, kel pole lipsusõlme sidumine veres. Inimesele, kes lipsu kannab harva. Ning loomulikult inimesele, kes tahab silma paista ning kasutada erinevaid variante. Alati ei pea ju sedamoodi lipsu siduma, nagu sinu naine seda teeb. Eriti hea abimees on see inimesele, kel vaja kiirelt sõlmega ühele poole saada, ilma et Youtube’st pool tundi otsida seda õiget ja head videot.

Kokkuvõte

Tegu on äärmiselt kasuliku programmiga. Olemuselt on tegu väikese pildigaleriiga, aga me (lipsu kandvad mehed) vajame aeg-ajalt sellist abimeest, sest raske on tunnistada naisele või pojale, et me ei oska lipsusõlme siduda. See lihtne abimees aitab kiirelt hädast välja ning enam ei pea nägema sinu lapsed, et ema teeb isale lipsusõlme (isadepäeval).

(380)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga