Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Lowepro tutvustab uusi Nova AW ja Inverse AW kaamerakotte

lowepro-novaÜks maailma juhtivatest foto- ja digitaaltehnikale mõeldud kottide tootjatest – Lowepro tutvustas mai keskel oma uusi õla- ja kõhukotte.

Uued Nowa AW seeria õlakotid on saadaval kuues erinevas suuruses ning neljas erinevas värvitoonis. Need on loodud kaitsma peegelkaameraid vihma ja põrutuste eest. Uutel mudelitel on vihma kaitseks patendeeritud “360° All Weather Cover”, mis kaitseb kotis olevat seadet täielikult väliskeskonna hüdroloogiliste mõjude eest tagades samal ajal ligipääsu varustusele.

Kaamerakotid on seest vooderdatud pehme kihiga, mis kaitseb õrna riistapuud põrutuste eest. Suuremad mudelid: Nova 180, 190, ja 200 AW on piisavalt suured, mahutamaks profikaamerat koos lisatarvikutega. Mõnevõrra väiksemad mudelid Nova 140, 160 ja 170 AW mahutavad vastavalt väiksemaid peegel- ja kompaktkaameraid.

Kottidel on eemaldatavad ja ümber kombineeritavad sisemised vaheseinad. See omadus laseb koti täpselt enda kaamera ja objektiivi jaoks parajaks muuta nii et viimased seal sees tihedalt fikseeritud oleksid. Eesküljel olev välistasku on turvaliseks ja kergesti ligipääsetavaks panipaigaks akude või muude lisatarvikute jaoks. Mälukaarte ja muud pudi-padi saab hoida klapi all asuvas taskus.

lowepro-inverseLowepro tutvustas ka uusi Inverse AW seeria kõhukotte. Lisaks nn kõhukotifunktsioonile saab neid – keerates vaid rihma kinnitusaasad vastavasse asendisse – kasutada ka tavalise õlakotina.

Inverse AW seeria kõhukotid on saadaval kahes suuruses: Inverse 100 AW ja 200 AW. Üllitised on piisavalt suured, mahutamaks profikaameraid koos objektiivide ja lisatarvikutega. Selleks, et nende raskus liialt kõhu peale ei hakkaks on Lowepro töötanud välja spetsiaalse kaalujaotamissüsteemi.

Sarnaselt Nova AW seeriale on ka Inverse kotid veekindlad, kombineeritavate vaheseintega ja pehmendatud sisemusega. Lisaks on neil nn “hingav” tagakülg. See püüab vältida higise laigu tekkimist kõhukoti ja kõhu vahele jääval riietusel.

Lähemalt vaata uute kottide kohta Lowepro kodulehelt.

(146)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga