Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulikud vidinad 82: Speedlink kaitseümbris Exo iPadile

IMG_1396
Me elame ühel huvitaval ajastul. Praegu sündivad lapsed on esimene generatsioon, kes kasvavad maast madalast üles nutiseadmetega. Agregaadid, mis praeguste lapsevanemate sündimise aegu oleks tundunud ulmefilmist pärinevana, on täna pea igas kodus. Ehk sellise geneetilise mälu puudumise tõttu tunduvadki nutiseadmed lastele nii meeliköitvana – pista jonnivale põnnile tahvelarvuti pihku ja ongi mitmeks tunniks rahu maa peal. Ja meie, va laisad lapsevanemad, kes me ei viitsi oma järelkasvu oma aega investeerida, kasutame agaralt seda fenomeni ära. Kui tahvliks on aga ligi 1000.-€ maksev iPad, siis võib lapsele “mänguasja” ulatades südame alt pisut õõnsaks võtta. Seda õõnsust aitab täita Speedlink EXO kaitseümbris.

Random.org valis võidunumbriks 1 ja EXO kaitseümbrise saab endale Katimati. Võtame võitjaga ühendust.

IMG_1385
Speedlink EXO kaitseümbris erineb mõneti teisest turul liikuvatest variantidest – nimelt loob ta tahvli külgedele kaks torujat laiendit, mis töötavad ühelt poolt käepidemetena – tahvelarvutit on turvaline hoida ühe käega ka paksude talvekinnastega – teisalt pakuvad need päris palju pehmendust, kui iPad peaks sellest hoolimata käest kukkuma. EXO on saadaval 3/4 generatsiooni iPadidele kui ka iPad minile. Ta on tõenäoliselt üks parimat kaitset pakkuv kaitseümbris ja üks väheseid mis pakub parandatud haaret.

IMG_1388
Ümbris on tehtud silikoonkummist, ning on üsna libisemiskindel. Käepidemed on enamjaolt õhku täis, seal sees on vaid sõrestikstruktuur kuju hoidmiseks – see annabki hea kaitse kukkumise korral.

IMG_1389
Mis on EXO halvim omadus? Üritagem mitte süveneda vaidlustesse teemal Mac vs. PC ja kas ipad on tõsine tööriist või hipsterite staatusesümbol, ja kas ta on oma hinda väärt või mitte, aga täheldagem, et kõiki muid aspekte mitte arvestades on iPad üks stiilsemaid tahvelarvuteid mis saadaval, ning tema koostekvaliteet on ka luubiga vaadates laitmatu. EXO seevastu aga tõenäoliselt välimuse mõttes ühtegi disainiauhinda ei võidaks. Ja ta matab oma näotu funktsionaalsuse alla kogu iPadi kauniduse, jättes välja ainult ekraani ning mõned ruutsentimeetrid ühenduspesade, kõlarite ja kaamerate ümber.

IMG_1393
Vasakus käepidemes on sügav ava tagumise kaamera ning sisse-väljalülitamise nupu jaoks, siia istub tahvlit käes hoides mugavasti ka nimetissõrme ots. Pealpool, käepideme kõrval on väike auk mute/ekraaniluku nupu jaoks. Helitugevuse nupu jaoks ava ei ole, seda saab vajutada läbi kesta seina. asukoha leidmiseks on vastavad mügarikud korpuse pinnal.

IMG_1390
Paremas käepidemes on suur auk kõlari jaoks mis on taaskord mugav koht nimetissõrmele. Kaablipesa on samuti ligipääsetav.

IMG_1394
Ligipääs on olemas on olemas ka kõrvaklapipesale. Home nupp on vajutatav läbi korpuse, oma avavus on on olemas eesmisele kaamerale ning isegi ka mikrofonile. Sellisena ei peakski seda kaitseümbrist iseenesest kunagi iPadi ümbert ära võtma. Ainus element, mille kasutamist ümbris takistab – Sim kaardi pesale ei saa 3G/4G modemiga mudelite puhul ligi. Aga seda ligipääsu ei ole ka igapäevaselt vaja.

Childproofing ei ole loomulikult ainus eesmark, milleks Speedlink EXO kaitseümbris hea on. Kui sa ei kasuta oma iPadi promenaadiäärse välikohviku lauanurgal Elu24.ee sirvimiseks, vaid Amazonase deltas kanuus loksudes õige säriaja leidmiseks või poolelioleva kõrghoone katusetaladel kõõludes tornkraana optimaalse paigutuse leidmiseks tugevusarvutuste tegemiseks, saaks samuti süda rahulikumalt tuksuda, kui hinnalise tööriista õlul Speedlinki kaitseingel istuks.

(722)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Speedlink kaitseümbris Exo iPad (SL-7180-BK)
  • Põrutuskindel kaitseümbris 
  • Ideaalne iPadi kaitseks
  • Kummeeritud disain kaitseb üleni põrutuste eest
  • Säilitab ligipääsu ühenduspesadele, kaamerale jms
  • Suured käepidemed on mugavad hoida
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga