Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulikud vidinad 58. Hama iminapaga ministatiiv

pystikyljelt

Tavapärased statiivid on suured, rasked ja neid on kaunis ebamugav pidevalt kaasas kanda. Pildid võiksid jääda aga ilusad ja selged, mistõttu tahaks kaamerat ikka kuhugi kinnitada.

Pildil olev Hama iminapaga ministatiiv 20.32€ on hea lahendus, sest sinna saab kindlalt ja mugavalt kinnitada lisaks kaameratele ka kergemaid LCD monitore, mikrofone, minikõlareid ja mitmeid teisigi vidinad.

NB! Hama iminapaga ministatiiv on välja loositud! Numbrigeneraator Random.org viskas täna ette numbri “7″. See tähendab, et tänase vidina saab enesele Rainis, kel on nüüdsest oma võidetud ministatiivi abil võimalik suuri statiive mugavalt asendada. Võtame võitjaga ühendust. Aitäh kõikidele, kes kirjutasid ministatiivi vajalikkusest!

pakendis

Komplekt on lihtne, sest koosneb vaid terviklikust ministatiivist: mingeid juppe üksteise külge kinnitama ei pea ja kõik on tehtud võimalikult lihtsaks.

pystikylilitagant pystikylili

Vidin on oma ülesehituselt lihtsasti mõistetav ja seda on mugav kasutada.

Hama iminapaga ministatiiv koosneb järgmistest osadest:

  1. Kõige üleval on kinnituskruvi, kuhu külge saab vastava seadme panna.
  2. Kinnituskruvi all olev “rullik”, mida saab igatipidi liigutada. Kui õige koht leitud, saab selle kinnitada musta värvi nupukest keerates.
  3. Järgmine osa on musta värvi ja ümarjas statiivikeha, kust võib leida kangi, millega saab statiivi kinnitada tugevasti vastu lauda, seina või isegi lakke.
  4. Kõige all on iminapp, mis tagab statiivi kindla püsimise vastu pinda.

ots

pysti2 pysti3 pysti1
Must nupuke, millega rullikut lukustada. Kinnituskruvi ja rullik “Kang”, millega statiiv vastu aluspinda kinnitada.

Pealtvaates on ministatiiv lihtne, kusjuures laiust on sel koos iminapaga vaid 3cm ja kõrgust 7,5cm; kaalub see ka ainult 109 grammi. Tekib küsimus, et vaatamata iminapale ja seda fikseerivale kangile ei tohiks nii pisike vidin ju endast suuremaid esemeid korralikult ühes kohas lukustatuna kinni hoida. Aga see suudab!

kaamera2 kaamera1

Nagu juba öeldud, suudab statiiv enda küljes kindlalt hoida kuni 500-grammiseid esemeid.

v2lk1 v2lk2

(1090)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Hama iminapaga lauastatiiv (4043) Kompaktne lauastatiiv, mida saab iminapaga kinnitada erinevatele pindadele

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast