Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulikud vidinad 44. Speedlink Pecos PowerBank – kaasaskantav aku mobiilse seadme laadimiseks

speedlink-pecos-laadija-kaasaskantav-aku-photopoint-51

Nutitelefonide puuduseks on aku lühike kestus. Ärevama kasutamise korral tuleb neid laadida iga päev – harvad ei ole siis juhused, kui laadimine meelest läinud on ning telefon teel olles tühjaks saama kipub. Siin on üks kasulik vidin, mis päästab sind sel puhul hädast. Speedlink Pecos PowerBank 30.49€ on kaasaskantav aku, mille abil saad laadida vaat et kõiki USB-pordist laadivaid elektroonikaseadmeid. Eelkõige nutitelefone, MP3-mängijaid ja ka osasid tahvelarvuteid. Mõnusalt kompaktse kesta sees oleva aku sisse mahub piisavalt elektrone, et laadida nutitelefoni lausa kolm korda. Peab mainima, et see vidin on pisut kallim, kui meil kasulike vidinate rubriigis kombeks. Photopointis on selle hinnaks 29.99€. See tundub aga nii kasulik vidin, et teeme sel puhul erandi ning vaatame seda nagu ikka – lähemalt:

Speedlinki kaasaskantavast akulaadijast on 96 kommentaariga saanud “Kasulikud vidinad” artikliseeria hitt. Ja pole ka ime, sest kui nutitelefoni omanikul selline pisike pakike ühes on, ei pea aku tühjenemise pärast enam väga muretsema.

Nagu lubatud, saab aga nüüd üks kommenteerijaist Powerbank`i endale. Võitja on Random.org numbrigeneraatori tahtel kommentaari nr 9 kirjutaja Kerli, kes nüüd nii tuisuse kui ilusa ilmaga nutitelefoniga vabalt GPS-i kasutada, muusikat kuulata ja helistada saab. Palju õnne Kerlile ja suur aitäh kõigile kommenteerijatele.

Neid Pecos laadijaid on Photopointis praeguseks järel kõigest 8. Järgmine laadung on juba teel – kuid kes endale veel enne pühi ühte soovib, see tegutsegu kiirelt :)

Speedlink Pecos Power Bank Photopointis 30.49€

speedlink-pecos-laadija-kaasaskantav-aku-photopoint-1

Sarnase kontseptsiooniga laadija on Photopointi valikus ka Panasonicult. Panasonicu BQ-600E 32.52€ kasutab aga liitiumaku asemel kahte AA suuruses energiapulka, mistõttu ei anna see välja tahvelarvutite laadimiseks vajaliku tugevusega voolu ja on ka Speedlinki pakutavast märksa suuremate mõõtmetega.

speedlink-pecos-laadija-kaasaskantav-aku-photopoint-2

Komplektis on: Pecos PowerBank 30.49€, õhukesest tekstiilist vutlar, microUSB kaabel.

speedlink-pecos-laadija-kaasaskantav-aku-photopoint-5

PowerBank mõõtmeteks on 75 × 40 × 31 mm. Seega mahub see vabalt taskusse, käekotti, seljakotti ja mujale. Raskust on sel pisut enam kui kahe laetud AA aku jagu.

speedlink-pecos-laadija-kaasaskantav-aku-photopoint-6

Esiküljel on microUSB sisend aku laadimiseks ning täissuuruses USB väljund mobiilse seadme laadimiseks.

speedlink-pecos-laadija-kaasaskantav-aku-photopoint-4

Ühenduspesadest vasakul on nupp, millele vajutades süttib paremal küljel olev LED-tuluke ja ülal sinised triibud. Siniste triipude arv näitab aku laetust. Kui kõik helendavad, siis on PowerBank aku täis.

speedlink-pecos-laadija-kaasaskantav-aku-photopoint-7

Kena küll, et ka kaasaskantav kotikene juurde pandud on. See on aga kuidagi liiga suur ning kangesti õhuke ka.

speedlink-pecos-laadija-kaasaskantav-aku-photopoint-51

Laadimine toimub mitte seinakontaktist vaid arvuti USB-pordist. Täiesti tühja aku täislaadimiseks kulub 6 tundi. Kas märkasite, kuidas USB-kaabel kokku lapitud on? Vallatu lipsuga :)

speedlink-pecos-laadija-kaasaskantav-aku-photopoint-8

Laadimiseks saab kasutada mobiilse seadmega kaasa tulnud USB-kaablit.

speedlink-pecos-laadija-kaasaskantav-aku-photopoint-10

Speedlink PowerBank on üks kasulikumaid vidinaid, mis siit rubriigist üldse läbi käinud on. Ilusa välimusega lihtne pakikene, mida on hea metsa fotoretkele või randa päevitustekile kaasa võtta. Toimib igal pool.

(4515)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Speedlink Pecos Power Bank L SL-6980, hõbedane Laadi mobiilsete seadmete akusid asukohast ja seinakontaktist sõltumata
Panasonic akulaadija BQ-600E + 2×2100 mAh Infinium Universaalne ning äärmiselt paindlik akulaadija

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast