Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #301: Platinet laadija 2xUSB 3,4A + USB-C/microUSB kaabel

USB laadijad tunduvalt pealtnäha nii lihtsad ja tavalised tooted, et võivad vahel isegi veidi igavad tunduda. Kuid Platinet on taas võtnud eesmärgiks ka kõige lihtsamatele toodetele veidi vunki juurde keerata ning seetõttu olemegi sellenädalasteks kasulikeks vidinateks valinud tuliuued ja võimsad Platinet 2xUSB laadijad 3,4A koos USB-C või microUSB kaabliga.

Just täpselt ühe sellise Platinet 2×USB laadija koos USB-C või microUSB kaabliga loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Mida rohkem on meil erinevaid seadmeid, seda suurem on võimalus, et need vajavad laadimiseks ka erinevate standarditega kaableid. Seetõttu ongi uued integreeritud kaablitega Platinet USB laadijad ideaalsed kaaslased just neile, kes unistavad korraga näiteks nii USB-C, Lightning kui ka ka microUSB seadmete laadimisest. Pealtnäha on tegemist tavapäraste USB laadijatega, mis on varustatud kahe USB pesaga. Kuid eriliseks teeb need laadijad just see, et neil on veel lisaks kas integreeritud USB-C või microUSB kaabel – seega saab igaüks just enda vajadustele sobivaima laadija valida ning korraga mugavalt kolme erineva seadme laadimist nautida.

Mitme seadme samaaegsest laadimisest rääkides võib tekkida küsimus, et kas see laadija siis tõesti on ka piisavalt võimas? Õnneks pole muretsemiseks põhjust, kuna nii mõlema USB pesa kui ka integreeritud USB-C või microUSB kaabli maksimaalseks väljundvooluks on 2,4 amprit, mis on piisav nii nutitelefoni kui ka tahvelarvuti korralikuks täis laadimiseks. Seejuures on laadija maksimaalne koguväljund lausa 3,4 amprit ning kolme seadme üheaegne laadimine pole mingi probleem.

Integreeritud kaablitega Platinet USB laadijad on loodud tõeliselt kompaktse ja nutika disainiga. Integreeritud kaabli pikkuseks on umbes 35 cm ning selle jaoks on laadija korpuses praktiline soon, kuhu saab kaabli mugavalt kokku kerida. Lisaks kaalub laadija vaid 57 grammi, mis tähendab, et selle kaasas kandmine pole mingisugune vaev. Laadijad on varustatud ka Intelligent Charging tehnoloogiaga, mis tähendab, et see tunneb ära iga seadme individuaalse energiavajaduse ning laeb neid ka vastavalt.

Kui nüüd tunned, et just üks nendest Platinet 2xUSB 3,4A laadijatest muudaks Sul oma seadmete igapäevase laadimise veidi lihtsamaks, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas need endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik ühe integreeritud kaabliga Platinet 2xUSB 3,4A laadija uueks omanikuks. Seejuures leiad nii Platinet USB-C kaabliga 2xUSB laadija kui ka Platinet microUSB kaabliga 2xUSB laadija loomulikult ka meie veebikaubamajast.

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(487)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Platinet laadija 2xUSB 3,4A + microUSB kaabel (44653)
  • Kahe pesaga USB seinalaadija
  • Laeb enamikku USB kaudu laetavaid seadmeid
  • Maksimaalne väljundvool: 3,4 A
  • Integreeritud microUSB kaabel
Platinet laadija 2xUSB 3,4A + USB-C kaabel (44654)
  • Kahe pesaga USB seinalaadija
  • Laeb enamikku USB laetavaid seadmeid
  • Maksimaalne väljundvool: 3,4 A
  • Integreeritud USB-C kaabel
10€19.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga