Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Uus HERO11 Black on siiani kõige võimsam GoPro seikluskaamera

GoPro HERO11 Black

Uus seikluskaamerate lipulaev GoPro HERO11 Black on kohal! Koos HERO10 seest tuttava GP2 protsessori ja nüüd veel võimekama sensori abil saad HERO11 abil filmida 5.3K 60fps videoid ning teha 27MP fotosid.

GoPro HERO11 Black võimekus – mida uut?

GoPro HERO11 Black kaamera uus ja võimekam sensor salvestab rohkem, kõrgema resolutsiooniga ning võimalusega muuta jäädvustatud materjal laiaks kinofilmilikuks või ekstra kõrgeks püstiseks pildiks/videoks.

GoPro poolt arendatud HyperSmooth 5.0 koostöös uue sensoriga tõstab videostabilisatiooni lati taas veelgi kõrgemale. Lisame juurde horisondi luku (horizon lock) ja AutoBoost režiimi, mis annab maksimaalse stabilisatsiooni minimaalse pildi croppimisega.  Ehk, et filmi rattasõitu, rulaga trikitamist, suuskadega libisemist või aja niisama oma lapsi  pargis taga teades, et saad alati ideaalselt sujuvad POV (point of view) kaadrid.

 

HERO11 Black on varustatud ka kolme uue TimeLapse režiimiga, mis teevad selle kasutamise just öösel eriti ägedaks. Uus “Star Trails” kasutab Maa rotatsiooni ning salvestab nii hingematvaid jutte taevasse – nagu tähed liiguks läbi aja ja pildi. “Light Painting” lubab teha ägedaid pintsli tõmbeid liikuva valgusega ja “Vehicle Light Trails” kasutab pimedas liiklust, et salvestada lahevärviliste joontega pilte.

Enduro aku

HERO11 Black on koheselt varustatud koos revolutsioonilise Enduro akuga. See kasutab täiustatud tehnoloogiat, mille abil suudab 1720mAh mahutavusega aku drastiliselt parandada kaamera jõudlust just külmematel temperatuuridel – näiteks lumiste spordialade ja teiste talviste tegevuste juures.

Kasutades Hero9/Hero10/Hero11 kaamerat koos Enduro akuga pikeneb seadme salvestusaeg mõõdukate temperatuuride juures kuni 40%.


Sarnaselt viimastele GoPro kaameratele on ka HERO11 Black mudeli põhjal all sisseehitatud “kinnituskõrvad”, mis muudavad erinevate GoPro tarvikute vahetamise ülilihtsaks ja on seetõttu kasutajate poolt läbi aastate pälvinud rohkelt kiidusõnu.

Lisaks on see seikluskaamera jätkuvalt veekindel kuni 10 meetri sügavusele, seda saab kasutada ka veebikaamerana, sellel on nii eesmine kui tagumine LCD ekraan, GPS telemeetria ning erinevad foto- ja videorežiimid.

GoPro HERO11 Black

Nii et tõtta meie esinduskauplustesse või suundu Photopointi veebikaubamajja ja varusta ennast GoPro HERO11 Black seikluskaameraga. Komplektis on kohe kaasas: HERO11 Black kaamera, kõvade kaantega kott, Enduro Hero aku, kumer kleebitav kinnitus, kiirkinnitus + kinnituskurvi ja USB-C kaabel.

 

Telli GoPro HERO11 Black ja koge enneolematut jõudlust ››

 

Muide, GoPro HERO11 Black on laenutamiseks saadaval nii Tallinnas kui Tartus asuvas Photopointi foto- ja videotehnika rendis!

Müügil on ka GoPro Media Mod meediaümbrisGoPro Light Mod valgusti ja GoPro Display Mod ekraanimoodul, mille abil saad muuta HERO11 Black kaamera veel vägevamaks ja funktsionaalsemaks. 

Photopoint on GoPro ametlik ja pikaajaline partner Eestis. Photopoint.ee ostujuhid – ammuta inspiratsiooni ja teadmisi.

(432)

Artiklis kirjeldatud tooted:
GoPro Hero11 Black
  • Kompaktse korpuse & vahetatavate moodulitega GoPro
  • 5.3K 60 kaadrit/s & 2.7K 240 kaadrit/s videosalvestus
  • 27-megapikslised fotod, timelapse & aegluup režiimid
  • HyperSmooth 5.0 videostabilisatsioon & GP2 protsessor
  • Veekindel kuni 10 meetrit lisakorpuseta
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga