Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #228: Speedlink kaabel microUSB Flex

Jälle on see laadimiskaabel sõlmes, kuid ometigi mäletad selgelt, kuidas peale viimast kasutamist selle hoolikalt kokku kerisid ning puntravabalt(!) kotti pistsid? Sellenädalane kasulik vidin ongi mõeldud just kõigile neile ajaveebi lugejatele, kes on veendunud, et mingid nähtamatud kaablikollid käivad salaja kõiki nende kaableid sõlmedesse sidumas. Saage tuttavaks ülipraktilise ja kompaktselt kokkukeritava Speedlink Flex microUSB kaabliga.

NB! Loosimine on lõppenud. Random.org numbrigeneraator valis küsimusele vastajate hulgast seekordseks võitjaks kommenteerija nr 8 – Tiina Ilves. Palju õnne! Võtame võitjaga peatselt ühendust!

Mis imevidin see kokkukeritav microUSB kaabel veel on ja miks Sul seda kindlasti vaja peaks minema? Pealtnäha on ju tegemist lihtsalt microUSB ühendusega seadmete laadimiseks või kahe seadme vaheliseks andmeedastuseks kasutatava kaabliga. Sellega saavad väga edukalt hakkama ka tavapärased kaablid. Kuid veidi keeruline on tavapärase kaabliga oma nutitelefoni laadida, kui kõigepealt tuleb korralikult aega pühendada selle lahti harutamiseks või siis hoopiski on laadimiskaabli üks ots müstilisel kombel otsustanud end näiteks kõrvaklappide juhtmega üheks siduda. Kõik sellised olukorrad on võimalik aga Speedlink Flex microUSB kaabliga ära hoida.

Nagu ühele USB – microUSB kaablile kohane, siis ilmselgelt on tegemist nutiseadme laadimiseks või andmeedastuseks mõeldud kaabliga. Kuid seejuures on kaabel ise täies ulatuses ülimalt kompaktselt kokkukeritav selle külge kinnitatud hoidikusse. Kaabli kasutamiseks piisab vaid selle tõmbamisest mõlemast otsast, kuni oled saavutanud endale parasjagu vajaliku pikkuse. Kui soovid kaablit tagasi hoidikusse kerida, piisab taaskord vaid selle kergest tõmbamisest ning kaabel kerib end ise hoidikusse tagasi. Voilà – microUSB ühendusega nutitelefonitahvelarvuti või muu seadme arvuti USB pesaga sünkroniseerimine ning laadimine pole kunagi varem nii lihtne olnud.

Kaabli kogupikkuseks on küll 1 meeter, kuid seda on võimalik kasutada ka lühemana, sest nimelt on Speedlink Flex kaablil kokku suisa 6 erinevat pikkusastet. Nii ei pea enam kartma, et kaabli kasutamisel üleliigne osa kuskile taha kinni takerduks ja seeläbi Sinu seadet või kaablit ennast kahjustaks. Lisaks on kaablil ka ülimugav ja praktiline lame disain, tänu millele on kaabli kokku ja lahti kerimine sujuv ja takerdumistevaba. Kogu selle lihtsuse ja mugavuse juures ei tohi aga unustada Speedlink Flex kaabli ülimat kompaktsust – nimelt transformeerub see 1 meetri pikkune microUSB kaabel kokkukeritult umbes vaid 10 cm pikkuseks, mis tähendab, et selle lihtsalt kotti viskamine pole mitte üksnes kaablile endale ohtu vaid ka väga ruumisäästlik.

Kui nüüd leiad, et Sinu elust on just üks selline kokkukeritav microUSB kaabel puudu, siis ära unusta kommentaariumis sõna võtmast ning juba esmaspäeval saabki üks õnnelik kommenteerija selle Speedlink Flex microUSB kaabli uueks omanikuks. Kui aga esmaspäevani tundub liialt pikk aeg olevat, siis leiad selle Speedlink kokkukeritava kaabli loomulikult ka meie veebikaubamajast.

(371)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Speedlink kaabel microUSB - USB (SL-1702-BK)
  • USB - microUSB kaabel
  • Sobib nii laadimiseks kui andmeedastuseks
  • Mugava kaablihoidikuga
  • Lihtsalt kokkukeritav
  • Pikkus: 1 meetrit
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga