Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kas teadsid, et PhotoExpress Online’i saad pildid üles laadida otse Facebook’i albumist?

Nutitelefonide ajastul on meil iga päev võimalus klõpsida meelepärasel arvul pilte nii endast kui meid ümbritsevatest hetkedest. Nii mõnigi meist laeb tehtud pildid üles maailma kõige populaarsemasse sotsiaalmeedia kanalisse Facebook, et neid sõprade või perekonnaga jagada ja hiljem heldinult meenutada.

Nendest samadest enda Facebook’i kontole loodud albumitest saad Photopointi paberfotode tellimise keskkonnas “PhotoExpress Online,“ vaid mõne klõpsuga lasta digipildid paberile trükkida, et erilisi hetki saaks meenutada ka siis kui Facebook’i ruum täis saab.

Ainulaadset funktsionaalsust saad proovida PhotoExpressi teises sammus “Fotode laadimine,” kus ekraani allservas näed tuttavat Facebook’i logo. Sinna vajutades tuleb oma Facebook’i konto andmetega sisse logida.  Ära muretse – lubame, et Sinu andmed on meiega 100% kaitstud ja me ei jaga neid kolmandatele osapooltele!

photoexpress-facebook-album-samm1
Fotode lisamiseks Facebook’i albumist vajuta “Fotode laadimine” sammus lehe jaluses olevale “Facebook” logole/lingile.

photoexpress-facebook-album-step2
Logi oma Facebook’i konto andmetega sisse, et saaksid asuda albumitest pilte valima. Ära muretse – lubame, et Sinu andmed on meiega 100% kaitstud ja me ei jaga neid kolmandatele osapooltele!

Kui oled kenasti sisse loginud, avaneb Sulle “Sinu Facebooki albumid” lehekülg, kus saad hakata enda albumitest sobivad pilte välja valima. Lihtsalt kliki soovitud albumil ning vali fotod välja ja vajutad nupule “Impordi.” PhotoExpress teavitab, kui valitud foto on paberile trükiks kvaliteedilt liiga väike s.t saame selle välja trükkida, kuid ei saa garanteerida maksimaalset kvaliteeti.

Kui soovid tagasi oma Facebook’i albumite juurde naasta, siis vajuta all olevale nupule “Sinu Facebooki albumid” ning kui soovid lisada pilte juurde arvutist või Dropbox’ist, siis vajuta nupule “Lisa veel pilte.” Tellimusse saab korraga pilte lisada läbisegi nii arvutist, Dropbox’st kui Facebook’st.

photoexpress-facebook-albumid-step4
Vali soovitud albumist sobivad pildid ning vajuta nupule “Impordi”. PhotoExpress hoiatab, kui pildikvaliteet on paberile trükiks liiga madal.

Kui kõik soovitud fotod Facebook’st või arvutist/Dropbox’st on välja valitud, siis vajuta nupule “Edasi fotode sätete juurde” ning Sind suunatakse “Fotode sätted” sammu, kus saad valida millises mõõdus paberfotosid ja kui palju eksemplare soovid tellida. Lisaks saad fotodele peale lisada vahvaid kujundatud raame või ägedaid fotofiltreid.

 

Proovi järele ja telli fotod PhotoExpress Online’st ››

 

(2358)

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast