Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Karbist välja: nutitelefoniga juhitav auto Platinet Bluetooth Stunt Car

auto-android-ios-juhitav-transformer-11

Nutitelefonidega saab meili saata, uudiseid lugeda, pilti teha ja… mänguautot juhtida. Siin on üks viiest hiljuti Photopointi jõudnud puldiautost, mille juhtimiseks ei ole kaasa pandud traditsioonilist raadioühendusega pulti. Selle asemel tuleb Android või iOs operatsioonisüsteemiga tahvelarvutile või nutitelefonile alla laadida PlatinetGear rakendus, mille abil saab juhtida kõiki Platineti autosid ja kahte helikopterit.

Platinet Bluetooth Stunt Car 50.33€ on midagi enamat kui ainult sõiduriist. Allolevast videost võib näha, kuidas see end nupuvajutuse peale lahti tõstab, paljastades sisemuses oleva raketikogumi, millega siis nutitelefoni abil vaenlasi kostitada võib. Nupuvajutuse peale tõmbab Stunt Car end taas sõiduvalmis ning pühib minema nagu tuul. Sõitmise ajal põlevad autol esi- ja tagatuled.

Vaatame aga nüüd seda autot lähemalt:

Parima videokvaliteedi jaoks vali video allservast hammasrattaikoonile klõpsates 720p

Koos Stunt Car`iga jõudsid Photopointi neli teistsugust, lihtsamat autot ning kaks helikopterit. Kõikide juhtimiseks sobib üks ja seesama rakendus – õige sõiduriista valimine toimubki rakenduses eneses.

auto-android-ios-juhitav-transformer-1

weccan

Rakendus on olemas nii iOS kui ka Android seadmetele.

auto-android-ios-juhitav-transformer-2

Karbis on: Platinet Bluetooth Stunt Car 50.33€, laadimisadapter ning kasutusjuhend. Tegelikult on karbis ka viis lisaraketti, mis kahjuks ülaloleva pildi pealt välja jäid.

auto-android-ios-juhitav-transformer-3

Sõiduasendis on Stunt Car nagu tavaline ralliauto. Eesmised tuled lähevad automaatselt põlema siis, kui auto sõitma hakkab. Auto ühendub telefoniga Bluetoothi abil. Tööraadius on kuni 10 meetrit – erinevate telefonide puhul võib see kaugus olla erinev.

auto-android-ios-juhitav-transformer-5Teised neli autot on valmistatud reaalsete autode täpsete koopiatena ning Platineti sõnul ka ametliku litsentsi all. Stunt Car 50.33€ on aga originaal.

auto-android-ios-juhitav-transformer-4

Tagumine sild veab, eesmised plastikrattad veerevad niisama ees. Muidu oleks ju tegu päris tõsise ralliautoga – kui ainult seda põrnika kapotti seal ees ei oleks.

auto-android-ios-juhitav-transformer-12

Nutitelefoni ekraanil vastavat virtuaalset nuppu all hoides saab aga mängu kõvasti dramaatikat lisada. Majesteetliku rahuga tõuseb katus pealt ning autot kergitatakse keskkoha liigenditest pisut ülespoole. Sisemusest paljastuvad raketid, mis juhtija käskluse peale üsna kaugele vihisema hakkavad. Laskekaugus on umbes kolm meetrit.

auto-android-ios-juhitav-transformer-9

Rakettide laadimiseks tuleb need lihtsalt šahtidesse kuni lõpuni lükata. Tüütu on see, et kui üks šahtidest jääb otse üles – tulistamisasendisse – siis sinna ei lukustu rakett ära. Kogu salve peab sel puhul nutitelefoni abil pisut pöörama, et kõik raketid sisestatud saaksid.

auto-android-ios-juhitav-transformer-6

Sisse-välja lülitamise nupp on auto all. Sealsamas on ka akukamber. Viimase avamiseks peab kasutama ristpeaga kruvikeerajat.

auto-android-ios-juhitav-transformer-7

Aku on täpselt selline, nagu enamusel soodsa hinnaga puldiautodel.

auto-android-ios-juhitav-transformer-8

Laadimiseks on vaja aku lahti ühendada, oma pesast välja võtta ning adapteriga ühendada. Tootja andmete järgi peab see 5-7 h laadimise korral vastu 30-35 minutit puhast sõitmist.

auto-android-ios-juhitav-transformer-10

Stunt Car on viiest Photopointi jõudnud Bluetooth-autost kahtlemata kõige huvitavam masin, mis garanteeritult nii väikestele kui ka suurtele poistele meeldib. Ja päris suurtele poistele ka. Eraldi klassist on muidugi veel kaks helikopterit, milledest suuremal on pardal ka kaamera, mis kaasasolevale microSD mälukaardile lendamise ajal videot salvestab.

(818)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Platinet kaugjuhitav auto Stunt Car Bluetooth
  • Kaugjuhitav Bluetooth trikiauto
  • Tööraadius: 10 m
  • Vahva raketiheitja
  • Juhitav nutitelefoni või tahvelarvuti kaudu

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast