Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Karbist välja: Fujifilm X-A7 hübriidkaamera

Fujifilm X-A7

Photopointi ajaveebi toimetusse on saabunud taaskord üks põnev ja ilus karp. Selle karbi sees peidab ennast stiilse retrovälimusega hõbedane Fujifilm X-A7 hübriidkaamera koos Fujinon 15-45mm komplektobjektiiviga (sama komplekt on saadaval ka tumehallis värvigammas).

Fujifilm X-A7

Fujifilm X-A7

Karbis on pruun nahkne kaamerarihm, 3.5 mm adapter, USB-C kaabel laadimiseks, kaamera-aku, kaamera, 15-45mm komplektobjektiiv ja kasutusjuhend.

Fujifilm X-A7

X-A7 vahetab välja varasema X-A seeria mudeli X-A5. Uuel ja võimekamal kaameramudelil on APS-C formaadis CMOS 24MP sensor, mis pakub 8 ja pool korda rohkem faasituvastusega autofookuspunkte kui sarja eelmine mudel.

Fujifilm X-A7 ei oma kaamerasisest pildistabiliseerimissüsteemi, kuid see-eest on kaamerale saadaval mitmeid ühilduvaid objektiive, mis tulevad koos stabilisaatoriga (olemas ka komplektis oleval objektiivil). Kaamera kasutab Fujifilmi X-bajonetiga objektiive, mida leidub turul kuskil 50 ligi.

Fujifilm X-A7

X-A7 toetab 4K UHD 3840 × 2160 30p videosalvestust ning lisaks on valikus ka kõrge kaadrisagedusega FullHD 1920 × 1080 120p videosalvestus. Hübriidkaamera sarivõtte maksimaalne kiirus on 6 kaadrit sekundis ning kaamera võimaldab ka silmatuvastusega teravustamist.

X-A7 koos kit-objektiiviga kaalub üksnes 455 grammi. Kere üksi kaalub 320 grammi ning selle mõõdud on 119 x 38 x 41 mm – tegemist on oma klassi ühe kergeima ja kompaktseima kaameraga. Kaamera kasutamisel peab aga seda kaitsma nii niiskuse kui ka tolmu eest, sest kere pole vääristatud ilmastikukindlaks.

 

Kõrge resolutsiooniga LCD-ekraan

Fujifilm X-A7

X-A7-l puudub pildiotsija ning kadreerimine ja fokuseerimine toimub üksnes LCD-ekraani vahendusel. See-eest omab Fujifilm X-A7 täielikult väljakeeratavat kõrge resolutsiooniga (2 760 000 pildipunkti) 3.5-tollist LCD-ekraani. LCD-ekraan on ka suurem kui enamikel teistel hübriididel ning eriti muljetavaldav on see kaamerakere suurust arvesse võttes. Ekraan on muuhulgas ka puutetundlik, olles ühtlasi kaamera sätete seadistamise peamiseks kohaks (kaameral ainult üksikud füüsilised juhtnupud kaamera tagaküljel). 

Kuna ekraan on nii pööratav kui ka kallutatav, on sellega mugav jäädvustada selfisid ja pildistada/filmida erinevaid vaatenurki. 

Kaameral ülemisel küljelt leiad sisseehitatud pop-up välklambi, mis toetab Super Intelligent Flash süsteemi – välklamp kontrollib valgustaset vastavalt iga kaadri omapärale. Ülemiselt küljelt leiad ka välgupesa, millele saab kinnitada vajadusel lisaks välise välklambi.

Fujifilm X-A7

Pop-up välgu saad avada kaamera vasakult küljelt.  Selle all asub pesa välise mikrofoni lisamiseks (2,5mm ühendus), kuhu saab kinnitada ka komplektis kaasas oleva 3,5mm adapteri.

Fujifilm X-A7

Teiselt küljelt leiab mini HDMI- ja USB-C ühendused. USB-C abil toimub ka kaamera laadimine.  

Fujifilm X-A7

Alumiselt küljel asub kaamera akupesa. Kaamera aku lubab CIPA standardite kohaselt 440 kaadrit ühe laadimiskorra kohta, mis on üsnagi korralik kestus võrreldes seda teiste sama klassi hübriididega.

Tänu integreeritud WiFi võimekusele saab kasutada kaamera juures oma nutiseadet kaamera kaugjuhtimispuldina või ühendada kaamera otse instax SHARE rakendusega, mis võimaldab fotosid juhtmevabalt printida ja nutiseadmetega jagada. 

 

Kellele X-A7 võiks sobida?

Fujifilm X-A7 sobib suurepäraselt igapäevakasutuseks nii alustavatele fotograafidele, videograafidele kui ka vloggeritele. Sellel on X-seeriale omane elevust tekitav stiilne retrovälimus, mis pakub kahtlemata lisaks funktsionaalsusele rohkelt silmailu. Kaamerat eristab aga teistest omasugustest kindlasti mugav, suur ja eriti selge pildiga LCD-ekraan: maiuspala kõikidele sisuloojatele, kes tahavad filmitavaid kaadreid reaalajas suurelt ekraanilt jälgida ja kontrollida. Oluline on kindlasti ka see, et X-A7 on kerge ja kompaktne, mis ei tee temast tüütut kaaslast ka maailmas ringi rännates.

 

Fujifilm X-A7 Photopointi veebikaubamajas » 

(534)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Fujifilm X-A7 + 15-45mm Kit, hõbedane
  • 24,2-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 3,5-tolline kallutatav & pööratav puutetundlik LCD ekraan
  • 4K UHD 3840 × 2160 30p videosalvestus
  • Hübriidne autofookuse süsteem
  • Alumiiniumist korpus, nahkne kate
Fujifilm X-A7 + 15-45mm Kit, hall
  • 24,2-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 3,5-tolline kallutatav & pööratav puutetundlik LCD ekraan
  • 4K UHD 3840 × 2160 30p videosalvestus
  • Hübriidne autofookuse süsteem
  • Alumiiniumist korpus, nahkne kate
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga