Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

DJI näitas uut Osmo 2 Mobile stabilisaatorit

DJI näitas maailmale uue põlvkonna videostabilisaatorit Osmo 2 Mobile, mis nagu nimigi ütleb, sobib nutitelefonidega kasutamiseks. Seade teeb sujuvate videote filmimise ning panoraamide pildistamise ülimalt lihtsaks. Üheks suurimaks tõmbenumbriks saab olema hind, mis on umbes poole soodsam kui eelkäijal, samas tuues uusi funktsioone ning olles üldiselt igas aspektis parem.

3-teljeline stabilisaator kompenseerib värinat kolmest suunast ning DJI SmoothTrack tehnoloogia tagab, et iga filmitud video oleks võimalikult stabiilne. Kuigi stabilisaator näeb visuaalselt samasugune välja nagu eelkäija, siis kasulikke funktsioone on juurde tulnud ning ka füüsilist liikuvust on parendatud.

Suurima erinevusena ei kasuta uus seade enam vahetatavat akut, vaid DJI sõnul annab uus integreeritud aku 15 tundi ehk kolm korda rohkem filmimisaega, mis on igal juhul piisav. Samuti saab telefon voolu läbi USB, mis on väga kasulik lisa sest nutitelefoni aku pidevalt filmides saab väga kiiresti tühjaks ning miks mitte kasutada oma uut Osmo 2 stabilisaatorit näiteks akupangana, et muid seadmeid laadida. Samuti suudab pea võrreldes varasema mudeliga liikuda vasakule-paremale 10 kraadi rohkem ehk kuni 160 kraadi ning üles-alla kuni 155 kraadi.

Uue Osmo konstruktsioon on tehtud kaalult võimalikult kerge, kasutades materjaliks töödeldud nailonit, mitte magneesiumisegu, mis on kindlasti ka soodsama hinna üheks suurimaks põhjuseks. Telefonikinnitus võimaldab fimida- ja pildistada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt. Lisaks on Osmo 2 all ka 1/4″ statiivikeere, mis tähendab et seda on võimalik kinnitada väga paljude erinevate statiivide ning muude kinnituste peale.






 

Kasutamine on tehtud võimalikult lihtsaks – uus suuminupp võimaldab juhtida oma nutitelefoni otse käepidemelt ning see võimaldab isegi kasutada dolly zoom effekti, mis on seni jäänud peamiselt professionaalide pärusmaaks. Samuti on võimalik läbi DJI Go rakenduse kasutada jälitamisfunktsiooni, mille abil hoida kaadrit alati kindlal subjektil, teha Hyperlapse videosid või teha otseülekandeid Facebooki ning YouTube´i.

DJI Osmo 2 Mobile paisatakse müüki esialgu vaid läbi Apple ja DJI juba 23. jaanuaril kuid eeldatavasti juba märtsis ka teiste edasimüüjate juurde.

Allikas: DJI

Vaata veel: DJI esitleb Ronin-S käsistabilisaatorit peegel- ja hübriidkaameratele ››

(1225)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"The Xiaomi Smart Air Purifier 4 looks like a fantastic ..."

simeci6990, Xiaomi Smart Air Purifier 4 õhupuhasti abil naudid värsket toaõhku

""Artiklis kirjeldatud tooted" all viidet saadavad tagasi selle blogi. "

vaheteiole, Sportlikult elegantse Huawei Watch GT 3 ostul säästad 50-150€

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD