Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

ROCCAT Valo mänguriklaver

Postitas: Lenno

Pressiteade

Kauaoodatud: ROCCAT Valo kohandatav klaviatuur, millel on rekordiline arv makroklahve.

Pärast intensiivset väljatöötamisfaasi on toode lõpuks küps. Hamburgis asuv professionaalsete mängutarvikute tootja ROCCAT tõi lõpuks välja oma esimese mänguklaviatuuri – ROCCAT Valo. Valol on üle 41 täiendava individuaalselt programmeeritava klahvi, millele saab omistada kokku 820 käsujada ehk niinimetatud makrot. Üks klahvivajutus võimaldab täide saata kuni 500 järjestikust klahvivajutust ning makrosid saab luua nii enne arvutimängu käivitamist kui ka mängu ajal. Lisaks sellele võimaldab kasutajasõbralik tarkvara makrosid salvestada kokku viies profiilis ning iga profiil omakorda sisaldab nelja alamprofiili ehk “kihti”.
Klaviatuuri peamine eelis: Profile-2-Go ehk pidevalt kaasas oleva profiili saab salvestada otse klaviatuuri integreeritud mällu. Muus osas paistab Valo konkurentide hulgast silma kergestiloetava ekraani, USB, kõrvaklapi- ja mikrofonipesa. Klaviatuuril on sinine taustvalgustus.

Valo klaviatuur kujutab endast tõsist abilist neile mänguritele, kes seni ei saanud kõiki makrosid klaviatuurile salvestada või kellel läksid makroklahvid kergesti segamini. ROCCAT Valo pakutavad 41 makroklahvi on uskumatu arv, millele saab omistada kõik vajalikud otseteed ja makrod. Parema ülevaatlikkuse huvides on klaviatuuril viis profiili, millest igaüks koosneb omakorda neljast kihist. See võimaldab mänguril näiteks luua profiili nimega “World of Warcraft” ning salvestada iga nelja tegelaskuju jaoks omaette alamprofiili: hunter, warrior, paladin jne. Seejärel saab rünnaku või ravispelli klahvikombinatsioonid omistada vastavale kihile.

Selguse parandamiseks saab klahvide taustvalgustuseks valida punase, helesinise või tumesinise valguse. Klahvide asukohti saab vajadusel muuta.

Ühe viiest profiilist, niinimetatud Profile-2-Go saab salvestada otse klaviatuuri 2 MB integreeritud mällu. Mälus on vaba ruumi piisavalt, et mahutada ühte profiili kokku 82 tuhat klahvivajutust. Selle profiili peamine eelis: sõltumata sellest, kas olete LAN party-l, sõbral külas või kasutate sülearvutit – oma profiili kasutamiseks tuleb klaviatuur lihtsalt arvutiga ühendada ning kõik makrod on olemas.

Makrosid saab enne arvutimängu hallata Macro Manager tarkvara abil. ROCCAT Valo oskab makrosid ka keset arvutimängu salvestada, selleks on funktsioon Macro Live Recording. See on eriti mugav pikkade ja keerukate makrode salvestamiseks. Vajutage lihtsalt Macro Record nuppu ning sisestage oma klahvikombinatsioon. Hiljem piisab sisestatud kombinatsiooni käivitamiseks ainult ühest makroklahvi vajutamisest. Käivitatud makro peatamiseks saab kasutada Macro Pause või Macro Kill funktsiooni või käivitatud makro klahvi uuesti vajutamist. Kergestiloetava LCD ekraani abil on makrode programmeerimine ja salvestamine lihtne. Varem salvestatud makrode muutmiseks või täiendamiseks saab kasutada Macro Advanced Editor tarkvara.

Lisaks makrode ja profiilide kohta oskab klaviatuuri LCD ekraan kuvada ka muid andmeid nagu kell, kuupäev, CPU ja RAM koormustasemed, uued kirjad postkastis või Skype teated. Ekraani eredus on seatav viieastmeliselt. Valo klaviatuuril on ka energiasäästurežiim, mis langetab LCD taustvalgust määratud aja möödudes või kustutab selle sootuks.

Lisaks vabale USB 1.1 pesale on klaviatuur varustatud ka kõrvaklapi ja mikrofoni ühenduspesadega. Klaviatuuriga on kaasas ka ROCCAT praktiline mängumikrofon, mida saab ühendada otse klaviatuuriga.

Omadused:
– 41 makroklahvi (üks makro = kuni 500 klahvivajutust)
– 2 MB integreeritud mälu (mahutab ühe profiili koos nelja alamkihiga)
– Macro Live Record nupp makrode salvestamiseks keset mängu
– klahvide ja ekraani taustvalgus
– rohkem võimalusi: vaba USB pesa ning kõrvaklapi- ja mikrofonipesa
– väline ROCCAT mängumikrofon – müratasandusega
– Anti-Ghosting: samaaegsete klahvivajutuste tuvastamiseks
– meediaklahvid: kiire ligipääs multimeediafunktsioonidele
– optimaalne ergonoomika: libisemisvastase kattega korpus
– klahvide deaktiveerimine: Windows, shift, Caps Lock ja Tab klahvid saab mängu ajaks deaktiveerida, et vältida ekslikku ümberlülitumist Windows töölauale keset pingelist mängusituatsiooni või valesid klahvivajutusi.

 ROCCAT Valo peaks müügile jõudma septembrikuus.

 

(200)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga