Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #157: CamMug tass

IMG_9915_algus

Jõulud pole enam mägede taga ning seega pole kaugel ka viimase hetke ostuhullus ja paaniliselt kaubanduskeskustes kinkide otsimine. Meie Photopointis arvame, et tark oleks juba praegu veebipoest kingitused mugavalt ära tellida, ilma et peaks kuhugi poodidesse trügima minema. Eriti hea on veel see, et kuni 14. detsembrini on veebipoest tellides transport tasuta. Selle nädalaseks kasulikuks vidinaks oleme valinud ühe väga vahva kingiidee – CamMug objektiivi kujuline tass.

NB! Loosimine on lõppenud! Random.org numbrigeneraator valis võitjaks 24. kommenteerija – Nina. Palju õnne! Võtame võitjaga peagi ühendust.

IMG_9858

Vaatame nüüd seda CamMug’i tassi lähemalt. Eemalt vaadates tundub nagu tegu oleks pesuehtsa Canoni objektiiviga ja võib nii mõnegi inimese ära petta. Alles tassi kättes võttes saad aru, et asi pole päris õige. Lähemalt uurides pidin natukene pettuma selles, et kuigi CamMug on väga detailselt kopeerinud Canon EF 24-105mm f/4L objektiivi, siis ei ole võimalik nuppe liigutada või fookusega mängida. Aga äkki seda olekski liiga palju tahetud.

IMG_9869

CamMug tassile käib peale ka päikesevarjukikujuline kaas, mis muudab tassi õhukindlaks. Seega hoiab see teatud määral joogi temperatuuri ning seda on võimalik edukalt ka teepeale kaasa võtta. Päikesevarjukit võib kasutada ka muul eesmärgil, näiteks kohvi või tee kõrvale võetud snäkkide hoidmiseks.

IMG_9886

Nutikalt tehtud CamMug’il on aga tegelikult mustmiljon kasutamisvõimalust. Tuleb ainult ise leidlik olla. Näiteks sobib CamMug ideaalselt kontorilaual täitma pliiatsitopsi ülesandeid. Samas saab seda kasutada väga kergesti ka lillepotina. Olen täiesti veendunud, et sõbrad ei jõua ära imestada, kui näevad, et oled lilled istutanud nii hinnalisse objektiivi.

IMG_9907

Seega on multifunktsionaalne CamMug perfektne jubin igale fotograafiahuvilisele. Kindlasti tekitab CamMugi kasutamine ükskõik mis otstarbel elevust kõikides pealtnägijates. Inimeste üllatus võib päris suur olla, kui rüüpad rõõmsalt kallist objektiivist kohvi ning kõrval hoiad päikesevarjukis mõnusalt küpsiseid. Kui sa arvad, et keegi sulle CamMug’i kinkida ei soovi, siis tee ise endale väike jõulukingitus ning telli CamMug Photopoint’i veebipoest.

(1396)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Cammug objektiivikujuline tass
  • Vahva objektiivikujuline tass
  • Õhukindel kaas ja kummeeritud pealispind
  • Hoiab joogi temperatuuri
  • Kasuta kasvõi pliiatsitopsina
  • Kõrgus: 12,5 cm
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga