Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Photopoint pakub tööd: internetiturunduse spetsialist

Konkurss sellele ametikohale on lõppenud.

Niisiis pakub Photopoint tööd internetiturunduse spetsialistile. On ju ülalolevast videostki aru saada, et meil seesugust tegelast hädasti vaja on. Selline turunduslik fiasko – näidata maineka firma töökuulutuse alguses amatöörlikku ja lolli huumoriga palistatud videot – lihtsalt karjub ühe korraliku turundusspetsialisti järele. Võiks ju seal olla video, kus võimsa muusika saatel ritta pikitud uhked plaanid Photopointi eesrindlikest poodidest ja peakontorist, naeratavad müüjannad ja digitaalsele innovatsioonile viitav graafika. Nüüd aga – värisev kaamera kartulihunnikute vahel. Kole mõeldagi. Seepärast pakubki Photopoint tööd internetiturunduse spetsialistile.

Kui nüüd päris aus olla, siis ei paku see Photopoint mitte mingit tööd. Ei saagi pakkuda, sest Photopoint on bränd. Täpselt samamoodi nagu on brändid Manfrotto, Kata, Pentax, Panasonic Batteries, Tamron või Roccat.  Kõik need ja veel teisedki maailmanimega kaubamärgid kuuluvad koos Photopointiga Nordic Digital AS portfelli. See portfell asub siinsamas meie Tartu kontoris ning ootab õiget inimest enda eest hoolt kandma. Ootab internetiturunduse spetsialisti.

Meie firma on pidevas muutumises – koos ajaga ning tihti ka ajast ees. Sama võib öelda meie töötajate tööülesannete kohta. Turundusspetsialisti konkreetsemad tööülesanded dikteerib tormiliselt arenev internet ning kiirelt muutuvate ootuste ja  vajadustega  tarbija. Tegevuste tuumik koosneb aga järgmistest tööülesannetest:

  • Nordic Digital AS’ile kuuluva Photopointi brändi arendus ja kujundamine
  • Nordic Digital AS’i esindatavate brändide turundus
  • Koostöö meedia- ja reklaamipartneritega
  • Aktiivne suhtlus (kuni üksikkliendi tasemeni) online`is
  • Turundusideede genereerimine ja uute lahenduste väljatöötamine
  • Turunduskampaaniate ja ürituste läbiviimine nii veebis kui ka mujal.

Vajame nende ja veel paljude teiste ülesannete jaoks inimest, kes pakatab ideedest ning teotahtest. Inimest, kes ei karda muutusi, avalikku suhtlust meediaga ning pingelist tööd. Inimest, kellele meeldib mitmekesisus, kiirus, ausus ja kohusetundlikkus. On hea, kui omad turundusalast kõrgharidust ning teadmisi foto- ja digitehnika valdkonnast. Kindlasti peaks sul aga olema:

  • Eelnev töökogemus turundusalal
  • Teadmised turunduspõhimõtetest internetis
  • Eesti keele oskus kõrgtasemel
  • Väga hea arvuti kasutamise oskus
  • Koostöövalmidus, täpsus ja kohusetundlikkus.

Meie uues mugavas ja moodsas kontoris Tartu lähedal on internetiturunduse spetsialistil olemas kõik vajalik tulemuslikuks ja rahuldust pakkuvaks tööks. Sõbralik ja ühtne kollektiiv, hea ja kiire tööarvuti, mitmed võimalused lõõgastumiseks ja ideede genereerimiseks. Töö saab olema loominguline ja rutiinivaba – lubame, et igav sul meie juures ei hakka. Tagatud on arenguvõimalused, tööalased väljakutsed ning loomulikult konkurentsivõimeline palk.

Kontorist kõigest mõnesaja meetri kaugusel asuv Tartu lennujaam loob suurepärase otseühenduse Tallinnaga – eriti võimekas turundusspetsialist saab töötada koguni kahes vahetuses sest lennuk saabub Tallinnast südaööl ja kimab tagasi kell 05:30 (soovituslik on siiski käia tööl Tartu linnast või selle lähiümbrusest).

Kas sa tunned, et oled õige inimene internetiturunduse spetsialisti ametikohale Nordic Digital AS-is? Kas sa tunned, et saaksid sellega hakkama? Oled sa valmis sammuma – ei, tormama internetiturunduse eesliinil?  Suudad sa inspireerida masse ja olla valmis tegudeks, mis on suuremad kui sina ise? Kui jah, siis tule meile tööle. Meil on sind vaja.

Turunda end meile.

Konkurss sellele ametikohale on lõppenud.

(671)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga