Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Photopointi esinduskauplus Tallinnas, Rocca al Mare keskuses

Photopointi Rocca al Mare esinduskaupluses Tallinnas on müügil digikaamerad, objektiivid, droonidfotoalbumid, pildiraamid ning muu foto- ja videograafiaga seonduv. Samuti on riiulitel olemas kõikvõimalikud arvutitarvikud: klaviatuurid, arvutihiired, kõrvaklapid, kõlarid ja meilt leiad ka selle pisikese kummalise vidina või kaabli, mida kõikjalt juba ammu oled otsinud.

Tippklassi fototehnikast punnis olevatest klaaskappidest ja riiulitest kaupluse tagumise osa poole liikudes võid end ühel hetkel leida minifotostuudiost, kus valmivad kõikidele nõuetele vastavad dokumendifotod ja viisafotod. Seal samas on ka laboritsoon, kus fotolaboritest vuhisevad välja tuhanded paberfotod ja sinna saab viia ka vanu pilte ja filme digitaliseerimiseks. Lisaks saab seal tellida fotomeeneid, fotokapasid ja lõuendeid ning dokumente või lasta pilte lamineerida jne.

 

Kuidas meid Rocca al Mare vabaaja- ja kaubanduskeskusest üles leida?

Kui oled võtnud nõuks meid Rocca al Mare keskuses külastada ja kenasti keskuse juurde kohale jõudnud, siis Photopoint asub esimesel korrusel kohe suure Prisma vastas. Meie ligidal asuvad ka Smartposti pakiautomaadid.

 

Soovid meie Rocca al Mare esinduskauplusega võtta ühendust?

Kui sa ei ole väga tihe Tallinna külaline, siis Rocca al Mare keskuse aadress on Paldiski mnt 102 (vajad näiteks GPS’i sisestamiseks). See asub Haabersti linnaosas kohe Saku Suurhalli kõrval – näiteks Vabaduse väljaku juurest jõuad autoga Rocca al Mare keskusesse vaid 12 minutiga.

Meie esinduskauplus Rocca al Mare keskus on avatud E-L kell 10.00 – 21.00 ja P 10.00 – 19.00 (v.a riigipühad) ja ühendust saab nii telefoni: 665 9277, mobiili: 507 1592 kui e-maili teel: roccaalmare@photopoint.ee

 

Milline näeb meie Rocca al Mare esinduskauplus välja seest?

Tänu tehnikaimedele saad meie Rocca al Mare esinduskauplusele tiiru peale teha ja Sind huvitavate kaupade asukohad lausa enne külastamist selgeks teha – seda tänu Google Street View abile:

 

Kas teadsid, et Rocca al Mare Photopointis saab rentida fototehnikat?

Elu on täis spontaansust, väljakutseid ja seiklusi, mille jäädvustamiseks vajalik või õige tehnika ei pruugi alati olla käepärast. Kui vajad lisajõude sünnipäevade, kooli- või lasteaiapidude, reisimuljete, liblikate/lindude/loomade või lummavate päiksetõusude ilu jäädvustamiseks, siis astu läbi Photopointi Rocca al Mare fototehnika rendist. Laenutamiseks on väljas peegelkaamerad, objektiivid, välklambid, statiivid, Pentx binoklid ja muu tehnika. Kogu renditehnika valikut näed veebilehel – photopoint.ee/rent. Mingi toote kindla saadavuse saad teada kui helistad enne rentimist otse kauplusesse.

 

Kas teadsid, et Rocca al Mare Photopointis asub eriline klaaskapp?

Meie Rocca al Mare keskuse esinduskaupluses asub tõesti üks eriline klaaskapp, mille sees olevad tooted on alati 50% soodsamad – see on Photopoint Outlet kapp. Sealt võib leida erinevaid kasulikke vidinaid, foto- ja nutitehnikat, kodukaupu, kõrvaklappe ja palju muud põnevat. Tasub tulla ja ise oma silmaga järele vaadata.
 
photopoint-outlet-rocca-al-mare

 

Kuidas tulla ja kuhu parkida?

Parkida saab tasuta, kas Rocca al Mare kaubanduskeskuse ees asuvas avatud parklas või teisel korrusel paiknevas katuseparklas – kokku ootab külastajaid üle 1300 parklakoha. Loomulikult on keskust mugav külastada jalgrattaga või kasvõi tasakaaluliikuriga. Kes soovib keskust külastada ühistranspordiga, siis Rocca al Mare juurde viivad bussid: 21 (Balti jaam), 21B, 22 (Vabaduse väljak), 42 (Kaubamaja), 43 (Balti jaam) ja ekspressbussid: 46 (Vabaduse väljak), 47 (Bussijaam).

Seega on Eesti ühte suurimasse kaubanduskeskusesse mugav minna nii autoga, jalgsi, jalgrattaga kui ühistransporti kasutades


Nagu näed, siis on Photopointi esinduskaupluses kvaliteetset foto- ja digitehnikat ühe ruutsentimeetri kohta enam kui kusagil mujal Rocca al Mares. Lisaks kõikvõimalikud fototeenused ja tohutu valik fotoalbumeid ja pildiraame. Põhjuseid meie külastamiseks leidub kõigil!

 

Külasta Photopointi Rocca al Mare esinduskauplust – ootame sind!

 

Mitte lihtsalt Photopoint. Meie veebikaubamajas on ka:

KAITSEMASKID | KUMMIKUD | ROBOTTOLMUIMEJAD | VISIIRID

KÜLMKAPID | ÜHEKORDSED NÄOMASKID | KORDUVKASUTATAVAD NÄOMASKID

(2628)

Kommentaarid