Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Optijet asendustindid meeldivad sinu printerile ja rahakotile

Postitas: Lauri

Odavama tindiprinteri võib poest kätte saada vaat et võileivahinna eest. Kui aga esimene ring tinti otsa saab – ja see juhtub tavaliselt juba päris kähku – tabab vastset printeriomanikku pahatihti suur mure. Tindikassetid on nii kallid, et tee või tina.

Tavaliselt ei teeni tootjad ühe tindiprinteri müügi eest kopsakat kasumit. Kasum tuleb hoopis mujalt – ärist tindikassettidega. Pahatihti võib terve jooks tindikassette (tavaliselt on neid neli, parematel printeritel rohkem) maksta isegi pool printeri enese hinnast.

Olukorrast väljatulekuks on mitu võimalust – üldse mitte printida, maksta end peast halliks, või kasutada odavamaid asendustinte. Selliseid, nagu seda on Optijet.

Optijet asendustinte võib usaldada

Tavaliselt suhtutakse asendustintidesse mõningase umbusuga. Selleks on mitmeid põhjuseid. Kõige enam on sellist hoiakut põhjustanud ilmselt originaaltootjate poolt tehtud reklaamtöö.

Loomulikult tahab iga tootja, et kui sa tema printeri ostad, siis osta ka tema tinti. Ning kirjutab sellepärast kõikjale kasutusjuhendeisse ja kasutajaliidestesse, et Sa peaksid alati ostma just tema poolt toodetud kulumaterjale. Muidu ei tule värvid õiged, printer võib hoopis rikki minna jne.

See jutt ei ole muidugi läbinisti demagoogia. Mingi suvaline Hiina kanafarmerite poolt toodetud illegaalne tindikassett võib tõepoolest printeril märgitud pahandustega hakkama saada. Optijeti tindid on aga täiesti legaalsed. Ning Hiina kanafarmerite asemel toodetud Itaalia maineka firma “Ferrania” poolt.

Samamoodi, nagu näiteks Sigma või Tamron toodavad Canoni peegelkaameratele objektiive, toodab Ferrania Canoni (ja teiste) printeritele tinte.

Ferranina ja Optijet

Ferrania loodi Itaalias 1923 aastal. Asutamisest alates tegeleb firma fototarvikute – eelkõige fotofilmi- ja paberi tootmisega. Seega omab Ferrania juba 86 aastat kogemust fotograafia vallas.

Odavate ja kvaliteetsete asendustintide tootmisega alustas Ferrania kaheksa aastat tagasi ning on seepeale nendega üha enam populaarsust kogunud. Firma on presenteerinud Optijeti tinte läbi aastate nii Photokina, kui ka PMA fotomessidel.

Ferrania sõnul annavad Optijet tindid 100% õige värvitulemuse ning ei kahjusta korrektse kasutamise korral printerit mitte mingil viisil.

Kui peaks siiski juhtuma, et kahe aasta jooksul pärast ostmist leitakse kassetilt tootmisviga mis takistab selle korrektset toimimist, vahetatakse see uue vastu välja. Nii pikka garantiiaega saavad ette näidata vaid vähesed tindimeistrid.

Kuidas leida printerile õige Optijeti tindikassett?

Optijet tindikasseti karbi paremas ülemises nurgas on kaks koodi. Ülemine neist on originaaltootja tindikasseti kood ning alumine on Optijeti enda kood, mis konkreetsele tindile omistatud on. Allolev tindikassett sobib näiteks Canoni printerile PIXMA MP830 71.16€. Canoni tsüaan tindikassett sellele printerile kannab tähistust CLI-8C

Kõige lihtsam viis leidmaks printerile sobivat Optijet tinti, on järgmine.

1. Uurige välja oma printeri täpne mudel.
2. Vaadake Ferrania veebilehel olevast sobivustabelist, kas teie printeri jaoks on sobivaid Optijeti tindikassette.
3. Tindikassetide olemasolul Ferrania veebilehel saate vaadata, kas need on olemas ka Photopointis. Siit. Photopointis on olemas peaaegu kogu Optijeti tindikassetide seeria.

(532)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Olympus akulaadija LI-41C
  • Laadija Olympus LI-40B ja LI-42B liitiumakule
  • Sobib nii originaal kui analoog aku laadimiseks
  • Indikaator kuvab laadimise staatust
  • Saab kasutada nii 110 V kui 230 V vooluvõrgus
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga