'; Nikkor Z 35mm f/1.4 on meeldiva hinnasildiga valgusjõuline fiksobjektiiv

Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Nikkor Z 35mm f/1.4 on meeldiva hinnasildiga valgusjõuline fiksobjektiiv

Nikon tutvustas oma kõige uuemat objektiivi Z-rivistuses ning tegu on ühe üpris meeldiva üllatusega, sest Nikkor Z 35mm f/1.4 on kõige esimene f/1.4 avaga fiksobjektiiv just Nikon täiskaader hübriidkaameratele.

Veelgi toredamaks muudab selle uudise asjaolu, et müügile jõuab see kõigest 729 eurot eest, mis maksab kummalisel kombel vähem kui sama fookuskaugusega ning väiksema avaga Nikkor Z 35mm f/1.8 S.

Nikon Nikkor Z 35mm f/1.4 objektiiv

Olgugi, et tegu ei ole ettevõtte premium S-line seeria objektiiviga, siis sellegi poolest on Nikon Nikkor Z 35mm f/1.4 objektiivist oodata suurepärast pildikvaliteeti ja kiiret autofookust.

Automaatset teravustamist juhib Nikkor Z 35mm f/1.4 objektiivis samm-mootor, mida kasutavad ka enamus teised Z-rivistuse objektiivid. Objektiivi lähim teravustamiskaugus on 0,27 meetrit ning maksimaalne suurendus on 0,18-kordne.

Manuaalseks teravustamiseks saad kasutada sujuvat fookusrõngast, mida on teatud Nikon hübriidkaamerates võimalik seadistada ka vastavalt oma maitsele ehk Sul on võimalik valida, kas soovid teravustada lineaarselt või mitte-lineaarselt.

Videograafidele lubab Nikon, et uus objektiiv summutab teravustamishingamist (focus breathing), et vältida vaatevälja muutumist teravustamiskaugust vahetades. Ettevõtte sõnul on “torus” peituv samm-mootor ka piisavalt vaikne, et videosalvestustele ei jääks mõnda tüütut teravustamisheli.

Nikon Nikkor Z 35mm f/1.4 objektiiv

Nikoni puhul veel üks tore omadus on see, et kõik nende objektiivid on mingil määral ilmastikukindlad — isegi nende kõige odavamad 200-eurosed objektiivid. See tähendab, et ka Nikkor Z 35mm f/1.4 objektiivist võid oodata pritsme- ja tolmukindlust, mida sellises hinnaklassis tihti ei näe.

Füüsiliste andmete poolest, Nikkor Z 35mm /1.4 on 87mm pikk, kaalub 415 grammi ning selle eest leiad 62mm filtrikeerme, mis on Nikon fiksobjektiivide seas üks enimlevinum suurus.

Nikon Nikkor Z 35mm f/1.4 objektiiv

Täpselt sellist tüüpi objektiiv oligi veel Nikon Z-rivistusest puudu — valgusjõuline ent taskukohane, mis ei söö tervet rahakotti ära nagu Nikoni f/1.2-avalised fiksobjektiivid, mis maksavad mitu tuhat eurot.

Loodetavasti näeme tulevikus ka teiste fookuskaugustega f/1.4 avaga fiksobjektiive, kuid kui Sulle pakub huvi just 35mm, siis tõtta Photopointi veebikaubamajja ja eeltelli see juba täna, et olla eelisjärjekorras kui esimesed eksemplarid lattu jõuavad. Objektiiv jõuab Photopointi esinduskauplustesse müügile eeldatavalt juulikuu jooksul.

 

Eeltelli oma Nikoni ette Nikkor Z 35mm f/1.4 kohe ära »

 


Juhul, kui Sul antud investeeringu tegemiseks peaks vahendeid puudu jääma, siis pakume mugavaid ja paindlikke järelmaksu võimalusi – nii ei pea kogu summat kohe tasuma, vaid saab maksta osamaksete kaupa.

PS! Teeme vahetust – too enda enda vana fototehnika meile ja saad uue kaamera/objektiivi ostul isegi soodushinnast veel alla! Rohkem infot »

Photopoint on Nikon fototehnika ametlik ja pikaajaline partner Eestis. Photopoint.ee ostujuhid – ammuta inspiratsiooni ja teadmisi.

(23)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Nikon Nikkor Z 35mm f/1.4 objektiiv
  • 35 mm lainurk-fiksobjektiiv
  • Valgusjõuline – f/1.4 maksimaalne ava
  • Sujuv, kiire ja vaikne automaatteravustamine
  • Tolmu- ja niiskuskindel konstruktsioon
  • Nikoni täiskaader hübriidkaameratele
729€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

""Artiklis kirjeldatud tooted" all viidet saadavad tagasi selle blogi. "

vaheteiole, Sportlikult elegantse Huawei Watch GT 3 ostul säästad 50-150€

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga