Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulikud vidinad 54. Tabtools puutepliiats Stylus Ergonomic

Stylus Ergonomic tabtools

Kui 2012. majandusaasta 1. kvartalis müüdi 18,7 miljonit tahvelarvutit, siis sellel aastal oli sama ajaga müüdud seadmete arv üle 20 miljoni võrra suurem – kokku 40,6 miljonit! Samamoodi on kasvanud ka igasuguste nutitelefonide ning üleüldse kõiksuguste puutetundlike ekraanidega seadmete müük. Mürsikueas algklassilapsed, tuleviku peale mõtlevad keskkoolilõpetajad ja tudengid ning suur osa töö- ja pereinimestest, kes alles 30ndatele lähenemas või kes juba vaikselt pensioni poole vaatamas – kõik on aina rohkem hakanud kasutama kaasaegseid mobiilseid seadmeid, mida võis aastate eest näha vähestel.

Selles artiklis käsitletav kasulik vidin, Tabtools puutepliiats Stylus Ergonomic 1.02€, aitab kõiki neidsamu hiljuti menukaks muutunud puutetundlike ekraanidega vahendite omanikke, andes neile võimaluse mugavalt nuppudele vajutada ja telefoni- või tahvelarvutisiseselt ühest kohast teise liikuda. Kaasaegsete mobiilsete seadmete populaarsuse kasvuga on rohkem kasutust hakanud leidma ka needsamad väikesed ja kergesti kaasaskantavad puutepliiatsid.

Seekordne kasulik vidin on välja loositud. Numbrigeneraator Random.org viskas täna ette numbri “21″. Kuna meil siin all 21 kommentaari ongi, saab puutepliiatsi enesele kõige viimane kommenteerija – Rivo, keda võib nüüdsest näha enda telefoni kohal sellist puutepulka viibutamas. Võtame Rivoga ühendust. Aitäh kõigile, kes te oma mõtted kirja panite :)

Puutepliiats on huvitava kujuga ja peale vaadates võib seda kergesti eksitada millegi muuga. Stylus Ergonomic on paksuse ja raskuse poolest tavapärasest puutepliiatsist veidi paksem ja raskem, mille tõttu on seda mugav käes hoida. Tabtools puutepliiats on mõeldud ka joonistamiseks ja seetõttu on see sobilik ka lastele.

karbislai

Kui sõrmedega ekraanidele klikkides võib sõnumeid kirjutades tulla rohkeid kirjavigu ja internetis surfates ning valesti klikkides avaneda veebilehti, mida üldse ei soovitudki, siis puutepliiatsi abil on väikestele puutetundlikele nuppudele vajutamine hoopis hõlpsam ja efektiivsem. Pallikujulise otsaga vaikselt ekraanile vajutades on mugav näiteks sõnumeid trükkida, menüüdes ringi käia või isegi mängida. Lisaks kõigele muule aitab taolise puutepliiatsi kasutamine hoida ekraani puhtamana, kui seda sõrmedega pidevalt näppides.

Olgugi et talv on läbi, muutub selline vidin eriti kasulikuks külmas, kui väljas viibides ei raatsita telefoni näppimiseks kindaid ära võtta. Tabtools puutepliiats Stylus Ergonomic võimaldabki kõikvõimalikke ekraane ka niivõrd ekstreemsetes tingimustes lihtsasti kasutada.

tabtools-100

Ei pea just palju mõtisklema, et mõista, miks taoline vidin koos erinevate mobiilsete seadmetega on üha populaarsemaks muutumas. Puutepliiats on käepärane ja kasulik kõikidele puutetundlike ekraanide – olgu need siis kas nutitelefonide, tahvelarvutite või muude moodsate ja menukate seadmete – omanikele, muutes vidinad neile käepärasemaks ja mugavamaks. Lisaks kõigele muule aitab see talvel asjatut külmumist vältida ning ekraane mäkerdumisest ja sõrmejälgedest säästa.

(1127)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Tabtools puutepliiats Stylus Ergonomic Täismõõdus alumiiniumist puutepliiats mahutundlikele puuteekraanidele

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast