Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulikud vidinad 51. Speedlinki sülearvutilukk Serra

Speedlink-SERRA-sulearvuti-lukk

Uuringud on näitanud, et iga 53 sekundi tagant varastatakse üks sülearvuti ja et lausa 97% neist jääbki kadunuks. Kusjuures üks läptop kümnest varastatakse seadme nn esimesel eluaastal, kui ostust pole möödunud rohkem kui 12 kuudki. Rääkimata kõikidest salvestatud kasutajanimedest ja paroolidest, oleks enamikele ikka suur löök, kui kõikide perepiltide, salvestatud dokumentide, pangateadete ja palju muuga varustatud arvuti kadunuks jääks. Seetõttu tulekski kõikidel sülearvuti omanikel teha kõik endast olenev, et seda võõraste eest kättesaamatuna hoida.

Üks parimatest viisidest lisaks arvutil pidevalt silma peal hoidmisele ja avalikkuses selle varjamisele on kasutada sülearvutilukku. Esialgu pisut kohmakana tunduv Speedlinki sülearvutilukk Serra 1.02€ on tegelikult igati mugav ja lihtsasti seadistatav, olgu selle kasutaja koolis, kontoris, raamatukogus või kus iganes mujal.

NB! Speedlinki sülearvutilukk Serra on välja loositud! Numbrigeneraator Random.org viskas täna ette numbri “13″. See tähendab, et tänase vidina saab enesele Kai M., kel on nüüdsest oma võidetud luku abil sülearvutit lukustada võimalik. Võtame võitjaga ühendust. Aitäh kõikidele, kes kirjutasid, kuidas te vargaid väldite! :)

Pakendatud Seest võime leida täpselt samasuguse Speedlink sülearvutilukk Serra komplektiLukk kinni

Oma nimetusele vaatamata on Speedlinki sülearvutilukk Serra mõeldud ka projektorite, TFT ekraanide ning LCD-telerite lukustamiseks. Lisaks 180cm pikkusele pealt kaetud roostevabast terasest lukule on pakendis ka 2 võtit.

Taolise vidina tööpõhimõte on lihtne:

  1. Keera silmusega ots ümber eseme, mida ei saa liigutada, ning pane lukupoolne ots silmusest läbi.
  2. Kinnita lukk sülearvuti ääres olevasse selleks mõeldud auku.
  3. Lukusta spetsiaalse võtme abil lukk ning peida võti kindlasse kohta.
silmus kyljes
1. Tekita silmuse ja luku teise otsa abil sõlm 2. Kinnita lukk auku ja lukusta arvuti võtmega

Tõsi, motiveerituid ja kogenuid vargaid selline lukk küll ei takistaks. Peamine funktsioon on siiski visuaalse kaitsena kõikide “nüüd-ma-võtan-ja-midagi-ei-juhtu” varaste eemale heidutamine, pannes neid oma plaanitavates tegudes kahtlema.

arvutikyljes

Oma lihtsusele vaatamata täidavad sülearvutilukud oma funktsiooni, sest vähendavad võimalust, et keegi tõepoolest arvuti ära varastab. Eelkõige aitavad nad peatada nn äkilisi rünnakuid, mis toimuvad, kui hetkeks kuhugi kõrvale vaadata või eemale minna. Kuna sülearvutid ei maksa just vähe, tuleks võõrasse kohta kas lühemaks või pikemaks perioodiks minnes endale taoline vidin igaks juhuks hankida. Öeldakse ju, et parem karta, kui kahetseda :)

(298)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Speedlink sülearvuti lukk Serra (SL-7485-SBK)
  • Arvuti lukk ennetab tehnika varguseid
  • Kinnitub võtmega
  • 1,8-meetrine terastross seadme kinnitamiseks
  • Sobib kõigile Kensington lukupesaga seadmetele

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast