Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #252: Platinet USB laadija 2xUSB 3400mAh + kaabel

Laadimispesasid ei ole kunagi piisavalt. Võitled Sa siis laadimisõiguse pärast kodus pereliikmetega või oled reisil hotellis viibides pistikupesade vähesusega kimpus – üks nutikas ja kompaktne USB laadija teeb igas olukorras elu veidikene lihtsamaks. Ning just seetõttu oleme ka meie sellenädalaseks kasulikuks vidinaks valinud ühe ülimalt praktilise ja võimsa Platinet USB laadija 2×USB 3400mAh koos kaabliga.

Just täpselt ühe sellise Platinet USB laadija 2×USB koos kaabliga loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Mida rohkem on nutiseadmeid, seda rohkem peab olema erinevaid võimalusi nende kiireks ja mugavaks laadimiseks ning seda ka siis, kui seadmete akud juhtuvad üheaegselt tühjaks saama. Õnneks tuleb sellistel hetkedel lahkelt appi võimekas Platinet kahepesaline USB laadija. Nimelt teeb selle USB laadija võimsaks eelkõige just see, et mõlema USB pesa maksimaalseks väljundvooluks on 2,4 amprit, mis tähendab, et laadija saab edukalt hakkama nii nutitelefoni ka näiteks tahvelarvuti korraliku täis laadimisega. Seejuures ei saa ka märkimata jätta, et laadija maksimaalne väljundvool mõlema USB pesa peale kokku on koguni 3,4 amprit, mis annab aimu selle USB laadija võimekusest.

Pealtnäha lihtsale Platinet 2×USB laadijale lisab aga märkimisväärset nutikust Intelligent Charging tehnoloogia, mis tähendab, et laadija tunneb ära iga seadme individuaalse energiavajaduse ning laeb neid vastavalt.  Seega pole vahet, kas laadimist vajab nutitelefontahvelarvutiakupankGPS seadeaktiivsusmonitorspordikell või veel hoopiski mõnu muu USB laetav seade – see Platinet USB laadija saab suurepäraselt nende seadmete eduka ja kiire täis laadmisega hakkama. Lisaks on USB laadija varustatud ka lühise kaitsega.

Oma võimsa sisu juures suudab see Platinet USB laadija disainilt aga jääda ütlemata kompaktseks ja seejures ka stiilseks. Laadija kaalub vaid 56 grammi, mis tähendab, et selle näiteks reisile kaasa võtmine pole mingisugune vaev. Välimuselt on laadija pigem tagasihoidlikum ning selle valge läikega pealispind jätab klassikaliselt stiilse mulje. Lisaks on laadija valmistatud ka tulekindlast materjalist ning komplektis on kaasas ka praktiline microUSB kaabel, mis kulub alati marjaks ära.

Kui just see Platinet 2×USB laadija aitaks Sinu nutiseadmete igapäevase laadimise lihtsamaks muuta, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas need endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle võimeka ja nutika Platinet USB laadija 2×USB 3400mAh  uueks omanikuks. Seejuures leiad selle USB laadija loomulikult ka meie veebikaubamajast.

 

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad comment/kommenteeri 👇

(566)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Platinet USB laadija + kaabel 2xUSB 3,4mA, valge (43723)
  • Kahe pesaga USB seinalaadija
  • Laeb enamikku USB kaudu laetavaid seadmeid
  • Intelligent Charging tehnoloogia
  • 2,4 A väljundvool võimaldab laadida ka tahvelarvutit
  • Maksimaalne väljundvool: 3,4 A
15.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga