Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Karbist välja: Silicon Power Sky Share S10 mälukaart – jaga mugavalt fotosid ning videoid

skyshare_wifi_sd_avang

Paari kuu eest kirjutasime siinsamasel Photopointi ajaveebi veergudel Silicon Poweri toodetud WiFi toega välisest kõvakettast, millega on ülimugav jagada faile nutiseadmete vahel. Mida teha aga siis, kui sul oleks vaja saada kaamerast kiirelt tahvelarvutisse või nutitelefonisse fotod? Või hoopis arvutisse? Ei taha juhtmetega mässata või hoopis need täitsa puudu? Ning kaameral ei ole ka integreeritud WiFi ühendust kiireks fotode jagamiseks. Siin tuleb appi Silicon Poweri WiFi toega mälukaart, millel pandud ka vastav nimetus: Silicon Power Sky Share S10 Wi-Fi SD Card.

skyshare_wifi_sd_karbid

Nagu isegi näete, on tegu klassikalise microSD kaardiga, millega tuleb kaasa microSD-SD adapter. microSD kaart ongi tegelikult täitsa tavaline klass 10 microSDHC mälukaart, mis on mõeldud andmete talletamiseks. Suurem maagia toimub hoopis vaheadapteris. Nimelt suudab see vaheadapter luua WiFi võrgu, toetades IEEE 802.11 b, g ning n standarti. Ning selle võrgu kaudu on võimalik jagada teistesse seadmetesse andmeid.

Saadaval on neid komplekte kahes variandis – 16GB microSD kaardiga 33.04€ ning 32GB microSD kaardiga 40.67€.

skyshare_wifi_sd_karbi_sisu

Karbis sees on microSDHC kaart, Sky Share S10 adapter ning lühijuhend, kus kirjas ka võrgu vaikeparoolid ning muu esmavajalik.

Jah, me teame, on olemas ka Eye Fi kaardid ning need tükkmaad rohkem levinud sellel kivitükil, mida me kutsume planeet Maaks. Aga tuleb sellega arvestada, et Silicon Power Sky Share mälukaart ei vaja kaamerapoolset tuge. Ainukesed nõuded süsteemile on need: peab toetama SDHC kaarti ning võimaldama natuke rohkem voolu tarbida SD kaardi pesas. Ei ole vaja mingit lisatuge, kontrollida sobivustabeleid, uue kaamera valimisel eriti tähelepanelikud olema. Pistsin antud mälukaardi oma vana  kaamera sisse ning töötas laitmatult.

skyshare_wifi_sd_android skyshare_wifi_sd_android_settings skyshare_wifi_sd_android_download

Sky Share SD kaarte on ülimugav kasutada Android või Apple tahvelarvutitega või nutitelefonidega, kuna antud seadmete jaoks on olemas vastavad rakendused. Rakenduses on võimalik vaadata salvestatud pilte kui ka nutiseadmesse ümber salvestada. Ning saab kontrollida ka mälukaardi vahetust ning Sky Share kaardi SSID (loodava WiFi võrgu) parameetreid muuta.

skyshare_wifi_sd_veeb

Kui sul mingil põhjusel aga selliseid seadmeid ei ole, siis sülearvutiga või tahvelarvutiga SkyShare SD kaardi võrku ühendades saab ka läbi veebilehitseja mälukaardi sisule ligi – seda kasvõi keset metsa kännu peal istudes.

Antud seadme taha saab ühendada samaaegselt kuni 5 erinevat seadet ning andmeedastuskiiruse üle tegelikult üldse ei saa kurta. 5MB faili suutis see kaart kanda kaamerast Nexus 7 263.32€ tahvelarvutisse paari-kolme sekundiga. Vähemalt on nüüd võimalus sõpradega koos tehtud pildid kõigile kohe laiali jagada ning miks ka mitte näoraamatusse või Google+ keskkonda üles laadida.

(1398)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Silicon Power mälukaart microSDHC 16GB + adapter Sky Share S10 16GB microSD kaart koos Sky Share juhtmevaba adapteriga
Silicon Power mälukaart microSDHC 32GB + adapter Sky Share S10 32GB microSD kaart koos Sky Share juhtmevaba adapteriga
Asus Google Nexus 7 16GB Maailma esimene Android™ 4.1 Jelly Bean operatsioonisüsteemiga tahvelarvuti.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast