Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Karbist välja: Speedlink Coniux kõrvaklapid

IMG_3817

Kõrvaklapil ning kõrvaklapil on väga suur vahe ning selleks ei pea olema väga terase kuulmisega või lootusetu melomaan. Mõned erinevused tulevad välja juba klapipaari kätte võttes ning silmadega vaadates. Teised aga alles kõrvaklappe pähe pannes. Kolmandad alles peale kolmetunnist peas hoidmist. Seetõttu ongi olemas eraldi tootekategooria, mida ma kutsun mänguriklappideks. Ei, need ei ole mõeldud ainult mängimiseks, kuid on tõsiselt arvestatud sellega. Just selles kontekstis, et kasutaja tahab saada võimalikult head audiovisuaalset tagasisidet ning kasutusmugavust pikkadel mängusessioonidel. Teisalt, egas arvutiga ainult ei mängita – et sobiks ka muusika kuulamiseks, filmide vaatamiseks jne.

Täna on meil fookuses Speedlink toodetud kõrvaklapid. Jah, Speedlink ei ole nii tuntud, nagu Razer, Roccat, Logitech või Steelseries, kuid aeg-ajalt teeb see Saksamaal pärit soodsate lisatarvikute tootja valmis ka väga häid pärleid. Speedlink Decus arvutihiir võistleb vabalt eelmainitud tootjate hiirtega, kuid spoole väiksema hinna eest. Coniux ei kaldu sellest võrdlusloogikast eriti kõrvale. Nüüd aga toote kallale.

 

IMG_3814

Pakendus ise on Speelinki toodetele sarnane – lihtne papist karp, kust leiab seest ainult kõrvaklapid. Ei midagi erilist – lihtsalt praktiline.

 

IMG_3817

Kõrvaklapid on ise võrdlemisi tagasihoidliku disainiga. Kergelt hallika alatooniga mustast plastist kõrvaklapid, kunstnahast pehmendused nii tugikaarel kui klappidel endal. Lisaks erkpunasest kangast elementide katted. Kunstnahast katted võivad kuumal suvepäeval mängides (no kes ikka siis mängib, kui väljas perfektne rannailm) panna kergelt higistama. Samas on klappide konstruktsioon, raskus ning jäikus lausa perfektsed – pea ümber on need mugavad ja ei pane eriti tähelegi.

 

IMG_3818

Positiivne nähtus on kõrvaklappide võrdlemisi suur kõlakamber, mis lisab helile meeldiva sügavuse. Kuna kõlakamber on ka suletud disainiga, siis kõrval olev inimene ei ole häiritud valjematest helidest või muusikast, mis sinu kõrvu paitavad. 

 

IMG_3816

Coniux on varustatud ka mugava mikrofoniga. See on pika äärmiselt painduva varre otsas. Seda saab kergelt keerata suu ette või siis suunata kõrval istuva liigselt kommenteeriva sõbra suunas.

 

IMG_3830

Mikrofoni ees on väikesed avaused – püüab liigsel karjumisel tuulemüra kinni ning laseb kõne (loe: vajaliku informatsiooni) ilusasti läbi. 

IMG_3825

IMG_3822

Kõrvaklappide kaabli küljes on ka pisike “pult”, mi lihtsustab mängimise ajal, muusikat kuulates või filme vaadates mugavalt helitugevust reguleerida. Lisaks on arvutiga ühendamiseks klassikaline lähenemine – kaks erinevat 3,5 mm pistikut – üks pistik klappidele, teine mikrofonile. Sellega kindlustab tootja, et kasutaja ei roniks oma uute klappidega (mil mikrofon küljes) tänavale muusikat nautima. Tegelikult kah – sellised klapid ei ole mõeldud tänaval kasutamiseks, sõltumata sellest mida üks hipster või vastuvoolu mineja arvata võib.

 

IMG_3828

 

Mida siis arvata Speelinki püüdlustest trügida mugavate mänguriklappide turule? Isegi minu natuke negatiivse eelarvamuse juures olid need üllatavalt mugavad. Igapäevaselt kasutades Razer Carcharias ning Razer Megalodon kõrvaklappe, seadsin lati äärmiselt kõrgele Coniux klappe karbist välja võttes. Üllatus oli suur, kui klapid arvuti taha ühendasin ning pähe panin. Meeldivad helid, mugav peas ning ei suru prilliraame kolju sisse. Samas disainilt lihtsad, ülearuseid vilesid ning kellasid juurde pole pandud, hind hoitakse soodsana. Ehk et – igaühele sobivad mugavad ja lihtsad kõrvaklapid.

Speedlink Coniux kõrvaklapid koos mikrofoniga Photopointis 29.99€

(937)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Speedlink kõrvaklapid + mikrofon Coniux, must (SL-8783)
  • Stereo peakomplekt
  • Robustne ning vastupidav disain
  • Maksimaalne mugavus tänu korralikule pehmendusele
  • Sügav, kvaliteetne bass ning kristallselged helid
  • Painduva varrega mikrofon
Razer kõrvaklapid + mikrofon Megalodon 7.1 surround klapid - kuula, kus on vaenlane
Razer kõrvaklapid + mikrofon Carcharias Xbox/PC Uuendatud disainiga Razer Carcharias kõrvaklapid
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga