'; Digitest 2010 ülevaadetekonkursi võitjad on selgunud - Photopointi ajaveeb

Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Digitest 2010 ülevaadetekonkursi võitjad on selgunud

8 septembril sai alguse ülevaadete konkurss Digitest 2010. Selle raames oli huvilistel võimalik kirjutada ülevaade arvuti- foto- või audio-videotehnika valda kuuluvast seadmest ning saata see Digitesti veebilehele avaldamiseks. Konkurss lõppes nädala eest, punkti paneme sellele aga täna, kuulutades välja nii žürii kui ka fortuuna poolt valitud võitjad.

Kuueliikmelise žürii nimetatud kohtadele vastavate punktide alusel eristus teistest ülevaadetest selgelt neli kirjatükki. Nendeks olid ülevaated järgmistest seadmetest (suvalises järjekorras): Sony Reader PRS-600, Casio Exiliim Pro EX-F1, LG mobiiltelefon GX300 ning Canon IXUS 100 IS. Kõik neli olid üksteisest vaid mõne punkti kaugusel. Esikolmik näeb välja selline:

  1. Casio Exilim Pro EX-F1 digikaamera – 60 kaadrit sekundis – 1500.- eest kaupa Photopointi poodidest
  2. Sony Reader PRS-600: e-tint ei määri – 1000.- eest kaupa Photopointi poodidest
  3. Canon Ixus 100 IS – tipptasemel taskufotograafia tavakasutajale – 500.- kaupa Photopointi poodidest

Esikohaloo võidu võtmeks oli lisaks põhjalikkusele ka veel huvitav foto- ja videomaterjal ning informatiivsus. Ette heideti esikohalaureaadile liigset laialivalguvust ja tehniliste andmete lahtikirjutamist – sellegipoolest suutis see lugu napilt esikoha endale napsata.

Teisele kohale tulnud ülevaate juures kiideti selle neutraalset ja ajakirjanduslikku stiili, põnevaid fakte ja asjalikkust. Mõned etteheited tulid sissejuhatuse konarlikkuse ja teksti liigendatuse aadressil. Kolmandale kohale platseerunud ülevaate trumbiks oli kahtlemata muhe stiil, mis selle just minu jaoks teistest esile tõstis – negatiivse poole pealt võiks aga ära märkida liiga pikki heietusi ülevaate algul ja hüplikku sisu.

Neljandaks jäi ülevaade LG poolt toodetud kahe mälukaardipesaga mobiiltelefonist. Kuna see kolmandale kohale vaid kahe punktiga alla jäi, siis ei saa me seda kurvalt nurka kössitama jätta. Anname sellele ülevaatele hoopis üllatus-lohutus-ergutusauhinna, mille olemus selgub kunagi lähitundidel.

Lisaks žürii valitud ülevaadetele toimus loosimine ka kõigi Digitesti veebilehel Digitest 2010 konkursi raames avaldatud ülevaadete vahel. Loosiga välja tõmmatud ülevaated ning nendele vastavad auhinnad on:

Digitesti veebilehe meeskond tänab kõiki Digitest 2010 konkursist osavõtjaid. Kui sul nüüd midagi kirjutama jäi või kui sul tekib mõni mõte, mida oma mobiili, arvuti, audio-video või fototehnika kohta teistega jagada, siis saad seda ikka Digitesti veebilehel teha. Mis sest, et konkurss läbi sai. Teeme koos Digitesti veebilehe Eesti võimsamaks tehnikaülevaadete koguks.

Kõigi auhinnasaajatega võetakse ühendust juba täna.

(187)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Razer hiir Salmosa 1800 Razer hiir Salmosa 1800 Maailma kiireima optilise sensoriga hiir algajale mängurile. 1800 dpi 3G Infrared sensor (kuni 2,25× kiirem kui tavaline mänguhiir), ülikerge korpus, riistvaraliselt muudetav DPI (800/1800)...
Razer DeathAdder 1800 hiir Razer DeathAdder 1800 hiir 1800 dpi 3G infrapunasensoriga mänguhiir suudab ekraanil liikuda 2,25× kiiremini kui standardsed 800 dpi otpilise sensoriga hiired. Vaenlane on surnud enne, kui ta teid üldse näeb. 1800 dpi 3G...
Roccat hiirematt Sota, Granular Black Hiiremati teraline pind kombineeritult sisese metallikihiga pakub parimat tööpinda arvutimängurile. Hiir libiseb matil äärmiselt kergelt ja minimaalse jõuga. Hiiremati kvaliteeti on testitud paljude mänguhiirtega.
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

""Artiklis kirjeldatud tooted" all viidet saadavad tagasi selle blogi. "

vaheteiole, Sportlikult elegantse Huawei Watch GT 3 ostul säästad 50-150€

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga