Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Photopointi esinduskauplus Tartu südames “Kvartal” kaubanduskeskuses

Photopointi uues ja modernses Kvartali esinduskaupluses Tartu südalinnas on müügil digikaamerad, objektiivid, droonidfotoalbumid, pildiraamid ning muu foto- ja videograafiaga seonduv. Samuti on riiulitel olemas kõikvõimalikud arvutitarvikud: klaviatuurid, arvutihiired, kõrvaklapid, kõlarid jm. Meilt leiad ka selle pisikese kummalise vidina või kaabli, mida kõikjalt juba ammu oled otsinud.

Tippklassi fototehnikast või fotoalbumitest/pildiraamidest punnis olevatest klaaskappidest ja riiulitest kaupluse tagumise osa poole liikudes võid end ühel hetkel leida minifotostuudiost, kus valmivad kõikidele nõuetele vastavad dokumendifotod ja viisafotod. Seal samas on ka laboritsoon, kus fotolaboritest vuhisevad välja tuhanded paberfotod ja sinna saab viia ka vanu pilte ja filme digitaliseerimiseks. Lisaks saab seal tellida fotomeeneid, fotokapasid ja lõuendeid ning dokumente või pilte lasta lamineerida jne.

 

Kuidas meid Kvartali vabaaja- ja kaubanduskeskusest üles leida?

Photopointi esinduskauplus asub Kvartali keskuse 0. korrusele kohe Maksimarketi läheduses. Eriti mugav on meie juurde jõuda, kui sisened keskusesse Turu tänava poolsest sissepääsust – sealt, mille juures ripub väljas mustal taustal Photopointi logo. Kui oled Kvartalisse tulemas autoga, siis meie kauplus on maa-aluse parkla teiselt korruselt tuleva elevaatori suudmes – pargid seal praktiliselt nagu Photopointi kaupluse ukse ees.

 

Soovid meie Kvartali esinduskauplusega võtta ühendust?

Kui sa ei ole väga tihe Tartu külaline, siis Kvartali keskuse aadress on Riia 2 (vajad näiteks GPS’i sisestamiseks) – see asub otse Tartu südames (Vana Kaubamaja asemel) ning kesklinnas ringi liikudes on ülimodernset Kvartali kaubanduskeskusest praktiliselt võimatu mitte märgata.

Meie esinduskauplus Kvartalis on avatud E-L kell 10.00 – 21.00 ja P kell 10.00 – 19.00 (v.a riigipühad) ja ühendust saab nii telefoni: 473 3830, mobiili: 530 86120 kui e-maili teel: kvartal@photopoint.ee

 

Milline näeb meie Kvartali esinduskauplus välja seest?

Tänu tehnikaimedele saad meie Kvartali esinduskauplusele tiiru peale teha ja Sind huvitavate kaupade asukohad lausa enne külastamist selgeks teha – seda tänu Google Street View abile:

 

Kas teadsid, et Kvartali Photopointis saab rentida fototehnikat?

Elu on täis spontaansust, väljakutseid ja seiklusi, mille jäädvustamiseks vajalik või õige tehnika ei pruugi alati olla käepärast. Kui vajad lisajõude sünnipäevade, kooli- või lasteaiapidude, reisimuljete, liblikate/lindude/loomade või lummavate päiksetõusude ilu jäädvustamiseks, siis astu läbi Photopointi Kvartali keskuse fototehnika rendist. Laenutamiseks on väljas peegelkaamerad, objektiivid, välklambid, statiivid, Pentx binoklid ja muu tehnika. Kogu renditehnika valikut näed veebilehel – photopoint.ee/rent. Mingi toote kindla saadavuse saad teada kui helistad enne rentimist otse kauplusesse.

 

Kus ja kuidas parkida?

Kvartalis on 360 parkimiskohta, mis asuvad kahel maa-alusel korrusel P1 ja P2. Parklasse pääseb Turu tänavalt ja Soola tänavalt. Parklast väljasõit suubub Soola tänavale ja see töötab automatiseeritult ning on avatud ööpäevaringselt. Kvartali maa-alustes parklates on E-R 1 tund parkimist tasuta ning nädalavahetusel on parkimine lausa 3 tundi tasuta. See tähendab, et Kvartali keskuse Photopointi esinduskaupluses saad rahulikult üle vaadata kogu foto- ja digitehnika ning lasta teha endast vajalikud fotod.


Nagu näed, siis on Photopointi esinduskaupluses kvaliteetset foto- ja digitehnikat ühe ruutsentimeetri kohta enam kui kusagil mujal Kvartalis. Lisaks kõikvõimalikud fototeenused ja tohutu valik fotoalbumeid ja pildiraame. Põhjuseid meie külastamiseks leidub kõigil!

 

Külasta Photopointi Kvartali esinduskauplust – ootame sind!

 

Mitte lihtsalt Photopoint. Meie veebikaubamajas on ka:

KAITSEMASKID | KUMMIKUD | ROBOTTOLMUIMEJAD | VISIIRID

KÜLMKAPID | ÜHEKORDSED NÄOMASKID | KORDUVKASUTATAVAD NÄOMASKID

(3776)

Kommentaarid