Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Nintendo 3DS taskukonsool – 3D mängud ilma prillideta

Eile õhtul, arvuti-ja videomängude messi E3 teisel päeval esitles Nintendo oma uut kaasaskantavat mängukonsooli nimega 3DS. Seda võib nimetada revolutsiooniliseks seadmeks, kuna suudab esitada 3D mänge ilma spetsiaalsete prillide abita.

Nagu senistel versioonidel (DS lite 131.15€, DSi 161.65€ ja DS XL 202.32€), nii on ka uuel kaks ekraani. Alumine, juhtnuppude juures olev on 3.0″ diagonaaliga ja puutetundlik. Ülemine on veidi suurem (3.5″) ning sellel kuvatakse pilt 800×240 piksli abil. Pooled pikslitest on 3D rakenduse puhul reserveeritud ühele, pooled teisele silmale. Ekraani ääres, vasakul pool on üles-alla nihutatav nupp, millest saab 3D efekti vastavalt ekraani kaugusele silmadest õigeks timmida. Või täiesti välja lülitada.

Ekraani kohal on üks veebikaamera, tagaküljel on aga koguni kaks kaamerasilma – 3D fotode pildistamise jaoks. Konsoolile on lisatud vingematest nutitelefonidest tuttavad funktsioonid – pöörlemissensor ning kiirendussensor. Päris oluliseks muudatuseks on joysticki lisamine neljasuunalise nupu kohale.

Koos konsooliga ilmutasid end loomulikult ka esimesed sellele sobivad 3D mängud nii Nintendolt endalt kui ka teistelt arendajatelt. Nintendo enda varasalvest presenteeriti eile kaheksat uut või uuendatud mängu (“Kid Icarus: Uprising”, “Nintendogs + cats” jne). Tuntud arvutimängude loojad Ubisoft, EA, Konami, Square Enix ja Capcom asuvad samuti konsoolile oma mänge kohandama. Nintendo presidendi Satoru Iwata sõnul saab 3DS-iga nautida muuhulgas selliseid mänge nagu Final Fantasy, Assassin’s Creed, Fifa, Street Fighter ja Metal Gear Solid.

Konsooli turule tuleku aega ega hinda Nintendo eile ei nimetanud.

(1589)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Nintendo DS lite must Nintendo DS lite must Kahe puutetundliku ekraaniga ning Nintendo Wi-Fi ühendusega mängukonsool. Võimaldab integreeritud mikrofoni ja käsikirjatarkvaraga suhelda ja mängida ühes ruumis kuni 16...
Nintendo DSi valge Nintendo DSi valge Kahe puutetundliku ekraaniga, integreeritud veebikaameraga ning Nintendo Wi-Fi ühendusega mängukonsool. Mälukaardid mängudega on müügil eraldi lisadena.
Nintendo DSi XL tumepruun DSi XL konsool võimaldab jagada mängurõõmu sõprade ja perega
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga