Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

HTC Desire X – kas uus säästufonide liider?

Viimasel ajal muidu madalat profiili hoidev Taivani telefonitootja HTC tutvustas Berliinis toimuval järjekordsel IFA messil oma uut säästumudelit HTC Desire X.

Oma isiklikule kogemusele toetudes võin väita, et HTC teeb ilmselt parima koostekvaliteediga Android nutitelefone. Sama sõnumit on algusest peale kandnud ka HTC hinnapoliitika, mis on HTC-de hinnad hoidnud jätkuvalt Android-telefonide hinnaklassi tipus. Vaatame siis lähemalt, mida HTC peab säästutelefoniks.

Kapoti all tuksub 4-tollise Super LCD ekraaniga Desire X-il kahetuumaline 1GHz Snapdragon S4 protsessor koos Androidi eelviimase IceCreamSandwich versiooniga. Neile sekundeerivad 768 Mb vahemälu, Beats Audio heli, Ardeno 203 graafikakiirendi, 5 Mp kaamera ning 4Gb mälumahtu. Lisaks sellele tuleb iga uue Desire X-iga kaasa 25 Gb pilvemälu Dropbox’ilt. Viimane pakkumine kestab küll tähtajaliselt ning ilmselt mingi aja pärast tuleb selle eest hakata eurosid tuulutama, kuid hei, kingitud hobuse suhu ju ei vaadata.

Kõik need eelmainitud näitajad on säästumudeli kohta üpris isuäratavad. Iseasi on nüüd aga see, milline on HTC ettekujutus säästuhinnast ning kas HTC muidu laitmatu koostekvaliteet on kaasatud ka antud mudeli juures. Teatavasti on HTC hiljutise tippmudeli HTC One X 608.98€ puhul olnud juba kuulda nurinat.

Müügile peaks HTC Desire X jõudma juba järgmisel kuul.

Allikas: Engadget

Pressiteade – 30.08.2012

HTC tutvustab uut telefoni Desire X

Uus Desire X on suurepärase kaamera, heli, kiiruse ja jõudlusega nutitelefon, mis on samas ka taskukohase hinnaga.

HTC Desire X on varustatud Beats Audio ja kahetuumalise 1GHz QualcommSnapdragon S4 protsessoriga. Desire X nutitelefon töötab kõige uuema Androidi operatsioonisüsteemiga 4.0 ehk Ice Cream Sandwich ning HTC Sense kasutajaliidesega.

Uut HTC nutitelefoni iseloomustab kaunis ja õhuke disain ning kompaktsus. Desire X telefonil on 4-tolline LCD WVGA ekraan ning isegi eredas päikesevalguses kristallselge ja kirgas pilt.

Nutitelefoni 5-megapiksline kaamera teeb suurepäraseid pilte ka kehvades valgustingimustes tänu ImageChip’ile, f/2.0, 28mm lainurkläätsele, BSI sensorile, HDR tööreziimile ja automaatselt reguleeritavale vägule. Samuti ei ole tarvis valida enam video või pildi vahel – tänu VideoPic’ile on võimalik Desire X nutitelefoniga teha samaaegselt nii pilti kui ka videot. Uus HTC nutitelefon suudab tänu Always Focus autofookusele ja superkiirele käivitamisele (vaid 1 sekund) salvestada kõik olulised hetked,

Desire X’ga on vaid ühe puudutusega võimalik jagada pilte, videosid või faile oma pere ja sõpradega ning Dropbox pakub lisaks ka kaks aastat tasuta mahtu 25GB *.

* Tasuta Dropbox 25GB maht on saadaval neile, kes registreeruvad enne 2013.aasta lõppu

(978)

Artiklis kirjeldatud tooted:
HTC One X, valge Eriline sooritusvõime standardvarustuses
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga