'; GoPro Hero13 Black on modulaarne seikluskaamera vahetavate objektiividega

Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

NÜÜD MÜÜGIL: GoPro Hero 13 Black on modulaarne seikluskaamera vahetavate objektiividega

GoPro HERO13 Black

Oleme taaskord jõudnud septembrikuuni, kus paljud brändid kuulutavad välja oma uusi tooteid. Nende hulgas on ka loomulikult GoPro, kes tõi müügile oma uue põlvkonna seikluskaamera — GoPro Hero13 Black.

See aasta on GoPro meeskond kõvasti vaeva näinud, sest uus HERO13 Black sisaldab omajagu uuendusi ning innovatiivseid disainimuudatusi, mis teevad sellest parima GoPro seikluskaamera, mida hetkel endale soetada. 

GoPro Hero 13 Black — seikluskaamera, mis üllatab mitmeti

Omadus, mis püüab kõige rohkem tähelepanu uue HERO13 Black puhul on selle modulaarne disain, mille abil on nüüd esmakordselt võimalik seikluskaameral vahetada objektiive!

Uue 13. põlvkonna GoPro väljalaskega jõudis müügile kolm HB-seeria objektiivi — kinoefektiga “anamorphic”, 4-kordselt lähedamale teravustav “macro” ja ülilainurkset vaadet pakkuv “ultra-wide”. Lisaks on müügil saabumas nelja ND filtrit sisaldav komplekt (ND4, ND8, ND16, ND32).

Objektiivid ja filtrid tuvastatakse kaamera külge kinnitamisel automaatselt, mis GoPro sõnul pakub objektiivi tüübist ja keskkonnast lähtuvalt optimaalseid sätteid. Objektiivid on ka loomulikult veekindlad ja kriimustusvastased.

GoPro HERO13 Black

GoPro Hero13 Black kasutab uut ja suuremat 1900mAh liitiumakut, mis on GoPro sõnul 10% suurem ning pakub paremat energiatõhusust, et pakkuda pikemaid salvestusaegu.

Antud seikluskaamera on suuteline salvestama 1,5 tundi pidevalt 5K/30p või 4K/30p režiimides ning samuti üle 2,5 tunni madalama 1080/30p režiimi juures.

Lisaks lisandus GoPro’le uus viis laadimiseks, kui soetad juurde “Contacto Magnetic Door ja Power Cable” komplekti, mis kinnitub magnetiliselt luugi külge ning pakub hõlpsat ja ilmastikukindlat viisi oma seikluskaamera laadimiseks.

GoPro HERO13 Black

Muide, HERO13 Black sisaldab nüüd lausa kolme kinnitusvõimalust, mis muudavad selle mitmekülgsemaks kui kunagi varem.

Uus Magnetic Latch Mount muudab kaamera vahetamise ühelt kinnitusviisilt teisele kiiremaks ja lihtsamaks. Kasuta sisseehitatud kinnitussõrme, et paigaldada kaamera kindlalt GoPro alustele, kui vajad vastupidavat kinnitust karmides tingimustes. 1/4-20 kinnituskeeret saab kasutada statiivide ja muude tavaliste kaameratarvikutega.

GoPro HERO13 Black

Lisaks on seikluskaameral endal mõned märkimisväärsed uuendused, nt. 13-kordne “Burst Slo-mo” režiim, mille abil saad jäädvustada 5.3K 120 kaadrit/sek või 720p resolutsioonis lausa 400 kaadrit/sek!

Muuhulgas on GoPro taas kastusele võtnud sisse ehitatud GPS mooduli, mis aitab jälgida nt. Sinu kiirust, teekonda ja kõrgust — kõiki neid parameetreid on võimalik lisada otse oma salvestuste peale, et anda vaatajale rohkem konteksti.

GoPro HERO13 Black


GoPro HERO13 Black Creator Edition

GoPro HERO13 Black Creator Edition on erikomplekt, kuhu lisaks pöörast pildikvaliteeti ja vastupidavust pakkuvale HERO13 Black kaamerale kuuluvad veel ka:

  • GoPro Volta akukäepide, mis pikendab kaamera aku tööiga kolmekordselt ja sellel on ka integreeritud nupud ühe käega juhtimiseks.
  • GoPro MediaMod, millel on on sisseehitatud mikrofon, 3,5 mm mikrofonisisend, HDMI väljund ja kaks cold shoe pesa lisatarvikute jaoks.
  • GoPro Light Mod, mille abil saad valgustada subjekti ühtlaselt ja pehmelt, mis tõstab videote kvaliteeti.


Muu poolest on oodata Hero13 Black mudelist sama head, mida ka viimastelt GoPro mudelitelt, sealhulgas GoPro muljetavaldavat HyperSmooth pildistabiliseerimistehnoloogiat ning 1/1,9″ CMOS sensorit.

Kui soovid oma järgmise seikluse jaoks kaasa haarata parimatest parima kaamera, siis tõtta Photopointi esinduskauplustesse või suundu veebikaubamajja.

 


Kahtlemata on uue kaamera ostmine arvestatav investeering ja seetõttu pakume nii eraisikutele kui ettevõtte nimel ostmiseks mugavaid ja paindlikke järelmaksu võimalusi – nii ei pea kogu summat kohe tasuma, vaid saab maksta osamaksete kaupa.

Photopoint on GoPro ametlik ja pikaajaline partner Eestis. Photopoint.ee ostujuhid – ammuta inspiratsiooni ja teadmisi.

(748)

Artiklis kirjeldatud tooted:
GoPro HERO13 Black
  • Kompaktse korpuse & vahetatavate moodulitega GoPro
  • 5.3K 60 kaadrit/s & 4K 120 kaadrit/s videosalvestus
  • 27-megapikslised fotod, timelapse & aegluup režiimid
  • HyperSmooth 6.0 videostabilisatsioon & HLG HDR
  • Veekindel kuni 10 m lisakorpuseta, integreeritud GPS
449€
GoPro HERO13 Black Creator Edition
  • Kompaktse korpuse & vahetatavate moodulitega GoPro
  • 5.3K 60 kaadrit/s & 4K 120 kaadrit/s videosalvestus
  • 27-megapikslised fotod, timelapse & aegluup režiimid
  • HyperSmooth 6.0 videostabilisatsioon & HLG HDR
  • Veekindel kuni 10 m lisakorpuseta, integreeritud GPS
679€

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast