Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Zhiyun CRANE M2 on uus multifunktsionaalne stabilisaator

Zhiyun Crane M2

Zhiyun annab teada, et toob turule uue CRANE M2 stabilisaatori, mis on kohaldatav kasutamiseks väga erinevate salvestusseadmetega ning võimaldab lisada loomingule seni kättesaamatuks jäänud eriefekte. 

Zhiyun CRANE M2 saab kasutada koos seiklus-, kompakt- ja kergete hübriidkaameratega ning nutiltelefonidega. Laialdane kaamerafunktsioonide juhtimine WiFi ja Bluetooth kaudu, inspireerivad uued videojäädvustamise võimalused, pikk kuni kaheksatunnine kasutusaeg, ülevaatlik OLED ekraan ja seadistuste juhtimine käepidemelt on koondatud CRANE M2 näol kompaktsesse ja soodsa hinnaga komplekti.

 

Üks stabilisaator kõigile seadmetele

Traditsiooniliselt on igale seadmele vaja olnud erinevat stabilisaatorit ning sellega kaasnesid suuremad kulutused ja keerukam seadmete haldamine.

Tänu universaalsusele pakub CRANE M2 säästu ning lihtsustust ka selles osas (telefonide ning seikluskaamerate kinnitamiseks stabilisaatorile läheb tarvis eraldi müüdavaid lisatarvikuid).

 

Kompaktne, lihtne ja käepärane

CRANE M2 nutikas tasakaalustamissüsteem on vastuseks videomaailmas standardiks saanud paindlikkusele. CRANE M2 uus kiirvabastusplaat koos mõõteskaala ja positsioonimarkeriga muudab kaamera eemaldamise või teise seadme vastu vahetamise oluliselt kiiremaks – nii ei lähe olulised kaadrid tasakaalustamisvajaduse tõttu kaduma.

Tänu telgede lukustamise võimalusele saab stabilisaatori kiirelt transpordiasendisse seada ning seadme teljed on kandmise ajal kindlalt paigal.

Zhiyun Crane M2

CRANE M2 on mõõtudelt kompaktne, kuid siiski piisavalt tugevate tasakaalustusmootoritega, et hoida paigal erinevaid salvestusseadmeid ja suunata liikumist sujuvalt ning vastavuses operaatori soovidega. Käepide püsib kindlalt käes ning loogilise asetusega juhtnuppude ning selge OLED ekraani abil on stabilisaatori ning kaamera seadistuste muutmine kiire ja mugav.

 

Uued loomingulised ja kindlalt kontrollitud liikumised.

Lisaks kolmele põhilisele töörežiimile Pan Follow (PF), Follow (F) ja Lock (L), võimaldab Zhiyun CRANE M2 veel lisaks nii mõndagi.

Full-Range POV Mode võimaldab 360° sünkroonset liikumist kõigi kolme telje suhtes, Vortex Mode abil saab pildivälja panna 360° pöörlema.

Go Mode on suurepärane spordi ja kiirete liikumiste jäädvustamiseks ning Selfie mode võimaldab kaamerat kiirelt 180° võrra pöörata, et ennast kaadrisse saada – suurepärane vloggeritele.

 

Ühendus nutiseadmega lisab veel funktsioone

CRANE M2 WiFi ja Bluetooth ühenduvus võimaldab kontrollida kaamerat juhtmevabalt stabilisaatori käepidemelt ja Zhiyun’i nutirakendusest ZY PLAY.

Zhiyun Crane M2

CRANE M2 käepidemel olevate ¼-tolliste keermestatud avade abil saab stabilisaatorile kinnitada erinevaid lisatarvikuid – mikrofon, valgustus, lisaekraan jne.

Aku tööaeg on kuni kaheksa tundi ja vajadusel on CRANE M2 akudelt võimalik laadida kaamerat, telefoni või mõnda teist seadet, mis vajab järele aitamist. Teisalt saab gimbali enda tööaega samuti välise akupanga abil pikendada.

Zhiyun CRANE M2 jõuab Photopointi veebikaubmajja ja esinduskauplustesse müügile augustikuus ja hakkab maksma 289 eurot.

 

Ole esimeste hulgas ja eeltelli Zhiyun Crane M2 ››

(330)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Zhiyun Crane M2
  • Universaalne videostabilisaator
  • Sobib hübriid-, kompakt ja seikluskaameratele
  • Toetab kuni 720 g raskust
  • Aku kestab kuni 8 tundi
  • Kompaktne ja kerge konstruktsioon
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga