Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Uus Zhiyun Crane 2S gimbal aitab loovuse viia uuele tasemele

Zhiyun Crane 2S

Järjekordselt näitab Zhiyun maailmale, et nad on sisuloojate jaoks juhtiv kaamerastabilisaatorite tootja, sest müügile jõudis Zhiyun Crane 2S. Tegemist on kerge 3-telje stabilisaatoriga, mis suudab tasakaalustada muljetavaldava kaaluga kaamerakomplekte ning võimaldab operaatoril kasutada loo elavdamiseks väga laia valikut loomingulisi funktsioone. 

Peale kolme aasta eest esitletud Crane 2 välja toomist, ei olnud maailm enam endine – kaamerastabilisaatori omamine oli sellest hetkest jõukohane igaühele. Uus täiustatud Crane 2S toob mitmeid uusi võimalusi, mis annavad loovusele veelgi avaramad võimalused.

Zhiyun Crane 2s gimbal

Zhiyun Crane 2S mudelis on kasutusel uusim 9. generatsiooni stabiliseerimisalgoritm, milles on täiustatud gimbali dünaamikat ning reageerimist erinevates suundades liikumisele. Tänu tasakaalustusmootorite juhtimisalgoritmide täiustamisele suudab Crane 2S nüüd ülima kergusega tasakaalustada selliseid suuri kaamerakomplekte nagu BMPCC 6K, Panasonic Lumix S1H, EOS 1DX Mark III.  

Uuendatud teravustamispunkti juhtimise süsteemi koostöö teravustamis- ja suumimismootoritega toimib nüüd peaaegu olematu viitega – tagades selle, et ükski kiire liikumine ei jää salvestamata.

 

Nutikad funktsioonid

Jälgides trendi, et TikTok´i videote ja Instagram´i lugude populaarsus kasvab tormiliselt, siis lisati Crane 2S stabilisaatorile püstformaadis video salvestamiseks täiendav vertikaalne kiirvabastusega kaamera kinnitamise süsteem. 

Stabilisaatoril on nüüd olemas pesa juhtmevaba videopildi edastuse saatja jaoks ning kolm kinnituskohta monitori, mikrofoni, valgusti või teiste vajalike tarvikute kinnitamiseks. 

Zhiyun Crane 2s

Tagamaks seda, et ükski kiirelt toimuv sündmus ei jääks jäädvustamata, siis on Crane 2S stabilisaatoril kasutusel tuliuus FlexMount kinnitussüsteem, mis kiirendab kaamera seadistamist ning hoiab samaaegselt kaamerat seadistamise ajal turvaliselt siinidel. Kõik on peensusteni läbi mõeldud – isegi turvalukustuse rakendumist on võimalik muuta.

 

Uus 0.96″ OLED ekraan on eelnevast ülevaatlikum ning juhtnuppude abil saad menüüdes sekunditega liikuda soovitud kohta või vahetada hetkega stabiliseerimisseadistusi. Sarnaselt teiste Zhiyuni LAB ja Weebill stabilisaatori mudelitega, võimaldab Crane 2S valida sobivaima kuue stabiliseerimisrežiimi hulgast (Pan Following, Locking, Following, Full-Range POV, Vortex, Go mode). Lisaks on võimalik kasutada eelprogrammeeritavaid liikumisfunktsioone, nagu Panorama, Timelapse, Motionlapse ja Long Exposure Timelapse.

 

Telli Zhiyun Crane 2 endale koju/kontorisse või pakiautomaati ››

 

Vaata kogu Zhiyun toodete valikut Photopointi veebikaubamajast ››

(207)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Zhiyun Crane 2S
  • Professionaalne kolmeteljeline stabilisaator
  • Uuendatud algoritmid veelgi stabiilsemaks videoks
  • Võimalik salvestada vertikaalset videot
  • Toetab ka suuremaid kaameraid
  • Aku kestab kuni 12 tundi
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga