Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Xiaomi avalikustas uue aktiivsusmonitori Mi Band 4



Xiaomi  avalikustas, et tulemas on populaarsete ja taskukohaste nutivõrdude Mi Band seeria uus mudel Mi Band 4, mis on muuhulgas AMOLED-värvilise puutetundliku ekraaniga. 

Xiaomi on hetkel suuruselt teine keha küljes kantavate aktiivsusmõõtjate tootja maailmas. Ja see on kõik just tänu Mi Band seeria aktiivsusmonitoridele, mis on lisaks suurele funktsioonipagasile ja muljetavaldavale akukestvusele ka eriti taskukohased. Esimene Mi Band tuli välja 5 aastat tagasi ning seeria viimane väljalase Mi Band 3 on siiani üks parimaid taskukohase hinnaga nutivõrusid mis üldse turul saadaval. Õige pea tõotab sama eduloo teha ka uustulnuk Mi Band 4.

Xiaomi on teinud iga uue generatsiooni aktiivsusmonitori väljatulekul muudatusi nii disainis kui sisus. Nii on see ka nüüd. Peamine uuendus Mi Band 4 puhul on selle värviline displei. Aktiivsusvõrul on täpsemalt 120×240 AMOLED värviline 2.5D klaasiga displei. Lisaks sellele on ekraan märgatavalt suurem ja eredam: Mi Band 3-e 0.78-tolline ekraan sai asendatud suurema 0.95-tollise ekraaniga.

Mi Band 4-jal on ka 6-teljeline kiirendusmõõtja, mis tunneb ise ära kui oled treeninguga alustanud (sa ei pea ise aktiivsusmonitori treeningrežiimile ümber lülitama). See tuvastab automaatselt  ka erinevaid aktiivsusvorme nagu rattasõit, jooksmine, ujumine ja kõndimine jne. Aktiivsusmonitor on sarnaselt eelkäijale Mi Band 3-le 50 meetri sügavuseni veekindel, mis teeb sellest ka ideaalse nutivõru ujumiseks. Uus Xiaomi  võru tuvastab lisaks erinevatele treeningstiilidele ka kõikvõimalike ujumisstiile – võru on teadlik kas ujud vabastiili, liblikat, krooli või mõnda muud stiili. Ja seda kõike jälgib ta reaalajas. Xiaomi on uues mudelis säilitanud töökindla pulsianduri ja Bluetooth 5.0 LE ühenduse.

Võrul hakkab olema ka NFC ühendusega versioon, et teha sellega mugavalt ka väiksemaid makseid. Aga nagu Mi Band 3 puhul ja ka paljude teiste tootjate nutivõrudega, on ebatõenäoline, et Eestis sellega veel lähitulevikus makseid tegema hakata saab. NFC-võru versioonil on ühtlasi olemas mikrofon, et kasutada seda koos Xiaomi virtuaalse assistendiga. Kuid see on paraku taaskord midagi, mis leiab kasutust üksnes Hiinas.

Nagu eelkäijatelgi, kestab ka selle versiooni aku muljetavaldavad 20 päeva. Xiaomi Mi Band 4 tuleb turule kuues erinevas värvitoonis juuni teises pooles.

Allikas: Xiaomi

Kõik spordikellad ja aktiivsusmonitorid Photopointis »

 

(1358)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Xiaomi aktiivsusmonitor Mi Band 4, must
  • Integreeritud pulsianduriga aktiivsusmonitor
  • Värviline puutetundlik 0,95" AMOLED ekraan
  • Nutitelefoni märguanded otse randmel
  • Aku kestab kuni 20 päeva
  • Veekindel, sobib ujumiseks
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga