Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Photopoint TOP 5: enim ostetud kiirpildikaamerad aastal 2019

kiirpildikaamera

Paberpilte väljutav kiirpildikaamera on lõbus alternatiiv digikaameratele. Lisaks käega katsutavatele paberfotodele, mille ilmumist peab ootama vaid loetud minutid, pakub kogu pildistamisprotsess ka rohkelt lustimisrõõmu. Kiirpildikaameraga saad jäädvustada kõik oma eredamad hetked ning seda väga minimaalse vaevaga. 

Kui ka Sina oled mõelnud ennast või mõnda lähedast sellise laheda tehnikavidinaga poputada, siis on õige aeg uurida, millist kiirpildikaamerat teised endale käesoleval aastal kõige enam soetanud on. Toome teie ette 2019. aasta TOP 5 kõige populaarsemat ehk enim ostetud kiirpildikaamerat 

 

1. Fujifilm Instax Mini 9

 

Kõige levinum mudel kiirpildikaamerate põllul on Instax Mini 9. Äärmiselt soodsa hinnaga mudel, mida on lihtne kasutada. Sellel on fikseeritud säriaeg, automaatne teravustamine ja fokusseerimiskaugus 0,6m – ∞.  Kaamerasse on integreeritud välk ja selfie-peegel, mis teeb ka iseenda pildistamise oluliselt mugavamaks. Muuhulgas on Instax Mini fotopaberi valik (foto suurus: 62 × 46 mm) väga suur ning materjal on reeglina ka odavam, kui konkurentidel. Instax Mini 9 kaameraid on saadaval mitmes erinevas värvitoonis. Kõige eelistatumad värvitoonid on 2019. aastal “Ice Blue“, “Smoky white” ja “Blush Rose”. 

 

2. Polaroid OneStep 2

 

Teisele kohale tulnud OneStep 2 VF polaroidkaamera on inspireeritud 1977. aastal välja tulnud algupärasest OneStep kaamerast. Aparaadil on kvaliteetne objektiiv ja võimas välk, mis tagab head fotod absoluutselt igasugustes oludes. Lisaks on VF mudelil ka pildiotsija, millega kadreerimine on eriti lihtne ja LED-riba, mis kuvab järelejäänud kaadrite arvu. Integreeritud aku peab ühe laadimisega vastu kuni 60 päeva. Kaamera kasutab nii Polaroid i-Type kui ka Polaroid 600 fotopabereid. Kõige ostetum antud seeria toode oli 2019. aastal valge OneStep 2 VF Everything Box.  Photopointi valikus leidub aga veel mitut värvi OneStep 2 VF kaameraid ja erineva sisuga komplekte.

 

3. Fujifilm Instax Mini 90 Neo Classic

 


 

Fujifilm Instax Mini 90 on kiirpildikaamera, mille välimus paneb säbelema iga tulihingelise retrofänni. Lisaks stiilsele välimusele on muidugi tubli ka selle sisemus. Kaameral on kolmeastmeline teravustamine, makrorežiim, topeltsärirežiim, bulb režiim, AA elementide asemel spetsiaal-liitiumaku, nupud režiimide vahetamiseks kaamera taga ja võimalus reguleerida välgu intensiivsust. Kaamera kasutab pildistamiseks Instax Mini pabereid (62x46mm). Mini 90 Neo Classic on saadaval kolmes värvitoonis: mustas, punases ja pruunis korpuses ning viimane on neist ka meie klientide seas hetkel kõige populaarsem.

 

4. Polaroid OneStep+

 

OneStep+ on välimuselt ja kasutamisloogikalt praktiliselt identne OneStep 2 VF (2. koht) kaameraga, kuid sellele on lisatud Bluetooth funktsioon, mis liidab kaamera digimaailma võimalustega. Kaameraga saab teha topeltsäritusega fotosid, valgusmaalinguid, seada viitpäästiku või seadistada kõike kaamera manuaalrežiimis. OneStep+ ei puudu ka võimas välk ja pildiotsija, millega on fotode kadreerimine käkitegu. Tänu kauakestvale ja taaslaetavale akule (kestab 60 päeva) on kaamera alati tegudeks valmis. Kaamera kasutab Polaroid i-Type & 600 fotopabereid (foto suurus: 107 × 88 mm). Kõige suuremaks ostuhitiks on sel aastal komplekt OneStep+ Everything Box (must).

 

5. Fujifilm Instax Square SQ6

 

Esiviisikusse mahub veel ka kiirpildikaamera Fujifilm Instax Square SQ6. Selle kaamera käivitamiseks tuleb vaid objektiiv korpusest välja tõmmata ning valida sobiv stseen. Teravustamine ja välk on täisautomaatsed ega vaja seadistamist. Instax Square SQ6 külge on monteeritud ka selfie-peegel, mis aitab iseennast pildistades paremini fotot kadreerida. Peale selle on Instax Square SQ6 kiirpildikaameral ka makrorežiim lähivõteteks 30–50 cm kauguselt, maastikurežiim ja selfie-režiim.  Kaamerasse sobiv pildimaterjal on Fujifilm Instax Square film (Foto suurus: 62 × 62 mm). Kõige populaarsemaks värvivalikuks on “Blush Gold“.


 

Sellised olid 2019. aasta kõige populaarsemad kiirpildikaamerad, mille võimed ja silmailu on võitnud väga paljude fotosõprade südamed. Kui selles valikus aga ükski tegelane veel silma särama ei pannud, siis saad kogu valikuga tutvuda meie veebipoes:

 

Kõik kiirpildikaamerad Photopointi veebipoes » 

 

(710)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Fujifilm Instax Mini 9, ice blue
  • Lihtsalt kasutatav kiirpildikaamera
  • Kasutab "Instax Mini" pabereid
  • Foto suurus: 62 × 46 mm
  • Automaatne teravustamine
  • Integreeritud välk & selfie-peegel
Fujifilm Instax Square SQ6, blush gold
  • Lihtsalt kasutatav kiirpildikaamera
  • Kasutab "Instax Square" pabereid
  • Foto suurus: 62 × 62 mm
  • Automaatne teravustamine
  • Integreeritud välk & selfie-peegel
Fujifilm Instax Mini 90 Neo Classic, pruun
  • Retrohõnguline kiirpildikaamera
  • Kasutab Instax Mini pabereid
  • Foto suurus: 62 × 46 mm
  • Kolmeastmeline teravustamine
  • Integreeritud välk
149€
Polaroid OneStep+, must
  • Kiirpildikaamera, mida saab juhtida nutitelefoniga
  • Kasutab Polaroid i-Type & 600 pabereid
  • Foto suurus: 107 × 88 mm
  • Aku kestab tervelt 60 päeva
  • Integreeritud välk ja pildiotsija
Polaroid OneStep 2 VF Everything Box, valge
  • Kiirpildikaamera koos paberi ja fotokarbiga
  • Kasutab Polaroid i-Type & 600 pabereid
  • Foto suurus: 107 × 88 mm
  • Aku kestab tervelt 60 päeva
  • Integreeritud välk ja pildiotsija
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga