Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Tais koos Sony Vario-Tessar T* FE 16-35mm f/4 ZA OSS objektiiviga

Seekord haarasin Photopointi foto- ja videotehnika rendist reisile kaasa Sony Vario-Tessar T* FE 16-35mm f/4 ZA OSS objektiivi, mis sai ette keeratud Sony a7R II täiskaader hübriidkaamerale ja sõitsin sellega taas ei kuhugi mujale, kui Taisse.

sony-fe-16-35-za-oss-karl-saare-photopoint_2

sony-fe-16-35-za-oss-karl-saare-photopoint_3

Maksimum ava f/4 pani küll algul veidi mõtlema, kas äkki teha valik mõne teise Sony objektiivi kasuks, aga huvitaval kombel ei tekitanud see mitte mingit probleemi ka peaaegu pimedas pildistamisel. Seda võib-olla ka põhjusel, et Sony low-light võimekus on lihtsalt nii pretty damn good.

sony-fe-16-35-za-oss-karl-saare-photopoint
sony-fe-16-35-za-oss-karl-saare-photopoint

Objektiiv tundus ehituselt väga kvaliteetne ja mis kõige parem – see oli väga kompaktne! Märkimisväärne on selle objektiivi puhul fakt, et sellega tehtud piltidel on isegi ääred täitsa teravad, aga seda võikski eeldada, sest kõigil Sony objektiividel on teada tuntud premium klassi omadused, mis kajastub kahjuks ka hinnalipikul.

sony-fe-16-35-za-oss-karl-saare-photopoint
sony-fe-16-35-za-oss-karl-saare-photopoint

Veel kasutusmugavusest rääkides, siis AF oli uskumatult kiire ja taaskord saan öelda, et mitte kordagi ei tekkinud momenti, kus mõni oluline kaader oleks fookusest väljas jäänud.

sony-fe-16-35-za-oss-karl-saare-photopoint
sony-fe-16-35-za-oss-karl-saare-photopoint

sony-fe-16-35-za-oss-karl-saare-photopoint_10

Olen Sony täiskaader hübriidkaamerat omanud ja sellega pildistanud nüüd vaid mõned kuud ja kahjuks pole veel jõudnud hirmuäratavalt suurt objektiivi arsenali soetada. Täiesti raudpolt kindel on see, et järgmine objektiiv, mille enda fotokotti lisaks soetan on just Sony Vario-Tessar T* FE 16-35mm f/4 ZA OSS, sest see on lihtsalt Must Have. See on selline objektiiv, millega võid ükskõik millest pilte teha ja see juba müüb!


Karli tööde ja tegemiste saad tutvuda ning ennast kursis hoida karlsaare.eu ja tema Instagram’i lehel ››

Eriline tänu: @marintiganik
Kõik artiklis kasutatud pildid on tehtud Sony a7R II abil ja kasutades Sony Vario-Tessar T* FE 16-35mm f/4 ZA OSS objektiivi.

Photopoint foto- ja videotehnika rent on suurepärane võimalus, kui vajad lisajõude enda erinevate projektide jäädvustamisel. Meie fototehnika rendi teenuseid kasutavad ja on kasutanud paljud tuntud Eesti foto- ja videograafid.

(810)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Sony Vario-Tessar T* FE 16-35mm f/4 ZA OSS objektiiv
  • 16–35 mm lainurksuumobjektiiv
  • Läbiva f/4.0 maksimaalse avaga
  • Carl Zeiss T* vääristusega elemendid
  • Integreeritud Sony OSS pildistabilisaatoriga
  • Sony α ja NEX pool- ja täiskaader hübriidkaameratele
1199€1539€

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast