Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Nüüd saadaval: Speedlink Sovos Vertical RGB ergonoomiline mängurihiir

Sovos Vertical RGB

Saksa arvutitarvikute tootja Speedlink ei väsi üllatamast uute põnevate toodetega. Photopointi veebipoodi ja kauplustesse jõudis ulmelise väljanägemisega arvutihiir Speedlink Sovos Vertical RGB.

Kuigi ettevõte on valmistanud sarnase vertikaalse kujuga hiiri ka varasemalt, on need suunatud peamiselt kontoritöötajatele. Sovos Vertical hiire näol on aga tegu Speedlinki esimese vertikaalse ergonoomilise arvutihiirega, mis toodetud just nimelt mängusõprade vajadusi silmas pidades. Võrreldes seda kontoritööks loodud vertikaalse hiirega tähendab see oluliselt rohkem nuppe ja funktsionaalsust. Loomulikult ka suuremat täpsust, kiirust ja uhkelt säravat RGB valgustust.vertikaalne arvutihiirHiire kummalise kuju põhjus on äärmiselt lihtne, see aitab hoida käe loomulikus ehk neutraalses asendis. Klassikalise arvutihiire puhul on käsi horisontaalselt ja selle pideval pikaajalisel kasutamisel tekivad käele pinge ja surve. Mistõttu võib tekkida vajadus kasutada näiteks spetsiaalse randmetoega geelmatti. Vertikaalse arvutihiire puhul on aga hiire töötasapind samas positsioonis kasutaja käe tasapinnaga, aidates seeläbi vähendada lihaspinget.

Speedlink arvutihiirMängurihiirele omaselt on Speedlink Sovos Vertical RGB varustatud rohkete nuppudega. Neid on kokku seitse, lisaks pisike joystick kang. Pöidla abil juhitaval juhtkangil on aga tegelikult vägagi nutikas põhjus. Nimelt tagab see välkkiire juurdepääsu viiele täielikult programmeeritavale makrole või käsule. Nende abil saab mugavalt juhtida arvuti meediat või hoopis haarata mängus kas uue relva järele või kasutada võimsat loitsu.

Mängurihiir ergonoomilineSovos Vertical on varustatud tuntud sensoritootja Pixart vägagi võimeka optilise sensoriga, mis võimaldab seadistada hiire tundlikust kuni 10 000 dpi ulatuses.

Kõik Speedlink Sovos Vertical hiire lülitid on mugavalt seadistatavad kaasasoleva tarkvara abil. Nimetatud tarkvara abil saab seadistada ka hiire RGB allosas olevat 360° ulatuses paiknevat valgusriba ning omistada selle, mis tahes värvi 16,7 miljoni tooni seast. Lisaks sellele on valikus ka 10 erinevat valgusefekti, mille saab seadistada vastavalt enda meeleolule, kas rahulikult “hingama” või hoopis rütmiliselt vilkuma.Sovos Vertical RGB

Hoolimata sellest, et Speedlink Sovos Vertical RGB nõuab harjumist, on see kahlemata suurepärane valik nii mängusõpradel kui ka kõikidele arvutiga töötavatele inimestele. Seda eriti siis, kui oled otsimas ergonoomilist ja mugavat hiirt, mis disainitud sagedaseks ning pikaajaliseks kasutuseks ning mis oleks mängurihiirele omaselt võimekas – kiire, täpne ja igati seadistatav.

Speedlink Sovos Vertical RGB arvutihiir Photopointi veebipoes »

Speedlink tooted Photopointi veebipoes »

(248)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Speedlink hiir Sovos Vertical (SL-680018-BK)
  • Ergonoomiline vertikaalne mängurihiir
  • 7 nuppu + mini-joystick
  • Täpne 4800 dpi Pixart 3325 sensor
  • Seadistatavad nupud
  • 10 efektiga RGB valgustus
34.99€39.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga