Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Täiskaader Sony ZV-E1 toob sisuloojatele tippkvaliteedi

Populaarne hübriidkaamera ZV-E10 sai hiljuti endale suure venna nimega Sony ZV-E1. Uut pereliiget eristab täiskaadersensor, keresisene stabilisaator, kuni 4K 120p videosalvestus ja veel mõndagi, millest allpool ka lähemalt juttu.

Uut vlogimise ajastut tähistav ZV-E1 on müügile jõudnud nii Photopointi esinduskauplustesse kui ka veebikaubamajja. Arvestades, et huvi kaamera vastu on suur, siis esimeste seas olemiseks tasub ost võimalikult ruttu ära teha.

Sony ZV-E1

Sony ZV-E1 – ülim sisuloomise kogemus

Selle lanseerimisega sai Sony ZV-E1 mudelist hetkel maailma kõige kompaktsem ja kergem täiskaader hübriidkaamera. Enne seda kuulus see tiitel Sony a7C kätte – paar aastat vanem mudel, mis näeb disaini poolest väga identne välja.

2023. aasta Sony vlogkaamera kompaktses keres peitub sama legendaarne 12-megapiksline CMOS Exmor R™ sensor, mis on hinnatud Sony a7S III ning Sony FX3 hübriidkaamerate sees. Selle sensori abil saavutad kindlalt madala mürataseme ning kauni bokeh efekti kõikides oma kaadrites.

Samuti avaldab muljet Sony ZV-E1 puhul võimalus salvestada 4K 60 kaadrit/sek 4:2:2 10 bit (no crop). Muuhulgas lubab Sony tulevase tarkvara uuendusega seda viia veel üks samm edasi ehk 4K 120 kaadrit/sek peale (10% crop), mida on tõenäoliselt oodata juunikuus.

Sony ZV-E1

Kui räägime Sony hübriikaameratest, siis loomulikult ei saa mainimata jätta autofookust. Üks uuem funktsioon, mida varasematel ZV-kaameratelt ei leidu on AI-põhinev autofookus süsteem, mis suudab ära tuvastada inimesi, loomi, linde, putukaid, autosid, ronge ja lennukeid.

Eriti tuus on võimalus lisada oma LUT-id kaamerasse, mis on nagu preset’id, aga videote jaoks. Üks võimalus, kuidas seda kasutada saad on eelvaatena, et näha milline video järeltöötluses unbes välja näeb, kui oma LUT’i peale viskad. Teine võimalus on LUT kohe peale panna, kui tahad juba “valmis värvitud” videot otse kaamerast.

Pannes pilgu kaamera külje peale, siis leiame sealt USB-C, microHDMI, 3,5mm väljundi ja sisendi, aga mälukaarti saab pista ainult ühte UHS-II SD pessa.

Igapäeva standardiks kujunenud USB-C tuleb kindlasti kasuks kiirlaadimisel ning lisaks sellele saad ZV-E1 ühendada oma arvutiga, et seda kasutada veebikaamerana. Nii näed igas kõnes välja nagu tõeline filmitegija ja ka helikvaliteet on selge 😉🎥

Sony ZV-E1

Kindel “must-have” ehk asi mis peab vlogikaameral olema on pööratav ning puutetundlik LCD-ekraan, mis ZV-E1 mudelil on kenasti olemas. Lisaks peitub selles ka 3-kapsline mikrofon, et saaksid oma sisuloomis komplekti hoida eriti minimaalsena.

Kui aga soovid viia oma heli järgmisele tasemele, siis selleks on kaamera peal Multi Interface shoe, mille abil saad ühilduvaid mikrofone kasutada juhtmevabalt!

Kaamera “sööb” Sony NP-FZ100 akut, mida kasutavad ka teised Sony täiskaader hübriidkaamerad. Suurema aku abil saad salvestada kõvasti kauem kui NP-FW50 akuga, mida kasutab näiteks väiksem poolkaader hübriid ZV-E10.

 

Vii oma videote kvaliteet mitu sammu edasi ja telli Sony ZV-E1 »

 

Juhul, kui Sul kohe piisavalt vabasid vahendeid, siis pakume võimalust kasutada mugavaid ja paindlikke järelmaksu võimalusi – nii ei pea kogu summat kohe tasuma, vaid saab maksta osamaksete kaupa.

Photopoint.ee ostujuhid – ammuta inspiratsiooni ja teadmisi.
Photopoint on Sony fototehnika toodete ametlik ja pikaajaline partner Eestis

(589)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Sony ZV-E1 kere
  • 12,1-megapiksline täiskaader Exmor R CMOS sensor
  • 4K 3840 × 2160 60p videosalvestus & S-Gamut3/S-Log3
  • 5-teljeline keresisene stabilisaator, kuni 5 stoppi
  • 759 faasituvastuspunktiga teravustamine
  • 3" pööratav & kallutatav LCD-puuteekraan
2699€
Sony ZV-E1 + 28-60mm Kit
  • 12,1-megapiksline täiskaader Exmor R CMOS sensor
  • 4K 3840 × 2160 60p videosalvestus & S-Gamut3/S-Log3
  • 5-teljeline keresisene stabilisaator, kuni 5 stoppi
  • 759 faasituvastuspunktiga teravustamine
  • 3" pööratav & kallutatav LCD-puuteekraan
2999€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga