Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Sagedase lennureisija hädavajalikud kaaslased

Lennukisõit võib olla üks toredamaid aga ka koledamaid osasid võõrsile reisist. See, milliseks üks või teine lennureis kujuneb, sõltub väga paljudest asjaoludest. Nohuga kaasnev põrgulik kõrvavalu või lärmavad kaasreisijad võivad panna jalad lennukist välja tormama juba enne, kui see isegi maanduda jõuab.

Tegelikult annab korraliku ettevalmistusega palju ära teha ka endal, et ka kõige pikemad ookeani ületamised võimalikult mugavalt ja piinavabalt mööduksid. Siin postituses vaatame lähemalt, millised on Photopointi praeguse hetke kõige lemmikumad kaasreisijad.



Sony WH-100XM3 juhtmevabad kõrvaklapid

Tegemist on mitmete auhindadega pärjatud ülikvaliteetsete juhtmevabade kõrvaklappidega. Klappidel on unikaalne õhurõhu järgne kohandamis-süsteem, mis summutab digitaalselt müra ning tagab suurepärase helikvaliteedi ka lennukiga taevastes kõrgustes viibides. Kõrvaklapid on Bluetooth 4.2 & NFC ühenduvusega ja neid saab juhtida kiire puutepaneeli kaudu.

Konkreetsed kõrvaklapid on eriti mõnusad just lennureisidel, kuna pehme klapp ei väsita pikal kasutamisel kõrva ära ja erinevalt pisikestest juhtmevabadest klappidest ei kao need ka esimese turbulentsi ajal naabri jalutsisse. Kõige selle juures ei pea terve reis üksnes kõrvaklappide juhtmeid justkui kassi sassi aetud lõngakera lahti harutama. Volditava disainiga kõrvaklappe saab mugavalt ja kompaktselt vutlarisse kokku pakkida ning nende aku peab vastu tubli 30 tundi.

Nööriga kõrvatropid 

Kui eelistad lennukis tegutsemise asemel hoopis silma looja lasta, võib suuresti kasu olla mugavatest nööriga kõrvatroppidest, mis aitavad Sul segamatult sügavasse unne vajuda. Antud tropid summutavad täielikult ümbritseva heli ning tänu nöörile ei kao nad kuhugi ära, et saaksid neid korduvkasutada. Komplektis on ka karp, kus saab troppe hügieeniliselt ja mugavalt hoiustada.

Reisikomplekt – silmakate, kõrvatropid ja kaelatugi

Magamise teemaga jätkates on kindlasti ka tõeline reisi must-have toode soodne reisikomplekt, mis sisaldab magamismaski, kõrvatroppe ja täispuhutavat sametist kaelatuge. Padja täispuhutav olemus võtab kotis vähe ruumi ja teeb lennukis ergonoomilise ja mugava asendi leidmise kõvasti lihtsamaks. Silmaklapid aitavad Sul lõõgastuda ning kõik ümbritseva “välja lülitada”.

Apple iPad Pro

Mõnes lennukis pakuvad istme küljes olevad ekraanid üksnes võimalust tutvuda lennuki ajalooga. Ja isegi kui Sinus on pisike ajaloohuviline peidus, jätkub sellest tegevusest mitte rohkem kui kümneks minutiks. Kui sa tahad, et aeg lennukis kiiremini mööduks ning lennukilae või eesistuja kukla vaatlus erilise meditatsiooni-rituaalina ei tundu, siis võiksid mõelda ühe korraliku ja kerge tahvelarvuti kaasa pakkimisele. Tahvli abil saad lennukis vastavalt vajadusele ajada viimaseid tööasju või lahutada meelt mõne filmi või seriaaliga.



Apple Smart Keyboard

Tahvelarvuti on mugav käes hoidmiseks ning võtab klaviatuuri arvelt lennukis ja reisikotis tunduvalt vähem ruumi kui sülearvuti. Aga juhul kui oled näiteks mingit laadi suunamudija ja otsustad lennukis ka kirjatööd teha, siis võiksid mõelda ka sinna juurde kuuluva klaviatuuriga kaitseümbrise peale. Apple Smart Keyboard on vastupidav ja kerge ümbris, mis kaitseb lisaks kirjutamisfunktsioonile sinu 11/10.5-tollise iPad Pro esi- kui ka tagakülge. Smart Keyboard kinnitub iPad Pro tagaosa külge magnetiga. Klaviatuuri kasutamiseks tuleb lihtsalt esikülg lahti voltida.

Omega reisiadapter 4-ühes

See kompaktne lahendus on tõeline päästerõngas igale maailmarändurile. Ühendades endas 4 pistikut ja pesa ühes adapteris, sobib see kasutamiseks igal mandril – näiteks Jaapanis või Austraalias – seal, kus EL pistikuga pole midagi peale hakata. Adapteril on 2 USB pesa USB seadmete laadimiseks.



Kohvrite digitaalne täppiskaal

See pisike vidin on naisterahvaste tõeline must-have toode. Et reisilt tagasi koju lennates ei peaks endale kõiki oste selga monteerima või ootamatu lisakaalu eest roppu raha välja käima. Kaal võtab kotis vähe ruumi ning kingib Sulle südamerahu, aidates kohvri kaalul reisi vältel pidevalt silma peal hoida ja seda targalt organiseerida.

E-luger Amazon Kindle

Kõikidele lugemishuvilistele on asendamatu reisikaaslane kindlasti ka üks korralik e-luger. Selle abil saad lennukisse kaasa haarata terve suure raamaturiiuli ilma reisikohvrile raskust lisamata. Muujuures on kõige uuemal 2019. aasta Amazon Kindle’l puutetundlik ja peegeldusvastane ekraan ning integreeritud eestvalgustus hämaras lugemiseks. Ning muidugi korralik 4 GB-ne sisemälu, mis mahutab tuhandeid raamatuid või tosin audioraamatut. Häbisse ei jää ka e-lugeri aku, sest selle vastupidavuseks on ühe laadimiskorra kohta tervelt neli pikka nädalat!

(605)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Sony juhtmevabad kõrvaklapid + mikrofon WH1000XM3, must
  • Mugavad juhtmevabad kõrvaklapid
  • Hi-Res helikvaliteediga 40 mm elemendid
  • Bluetooth 4.2 & NFC ühenduvus
  • Digitaalne kohandatav mürasummutus
  • Kiire puutepaneeliga juhtimine & integreeritud mikrofon
Apple iPad Pro 11" 64GB WiFi + 4G, space gray
  • 11" 2388×1668 Liquid Retina ekraan
  • 12-megapiksline välguga kaamera
  • Aku vastupidavus kuni 9 tundi
  • 2,5 GHz kaheksatuumaline A12X protsessor
  • 4G LTE mobiilne internet
Apple Smart Keyboard Folio iPad Pro 11" SWE
  • Kaks-ühes kaitseümbris ning klaviatuur
  • Otseteed klaviatuuril ning ekraanil
  • Mugav Smart Connector liides
  • Säilitab ligipääsu kaamerale ja ühendustele
  • Ideaalne kaaslane iPad Pro 11" tahvelarvutile
Omega reisiadapter 4in1 USB, must (43354)
  • Mugav lahendus reisivale inimesele
  • Neli pistikut ja pesa ühes adapteris
  • Sobib kasutamiseks igal mandril
  • Kaks USB pesa seadmete laadimiseks
  • Kompaktne – mugav kaasa pakkida
14.99€
Kõrvatropid korduvkasutatavad, nööriga, karbis, SNR 25dB, 3M Summutus SNR 25 dB. Korduvkasutatavad. Tropid on ühendatud nööriga, mis väldib kadumist. Pehmed lammelid hoiavad troppi kindlalt paigal. Mugavad ka pikemaajalisel kandmisel. Komplektis vööklambriga karp, kus saab troppe puhtalt hoida ja kaasas kanda.
Lõõgastav Reisikomplekt InnovaGoods (Hall) Ärge minge puhkama lõõgastava reisikomplektita InnovaGoods Gadget Travel! See on ideaalne reisikaaslane, mis tagab teile mugavuse ja rahulolu autos, rongis, lennukis jne. Lisaks võtab toode väga vähe ruumi, seega on seda lihtne igale poole kaasa võtt
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga