Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Razer Ouroboros – hiir, kes sõi ära oma saba

Razer on juba aastaid valmistanud arvutimänguritele eksootiliste nimedega ekstraklassi varustust. Nüüdki on Razeri tehase ukse vahelt maailma lipsanud järjekordne mängurihiir. Sedapuhku siis ilma sabata ja Ouroboros´e-nimeline. Nimevalik on mõneti sümboolne, sest on ju Ouroboros müütiline madu, kes sööb oma saba. Ning kui arvestada, et lisaks sabale söövad maod tavaliselt justnimelt hiiri ja teisi pisinärilisi, siis on nimi vägagi pretensioonikas. Vaatame siis lähemalt, kas sellel pretensioonikusel ka mingit alust on.

Razer Ouroboros näeb välja nagu segu Batmani viimasest lennumasinast ja mõnest Transformerite tegelasest. Geneetiliselt on märgata teatavat sugulust Cyborgi kallima otsa  rottidega. Kui aga viimased on mõeldud konkreetselt paremakäelistele, siis Ouroborost saab kohandada nii parema- kui ka pahemakäelistele. Vähe sellest, seda hiirt saab mugavalt reguleerida nii väikeste kui suuremate kämmalde jaoks. Nii näiteks on Ouroborose peopesa osa võimalik liigutada tervelt 2 sentimeetri ulatuses. Vahetatavad küljepaneelid võimaldavad aga kohandada hiirt vastavalt kasutaja mängustiilile so kuidas ta hiirt hoiab. Kõik ikka maksimaalselt täpset mängu silmas pidades.

Täielikuks snaipriks muudab hiire kasutaja aga 8400 dpi-ga laser ja optilisest sensorist koosnev 4G süsteem (4G Dual Sensor System). Razeri sõnul peaks see suurendama pinnatuvastust ja täpsust kümnekordselt võrreldes eelmise põlvkonna sensoritega.

Vanakooli mängureid paneb muidugi igasugune juhtmevabadus pead vangutama. Ouroboros aga on varustatud vaid 1-millisekundilist latentsust võimaldava juhtmevaba tehnoloogiaga, mis võimaldab mänguril oma vastase esimesena teise ilma saata isegi kui nad ühel ajal päästikule vajutavad. Lisaks muudele präänikutele on Razer Ouroboros varustatud 10 vabalt programmeeritava nupu ja klahviga ning ühe nupuga, millest saab mängu ajal sujuvalt dpi-d reguleerida. Programmeerimiseks saab kasutada Razeri Synapse 2.0 tarkvara

Ouroboros (vägisi tahaks kirjutada Ourobouro) saab energiat ühest AA patareist või soovitavalt AA mõõdus akust, millest jätkub keskmiselt 12-tunniliseks mänguks. Aku tühjenemisel saab seda laadida hiirega kaasaoleva doki abil või siis lihtsalt mängu katkestamata 2,1-meetrise USB fiiberkaabli abil hiirt arvutiga ühendades.

Ouroborose hind tuleb kuskil 130 euro tuuri. Aega rahakogumiseks peaks siiski jätkuma, sest müügile jõuab Ouroboros selle aasta neljandas kvartalis.

Vaata Razer Ouroboros hiire kohta lähemalt Razeri veebilehelt

(658)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga