Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Razer Black Widow – maailma esimene spetsiaalselt mängureile valmistatud mehaaniline klaviatuur

Razer on end taas tõestamas esmaklassilise innovaatorina mänguritele loodud arvutitarvikute alal. Firma hilisemate saavutuste hulka kuuluvad maailma esimene juhtmevaba mängurhiir Mamba 132.16€ ning Maelstrom audioprotsessoriga kõrvaklapid Megalodon 76.25€. Nüüd lisandub sellesse gängi maailma esimene spetsiaalselt mängureile loodud mehaaniline klaviatuur nimega Black Widow.

Selle klahvid on tavalistest kergemini vajutatavad, vajutused toimivad täpsemini ja kiiremini ning kasutaja saab vajutusest kuuldavat tagasisidet. Klaviatuuril on 5 lisaklahvi makrode või muude funktsioonide jaoks ja kõik klahvid on seadistatavad tegemaks peaaegu mida iganes. Makrosid saab salvestada vaid paari klahvivajutusega kasvõi mängimise ajal. Klaviatuuri draiver võimaldab vahetada kümne erineva profiili vahel.

Kõige olulisem aspekt Black Widow klaviatuuri juures on kahtlemata mehaaniliselt vajutatavad klahvid. laias laastus võib praegu turul olevad klaviatuurid jaotada kahte leeri – valdavas ülekaalus on membraanklaviatuurid. Nende puhul on klahvid asetatud kummist valmistatud kausikeste kohale. Need kausikesed on omakorda kaetud üle terve klahvistiku ulatuva plastikust membraaniga.

Mehaanilised klaviatuurid on sellised, millel iga klahvi vajutusmehanism on teistest eraldi. Tavaliste mehaaniliste (ja ka membraaniga) klaviatuuride peamiseks miinuseks mängimisel on see, et kasutaja ei saa piisavalt tagasisidet selle kohta, kas vajutus on toimunud või mitte. Selleks, et kindlustada vajutuse toimimine, peab kasutaja kindlasti klahvi lõpuni alla vajutama. See nõuab enam pingutust kui vaja ning kohest kinnitust vajutuse edukuse kohta mängija ei saa.

Razer Black Widow klahvide mehhanism on konstrueeritud tavalise mehaanilise klaviatuuri omast oluliselt erinevalt. Tavalise klaviatuuri puhul toimub kontakt alles siis, kui klahv jõuab oma kõige alumisse asendisse 4 mm sügavusel (enamikel klaviatuuridel). Razer Black Widow klahvide kontakt toimub aga juba poole vajutuse peal – 2 mm sügavusel. Kontakti toimumise hetkel kuuleb mängija klikki ning see on kinnituseks, et vajutus on toimunud. Lisaks kontakti sügavusele ja tagasisidele on Razer Black Widow klaviatuuri klahvid kergemini alla vajutatavad.

Kõik see tähendab kasutaja jaoks efektiivsemat ja sujuvamat mängukogemust. Samuti lubab Razer, et tänu uuele konstruktsioonile peavad Black Widow klaviatuurid tavalistest mehaanilistest klaviatuuridest kauem vastu.

Black Widow`st on Razer meisterdanud kaks versiooni. Esimene on lihtsalt “Black Widow”, millel on kõik need omadused, millest ülal kirjutasin. Teine versioon on “Black Widow Ultimate“. Sellel on lisaks standardsetele omadustele veel ka viie heledusastmega taustvalgustusega klahvid, mikrofoni- ja kõrvaklappide pesad ning üks USB-pesa.

Black Widow klaviatuurid jõuavad Razeri sõnul turule septembrikuus. Soovituslikuks jaehinnaks Euroopas on 79,99€.

Black Widow Razeri veebilehel

(1650)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Razer Mamba 5600 hiir Razer Mamba 5600 hiir Mamba on maailma esimene juhtmevaba hiir, mis töötab sama täpselt ning kiiresti nagu parimad turul olevad, mängureile suunatud arvutihiired. Enamgi veel - kui Razeri parima juhtmega hiire...
Razer kõrvaklapid + mikrofon Megalodon 7.1 surround klapid - kuula, kus on vaenlane
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga