Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Photopointi uus teenus – Sinu enda fotodega kaunistatud jõulukaardid

Postitas: Lauri

Minu vanaema oli üpris väga alalhoidlik inimene. Sellest andis tunnistust nii tema käitumine erinevates situatsioonides, kui ka suur, kaartidega täitunud pappkarp tagatoas, riidekapi otsas.

Vanaema ei ole enam hea hulk aastaid meiega koos ning ei ole ma ka seda pappkarpi enam kusagil silmanud.

Enamik inimesi nii alalhoidlikud ei ole. Ja kus sa saadki olla, kui sul on ruutmeetrid loetud ja pööningul sahistavate rottide asemel kostab ülalt inimloomade trampimist.

Ma saan ise üpris vähe kaarte. Kui see harv juhus aga saabub, siis on see kallis saadetis kord laua peal, kord kapi otsas, kord tütre hammaste vahel ja siis äkitselt ei ole seda enam kusagil. Prügiauto piiksatab tagurdades ja läinud nad ongi. Keegi puudust ka ei tunne.

Fotodega ei ole niiviisi nagu kaartidega. Ka neid oli minu vanaemal kogunenud paras taak, aga kõik need on ka praegu alles. Minagi muretsen pidevalt oma DVD-plaatide seisukorra pärast ning ei lase kellelgi nende peal oma hambaid proovida.

Sel jõuludel on oma sugulastele ja sõpradele võimalik saata teistmoodi kaarte. Selliseid, mis tuletavad meelde toredaid hetki ja inimesi. Selliseid, mis teevad saaja südame soojaks ja manavad suule naeratuse. Ning mis vast kõige olulisem – selliseid, mida niisama lihtsalt prügikasti ei viska.

Photopoint lansseeris täna oma veebilehel uue teenuse. Nüüd on lisaks tavalistele fotodele ning fotomeenetele võimalik tellida omaenda pildiga jõulukaart.

“Omaenda” pilt ei pea olema pikslite kogum sinu enda paljukiidetud sihverplaadist – see võib olla mis iganes foto, mis kaardi saajale rõõmu valmistada võiks.

Fotokaardi tellimine Photopointi veebikeskkonnast on üks hiiglama huvitav ettevõtmine ning käib imekiirelt. Kõigepealt saab valida endale enim imponeeriva kaardipõhja. Seisuga 11.12.08 on võimalik valida seitsme erineva põhja vahel.

Kui meeldivaim leitud, tuleb enda arvutist leida kaardile lisatav foto ning see üles laadida. Üleslaetud fotot saab sõltuvalt selle külgede suhtest veel õigesse positsiooni nihutada. Selleks on vasakul servas neli nupukest. Ongi kaart valmis.

Kaardid prinditakse tavalisele fotopaberile – seetõttu on fotokvaliteet maksimaalne. Kaardipõhju on mitmete erinevate mõõtude ja külgede suhetega. Hetkel on valikus 10×21 cm, 15×20 cm ja 15×23 cm mõõtmetega kaardid. Hinnad on vastavalt 7, 9 ja 9 krooni.

See ei ole aga veel kaugeltki kõik. Lähipäevadel on kaartide tellimise keskkonnast võimalik tellida ka fotokalendreid. Nii 12-lehelisi, kus igal lehel üks kuu ning teie valitud foto, kui ka ühe-lehelisi, kus kõik kaksteist kuud kenasti silma ees.

Häid jõule!

Uuri niisama või telli oma fotoga jõulukaart Photpointi veebilehelt.

(2588)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga